Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μορφωση ιστοριας δεν ειναι για μια δουλεια σε ξενη χωρα να ξεχνας το ποιος εισαι και την εννοια του

δικαιου.

Το συντακτικό σου τα σπάει... B)

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν χώρα είναι πανέμορφη, γιατί να θέλω να μοιάζει σε κάποια άλλη; Τοπία για όλα τα γούστα και ζέστη (εδώ φαν του καύσωνα).

Η νοοτροπία του κόσμου με χαλάει...και αυτό σιγά μην αλλάξει :P

Δημοσ.

Λιγο λογικη ρε παιδια. Βαλτε το το ρημαδι να δουλεψει.

Αναφερομαι στα του Μεγαλου Αλεξανρου.

Μιλαμε για εναν απο τους μεγαλυτερους σφαγεις ολων των εποχων θελετε δεν θελετε να το χωνεψετε.

Οποιος νομιζει πως δεν εγιναν σκοτωμοι αμαχων, βιασμοι, λεηλασιες κλπ ειναι το λιγοτερο αφελης. Μιλαμε για πολεμο ρε!!! Ξυπνατε. Και σε μια εποχη πιο ''αγρια'' απο την προσφατη...

Τωρα αν προσβαλλονται μερικοι που τον συγκρινουμε με τον Χιτλερ ok. Ο Χιτλερ ας πουμε ηταν χειροτερος. Αυτο δεν κανει τον Αλεκο καλο. Ενας σφαγεας ηταν και αυτος...

Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα και απο διαφορετικές εποχές.

Επίσης

Η αξία της ανθρώπινης ζωής ειχε διαφορετική αξία σε αυτές τις 3 χρονικές περιόδους...

Sorry αλλα δε το έχεις.

Πάντως σε επισκεψιμότητα ειμαστε 17 παγκοσμίως. Μέχρι και τα μεμέτια μας περνάνε αέρα.

Το αν ειμαστε η ομορφότερη χώρα είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν εχω βγει εκτός Ευρώπης αλλά με εξαίρεση το Βέλγιο, όσες χώρες τις Δ. Ευρώπης έχω επισκεφτεί τις βρίσκω απείρως ομορφότερες της Ελλάδας.

True

giga pixel φωτογραφία του tokyo. ανθρώπινη μεγαλούπολη

http://360gigapixels.com/tokyo-tower-panorama-photo/

Κρασαρε το ipad4

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά σοβαρά μιλάμε τώρα;Σύγκριση Μ.Αλεξάνδρου με Χίτλερ;WTF;Αρκεί μόνο να πω ότι ο Χίτλερ σκότωσε πάνω από 9.000.000 αμάχους στα κρεματόρια εκτός των αμάχων από βομβαρδισμούς μάχες μες στις πόλεις όπου σκότωσε άλλους τόσους.Ο Μ.Αλέξανδρος το είπα και χτες δεν διεξήγαγε καμία μάχη μέσα η κοντά σε πόλεις άρα ότι ζωές αφαίρεσε ήταν μεταξύ στρατιωτών. Αν δεν βλέπετε την διαφορά δεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα.Επίσης η εκστρατεία του δεν έγινε από καύλα όπως λένε μερικοί αλλά από αντίποινα στον Δαρείο ο οποίος είχε εισβάλει νωρίτερα σε μας.Άλλωστε και στις δύο μεγάλες μάχες που έδωσε αυτόν έβαλε ως στόχο αναγκάζοντας τον να εγκαταλείψει το πεδίο της μάχης πανικόβλητος.

Δημοσ.

Νο Limit που ειναι ο πολεμος τελικα ? Θα μας λυσεις την απορια ?

Eπισης ο Μ.Αλεξανδρος ηταν γκεουλας.

Πιασε αυτους που εδιναν αυτα τα χαρτια και τιμωρησε τους οπως τους αρμοζει.

Πιασε αυτους που ψηφισαν αυτους που εδιναν τα χαρτια, και τιμωρησε τους παραδειγματικα, παρουσια κοσμου.

Να λεμε τα πραματα οπως ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν αυτοι οι πολιτες που λες αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια ακομα.

Σκεψου ομως και τους υπολοιπους τι φταινε να τους παιρνει μαζι η μπορα.

Ααααα, δηλαδή τους έλληνες δεν μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε, για τους γερμανούς εντάξει, δεν παίζει θέμα, αφού μας κοροϊδεύει μια εκπομπή ή ένα περιοδικό, αυτή είναι η άποψη όλων των γερμανών.

• Like 3
Δημοσ.

Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!

Οταν αυτοι που πεινανε γινουν περισσοτεροι απο αυτους που ειναι χορτατοι στην Ελλαδα τοτε θα φανε οτι εχει απομεινει, την πλουτοκρατια!

Ειναι η πλουτοκρατια, ηλιθιοι! χο χο χο

Δημοσ.

Νο Limit που ειναι ο πολεμος τελικα ? Θα μας λυσεις την απορια ?

Eπισης ο Μ.Αλεξανδρος ηταν γκεουλας.

Πιασε αυτους που ψηφισαν αυτους που εδιναν τα χαρτια, και τιμωρησε τους παραδειγματικα, παρουσια κοσμου.

Να λεμε τα πραματα οπως ειναι.

Αυτό σου προξενεί την απορία στο pοst μου;Ο πόλεμος με την Β.Κορέα που δεν έγινε;Και που εξέφρασα εγώ έστω και σε αυτά το post προσωπική γνώμη;Απλά παρέθετα τις ειδήσεις των ημερών εκείνων ή μήπως όχι;Και τι σχέση έχει με τον αν ήταν γκέι ο Μ.Αλέξανδρος με αυτά που παρέθεσα.Και τέλος δεν μου αρέσει να προσπαθούν να με ειρωνευτούν άτομα που κλαίγονταν για το αν θα πάνε στρατό και μας τα έπρηζαν κάνα χρόνο πιο πριν γιατί δήλωναν ευαίσθητοι.If you know what i mean.

Δημοσ.

Αυτό σου προξενεί την απορία στο pοst μου;Ο πόλεμος με την Β.Κορέα που δεν έγινε;

Nαι.

.Και τέλος δεν μου αρέσει να προσπαθούν να με ειρωνευτούν άτομα που κλαίγονταν για το αν θα πάνε στρατό και μας τα έπρηζαν κάνα χρόνο πιο πριν γιατί δήλωναν ευαίσθητοι.If you know what i mean.

No i dont know what you mean.

• Like 1
Δημοσ.

Ααααα, δηλαδή τους έλληνες δεν μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε, για τους γερμανούς εντάξει, δεν παίζει θέμα, αφού μας κοροϊδεύει μια εκπομπή ή ένα περιοδικό, αυτή είναι η άποψη όλων των γερμανών.

Εσυ ειχες δει καμια εκπομπη στην Ελλαδα σε μεγαλο καναλι να ξεφτυλιζει ετσι χυδαια μια χωρα και τους

κατοικους της ?

Το τσουβαλιασμα πρωτοι αυτοι το αρχισαν οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι ηθικα αναισθητος.

Δημοσ.

Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα και απο διαφορετικές εποχές.

Επίσης

Η αξία της ανθρώπινης ζωής ειχε διαφορετική αξία σε αυτές τις 3 χρονικές περιόδους...

Sorry αλλα δε το έχεις.

Οτι ειναι διαφορετικες οι εποχες ειναι το μονο σιγουρο. Δεν λεμε πως ειναι το ιδιο και το αυτο. Η συγκριση γινεται για να γινει πιο κατανοητο το ολο θεμα οχι γιατι ειναι ομοιες περιπτωσεις.

Θελω να μου εξηγησει καποιος πως γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος εισβαλλει σε ξενες χωρες, σκοτωνει χιλιαδες , λεηλατει, βιαζει δεν θεωρειται σφαγεας.

Δημοσ.

Μετα απο μακροχρόνια και εκτενη μελετη των οικονομικων συστηματων διαφορων χωρων (αναδυομενες οικονομιες) κατεληξα οτι η περιπτωση της Ελλαδας ταιριαζει περισσοτερο με την οικονομια της Σιγκαπουρης.. 

Με λιγα λογια..

Χρειαζομαστε μονοκομματικο λαικο κρατος που θα εχει σταθερη πολιτικη γραμμη.. χο χο χο

Εφαρμογη φιλελευθερου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος.. φυσικα..

Μηδενικη φοροδιαφυγη, παραοικονομια, γραφειοκρατια, διαφθορα, ελευθερο εμποριο..

Εξαγωγες, εξαγωγες, εξαγωγες!

Ισχυρη μεσαια ταξη με υψηλο επιπεδο μορφωσης και ικανοτητων αλλα απλοικη και ολιγαρκης.. Κανεις δεν ειπε οτι η λιτοτητα ειναι κακη..

Χαμηλη φορολογια επιχειρησεων, επενδυσεις στις υποδομες και αναπτυξη βιομηχανιας..

Υψηλου επιπεδου τουριστικο προιον και τουριστικες υπηρεσιες σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη..

Επενδυσεις σε εξορυξη πετρελαιου και σε ναυπηγεια..

Δημιουργια καζινο, ιατρικες μοναδες για ιατρικο τουρισμο (!), αποδοχη μεγαλου αριθμου ξενων φοιτητων στα πανεπιστημια, δημιουργια μεγαλων κεντρων συναλλαγματος, επενδυσεις στις αμυντικες βιομηχανιες και απεξαρτηση απο προμηθευτες οπλων,

Επενδυσεις σε ολες τις μεταφορες

Απορροφηση του περισσοτερου εργατικου δυναμικου στον τομεα των υπηρεσιων..

Στηριξη των αδυνατων στρωματων και φορολογιση της πλουτοκρατιας μεχρι να ματωσουν!! χο χο χο

Δημιουργια μεγαλης βιομηχανιας ηλεκτρονικων και τεχνολογικων παρκων.. να κανουμε δηλαδη κατι σαν τη δικη μας Silicon Valley!

Ουρανοξυστες!

For your consideration..

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/612227/Oi-agres-tigeis-ga-tis-ellinikes-exaggs.aspx

Αμα με κανατε πρωθυπουργό και μου δινατε μολις 4 χρονια θα ειχα κανει την Ελλαδα απο οικονομια του κοτετσιου, οικονομικο Τιγρη της Μεσογειου!!! χο χο χο

Δημοσ.

Εσυ ειχες δει καμια εκπομπη στην Ελλαδα σε μεγαλο καναλι να ξεφτυλιζει ετσι χυδαια μια χωρα και τους

κατοικους της ?

Αυτό λέγεται «σάτιρα» και - ω, τι ειρωνεία! - είναι ελληνική «πατέντα». Το να επιλέγεις τον όρο «σάτιρα», όταν στόχος της είναι οποιοσδήποτε άλλος, αλλά να προτιμάς το «χυδαίος εξευτελισμός», όταν μπαίνει στο στόχαστρο η δική σου χώρα, είναι τουλάχιστον υποκριτικό...

...και ναι, έχω δει εγώ, όχι «καμία», αλλά πολλές εκπομπές σε μεγάλα ελληνικά κανάλια, που σατιρίζουν άλλες χώρες. Θες να σου παραθέσω τίτλους εκπομπών, ή μήπως προτιμάς να σκεφτείς ξανά την ερώτηση που έκανες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...