Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα απο τις ΗΠΑ μου αρεσει μονο που εχουν ολοι οπλα και μπορουν να πυροβολησουν για αυτοαμυνα..

Επισης μου αρεσουν τα αμαξια που χοροπηδανε..

• Like 3
  • Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ποια χωρα θα θελατε να μοιαζει η Ελλαδα

Με το Κονγκό.

γιατι?

Για να μην με ζηλεύουν οι φίλοι μου που την έχω μεγάλη...

Δημοσ.

αν εχεις λεφτα παντου ωραια ειναι .... ετσι απλα  :-D

Αμα εχεις λεφτα σε μια αθλια κοινωνικα χωρα δεν λεει, εκτος αν την κανεις συχνα για εξω. Προτιμω να ειμαι φτωχος σε μια δυτικοευρωπαικη χωρα παρα πλουσιος στην Ινδια, ας πουμε.

Δημοσ.

Νέα Ζηλανδία. Ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό να φύγω από την Ελλάδα, μέχρι που πήγα εκεί. Η οργάνωση, η παιδεία, η αξιοκρατία.. Όποιος πάει θα καταλάβει.

Φιλε σε ζηλευω που εχεις εμπειριες αυτης της χωρας. Εγω ειχα ως ονειρο ζωης τη Νοτια Γαλλια και για αυτο ηρθα εδω. Την εποχη της μεταναστευσης τη θεωρουσα ως την καλυτερη περιοχη του κοσμου. Ομως μετα απο αρκετα ντοκυμαντερ που ειδα για τη Ν. Ζηλανδια συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν και καλυτερα. Εχω παθει πλακα με αυτην την χωρα. Βεβαια δεν ξερω ποια ειναι η νοοτροπια των Νεοζηλανδων που ειναι σημαντικοτατος παραγοντας ενσωματωσης σε μια χωρα. Η γαλλικη νοοτροπια ας πουμε μου παει κουτι. Αν συνεβαινε το ιδιο και με την νεοζηλανδικη φανταζομαι οτι θα ημουν ενας ευτυχισμενος ανθρωπος σε αυτη τη χωρα. Αλλα ειναι πολυ μακρια, γαμωτο, και θελουμε να βλεπουμε και τους δικους μας στην Ελλαδα.Ελπιζω σαν απλος τουριστας να μπορεσω να την επισκεφτω καποια στιγμη.

Δημοσ.

<p>Θα ήθελα η Ελλάδα να μοιάζει με την Ελλάδα πριν τη κρίση.</p>

Καλα εσυ δεν εχεις καταλαβει τιποτα...

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

Με το Αυγανιστάν.

Για να ενταχθείς στην αλ καϊντα και να εκπαιδευτείς από τους ταλιμπάν με πραγματική στρατιωτική εκπαίδευση και όχι όπως στον στρατό στο ελαντα που δεν υπάρχουν καλάσνικοφ. Επίσης για να παντρευτείς μια γυναίκα και να μην μπορεί να βγεί από το σπίτι αν δεν πάρει την άδεια του άντρα της.

(φυσικά κάνω χιούμορ, μην βαράτε p:)

Δημοσ.

Με το Αυγανιστάν.

Για να ενταχθείς στην αλ καϊντα και να εκπαιδευτείς από τους ταλιμπάν με πραγματική στρατιωτική εκπαίδευση και όχι όπως στον στρατό στο ελαντα που δεν υπάρχουν καλάσνικοφ. Επίσης για να παντρευτείς μια γυναίκα και να μην μπορεί να βγεί από το σπίτι αν δεν πάρει την άδεια του άντρα της.

Ομελετα ή ματια;

• Like 4
Δημοσ.

Με το Αυγανιστάν.

Στο Αφγανισταν, Πακισταν και παρεμφερεις χωρες ο αντρας εχει το δικαιωμα να πλακωνει στο ξυλο τη γυναικα του, να την βιαζει, να της πεταει οξυ στα μουτρα, να της κοβει τη μυτη, να την θαψει ζωντανη ή να την πετροβολησει μαζι με τους φιλους του..

Αμα δεν σου αρεσει το φαγητο που σου εφτιαξε η γυναικα σου τοτε της βαζεις το κεφαλι μεσα στη βραστη κατσαρολα..

Αμα ειναι ψητο τοτε την βαζεις μεσα στο φουρνο..

Αμα δεν εχει καθαρισει το σπιτι καλα τοτε την πιανεις απο το μαλλι και την χρησιμοποιεις για σφουγγαριστρα..

Αμα τα εχει καθαρισει καλα αλλα εχεις τα νευρα σου τοτε τα κανεις αλιμπα για να τα ξανακαθαρισει καλυτερα..

• Like 1
Δημοσ.

με καμμια.η ελλαδα μια χαρα ειναι.ειναι η πιο ομορφη χωρα του κοσμου. το καλυτερο οικοπεδο.οι ελληνες θα ηθελα να μοιαζουν με αλλους!

• Like 1
Δημοσ.

με καμμια.η ελλαδα μια χαρα ειναι.ειναι η πιο ομορφη χωρα του κοσμου. το καλυτερο οικοπεδο.οι ελληνες θα ηθελα να μοιαζουν με αλλους!

Πες τα! Εχουμε τα καλυτερα και πιο υγειινα φαγητα.. Εχουμε τις παραλιες και τον ηλιο.. Εχουμε τα βουνα μας και τα βοσκοτοπια μας.. Τα πιο ομορφα νησια στο κοσμο.. Τα αρχαια μνημεια μας και τις βυζαντινες εκκλησιες μας.. 

Πρεπει ομως να αλλαξουν πολλα πραγματα..

Καταρχην πρεπει να αποκεντρωθουμε.. Εχουμε καταντησει μια πολη-κρατος, την Αθηνα.. Μπετοποιησαμε το λεκανοπεδιο και ζουμε σα τα ποντικια ο ενας πανω στον αλλο μακρυα απο την ελληνικη φυση.. 70% του Ελληνικου ΑΕΠ παραγεται στην Αττικη!! Απαραδεκτο!

Οι περισσοτερες Ελληνιδες εχουν κυτταριτιδα και καπνιζουν σα φουγαρα εργοστασιων.. Θεωρουν μεχρι τα 28 οτι ειναι θεες και μετα τα 28 νομιζουν οτι ειναι σκλαβες που πρεπει να παντρευτουν! 

Εχουμε μανια με τα αυτοκινητα και δεν χρησιμοποιουμε ΜΜΜ, ποδηλατα, τα ποδαρακια μας..

Γενικως δεν εχουμε Ελληνικη Παιδεια.. ειμαστε κολλημενοι στο οθωμανικο παρελθον μας και συμπεριφερομαστε ως ραγιαδες και προσκυνημενοι.. Χρησιμοποιουμε κατι ηλιθιες οθωμανικες εννοιες οπως "φιλοτιμο", "παζαρι" και "τσαμπουκας" για να επικαλεστουμε την ιδιαιτεροτητα μας..

Δυστυχως ειμαστε πολυ φθονεροι και χαιρεκακοι ανθρωποι και θελουμε το κακο του διπλανου μας ενω βαζουμε το προσωπικο οφελος πανω απο το κοινο και για να το πετυχουμε αυτο χρησιμοποιουμε ακομα και αθεμιτα μεσα..

Δεν μας αρεσει η οργανωση και η τελειομανια.. Ειμαστε οπαδοι του "περιπου".. και θεωρουμε οτι δημοκρατια ειναι να κανουμε οτι μας γουσταρει..

• Like 2
Δημοσ.

Το κρατος που μας ταιριαζει περισσοτερο κατα την γνωμη μου ειναι το Ισραηλ..

Εχουμε τα ιδια προβληματα εθνικης ασφαλειας.. εχουμε πολυ μεγαλη ιστορικη και θρησκευτικη κληρονομια.. ξεριζωμενους ανθρωπους και Διασπορα στο εξωτερικο κτλ

Αν εμεις εχουμε γονατησει απο μια χρωκοπια τι να πει το Ισραηλ που εχει δει το Χαρο με τα ματια του κυριολεκτικα σε τοσους πολεμους που εκανε με τους Αραβες?.. και οχι μονο καταφερε να επιβιωσει αλλα εχει επιβληθει των αντιπαλων του και ειναι απο τις λιγες χωρες που παραγουν κορυφαια τεχνολογια (ΗΠΑ, Ρωσια, Κινα)..

Καλα ειναι τα παραδειγματα της Σκανδιναβιας, Ολλανδιας κτλ αλλα αυτοι δεν ξοδευουν τα κερατα τους σε οπλα.. οτι λεφτα εχουν τα χαλανε για κοινωνικο κρατος.. Εμεις οτι εχουμε τα χαλαμε σε εξοπλιστικα προγραμματα και στους ξεφτιλες πολιτικαντηδες που μας κυβερνουν γιατι.. "η δημοκρατια κοστιζει".. πφφφφ!

Επισης εμεις εχουμε να ικανοποιησουμε τα συμφεροντα της Γαλλιας, της Γερμανιας, των ΗΠΑ και της Ρωσιας την ιδια στιγμη! Μια ιδιωτικοποιηση πηγαμε να κανουμε και ορμηξαν να μας φανε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...