Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιαπωνία. Συνδυάζει μία χώρα με φυσική ομορφιά, παράδοση και ιστορία όπως η Ελλάδα με μία παραγωγική χώρα όπως την Γερμανία.

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι Γιαπωνοι;

Είχα διαβάσει πως το Τόκιο μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις του πλανήτη με πάνω από 10 εκατομμύρια κατοίκους έχει από τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας.

Δημοσ.

Είχα διαβάσει πως το Τόκιο μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις του πλανήτη με πάνω από 10 εκατομμύρια κατοίκους έχει από τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας.

Και το χειροτερο οργανωμενο εγκλημα στον κοσμο, διοτι για τους Γιαπωνους, το παν ειναι η οργανωση :)

• Like 4
Δημοσ.

Στην Ιαπωνια δεν εχουν εγκληματικοτητα γιατι οποιος δεν εχει να φαει παει σε ενα δασος και αυτοκτονει!

Περνουν μια σκηνη με λιγο φαγητο και μενουν στο δασος λιγες μερες μεχρι να αυτοκτονησουν..

Δημοσ.

Εντάξει Μεξικό ρε συ γίνεται της Ποπάρας

Εμένα μου έκανε εντύπωση ο αριθμός των βιασμών σε Αυστραλία και Σουηδία, κάτι δεν πάει καλά με αυτά τα νμ

Δημοσ.

Στην Ιαπωνια δεν εχουν εγκληματικοτητα γιατι οποιος δεν εχει να φαει παει σε ενα δασος και αυτοκτονει!

Περνουν μια σκηνη με λιγο φαγητο και μενουν στο δασος λιγες μερες μεχρι να αυτοκτονησουν..

Ετσι...

Σου λεει δεν ειμαι καλος προλεταριος, ειμαι σκουπιδι

οποτε δεν αξιζω να ζω...

Χαχα τι λαος και αυτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...