Greek souvlaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Παιδια πρην λιγο επαιζα μπαλα και χτυπισα σε μια πετρα και μου βγηκε το νυχι ολο απο το δευτερο μικροτερο δαχτυλο αριστερα ειναι κατι σοβαρο ποτε θα ξαναβγει καινουργιο? για αρχη εβαλα μπεταντιν με βαμβακι θελει κατι αλλο ?? πητε σας παρακαλω Sent from my iPad using Insomnia
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πλύσιμο με πολύ νερό. Οξυζενέ, πολύ οξυζενέ. Μπεταντίν σε μια γάζα. Δέσιμο. Θα βγει σιγά σιγά το καινούριο, μη φλιπάρεις, όλα καλά θα πάνε. 1
Greek souvlaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι τιποτα σοβαρω? σε ποσο καιρο θα βγει? θα μπορω να πηγενω θαλασσα? Sent from my iPad using Insomnia
SilkyN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι τιποτα σοβαρω? σε ποσο καιρο θα βγει? θα μπορω να πηγενω θαλασσα? Sent from my iPad using Insomnia Αυτό που λέει ο Lucifer. Μου είχε τύχει κι εμένα παλιότερα. Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Θάλασσα, δεν νομίζω να μπορείς να πας. Καλό θα ήταν το δάχτυλο να μείνει με την γάζα μέχρι να βγει το νύχι (έτσι μου είχε πει τότε ο γιατρός). Δε θα πάρει πάρα πολύ καιρό, αλλά μην περιμένεις να είναι όπως πριν σε μια εβδομάδα.
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δε θα πεθάνεις από αυτό και το νύχι σου θα αντικατασταθεί με καινούριο, οπότε σοβαρό δε θα το λεγα. 3-6 μήνες κάνει να ξαναβγεί, εφόσον η μήτρα δεν έχει διαλυθεί τελείως. Θάλασσα δεν το προτείνω, όχι λόγω του νερού αλλά λόγω της παραλίας. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα ανοιχτό τραύμα. Εκτός αν το προσέχεις σα τα μάτια σου, αλλά είναι στο δάχτυλο και είναι άμμος, πόσο καλός τερματοφύλακας να 'σαι. 1
Greek souvlaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Οχιιιι!!! Δεν μπορω οτι να κανω ηλιοθεραπια? να ξαπλοσω στην παραλια? 3-6 μηνες? βγηκε ολο το νυχι! Τουλαχιστον δεν εγινε στις αρχες του καλοκαιριου.... Θα πρεπει να το εχω συνεχεια σε γαζα για τους 3 μηνες? Sent from my iPad using Insomnia
SilkyN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Σοβαρά τώρα μπορεί να πάρει μέχρι και 6 μήνες;;
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ναι, ανάλογα πόσο ντάματζ έχει φάει η μήτρα. Των ποδιών παίζει να πάρουν και χρόνο. Σουβλάκω, άκου τη φάση, αν μπορείς α) Να μην πάει κόκκος άμμου στην πληγή και β) Να αλλάζεις συχνότερα τη γάζα (δλδ κάθε φορά που θα βρέχεται) να πας για μπάνιο. Αλλιώς μην πας. Ή πήγαινε αλλά μην πεις μετά ότι δεν ήξερες.
revolver1990 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εμένα είχε βγει όταν ήμουν μικρός..το καινούργιο έκανε 1.5 μήνα να βγει εντελώς.Αν βιάζεσαι να μεγαλώσει το νύχι μπορείς να πάρεις βιοτίνη(είναι βιταμίνη).Όπως είπαν και οι υπόλοιποι καλό είναι να προσέχεις.Φόραγε ανοιχτά παπούτσια για να μην ερεθίζεται το δάχτυλο μέχρι να δεις ότι έχει κλείσει η πληγή για τα καλά και όταν έχει αρχίσει να βγαίνει το καινούργιο νύχι(δηλαδή 1.5-2 βδομάδες) θα είσαι εντάξει.
Greek souvlaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω παιδια ειμαι 15 χρονων. Δεν νομιζω να παρεις 6 μηνες γιατι μου βγηκε το νυχι δίπλα απο το πιο μικρο. Θα πωναει οταν περπαταω? θα μπορω να δουλεύω στο γυραδικο που ψεινω σουβλακια )? πηγα να βαρεσω την μπαλα και βαρεσα πετρα ελεος επεζα και ξηπολιτος και παει το νυχι βγηκε ολο... Sent from my iPad using Insomnia
fylatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Να προτεινω παστα μπεταντιν κ οχι το υγρο για να μην κολλαει η γαζα. Θα ζησεις να το ξανακοψεις. ΥΓ δεν θα εχεις θεμα στο περπατημα απλα κρατα το καθαρο και βαζε μικρη γαζα για να μην σε εμποδιζει.
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Α μιλάμε για πόδι τόση ώρα. Όχι παραλία. Και θα πάρει περισσότερο χρόνο. 1
Greek souvlaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πλακα μου κανεις?? Lol ποσο θα παρει περιπου? και αυτο που ρωτισα γιατι δουλευω σε γυραδικο οπως ειπαμψηνω σουβλακια,πιτες και τετοια θα μπορω να πηγενω κανονικα τορα το εβαλα γαζα δεν ποναει σχεδον καθολου Sent from my iPad using Insomnia
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Κοιτα ξανα τα ποστς ρει, εχεις απαντησεις για ολα. Και στο γυραδικο γιατι να μη μπορεις να πας; Χωρις να γνωριζω, τι κακο μπορει να παιχτει; Απλα φορα παντοφλα να παιρνει αερα. Οσο για τον πονο, δικο σου ειναι το ποδι. Εσυ θα μας πεις αν ποναει. Λολ.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 τα νυχια των ποδιων αν θυμαμαι καλα μεγαλωνουν 4 φορες πιο αργα απο τα χερια .οποτε για να βγει ολο το νυχι ξανα θες αρκετο καιρο.κατι σημαντικο δεν εναι απλα υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις