Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα! Εγώ έχω οργανώσει γιορτούλα για τη γιορτή μου σήμερα, εσείς; 2
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Χρόνια πολλά Τοξοβόλε! Και σε όλους όσους γιορτάζουν. 5
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες/ουσες
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Α ώστε γιορτούλα Τόξο εεε; Άθεος σου λέει μετά, που εκμεταλλεύεται τις χριστιανικές γιορτές για να παρτάρει, ξεχνώντας παράλληλα την στάση της εκκλησίας απέναντι στους ομοφυλόφιλους. 2
athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ναι κατι τετοιες μερες ειναι που δανειζεται για λιγο τα κορίτσα μας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Α ώστε γιορτούλα Τόξο εεε; Άθεος σου λέει μετά, που εκμεταλλεύεται τις χριστιανικές γιορτές για να παρτάρει, ξεχνώντας παράλληλα την στάση της εκκλησίας απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Μπορεί να γιορτάζει λόγω "αειπαρθένου" και όχι λόγω ονόματος.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Α ώστε γιορτούλα Τόξο εεε; Άθεος σου λέει μετά, που εκμεταλλεύεται τις χριστιανικές γιορτές για να παρτάρει, ξεχνώντας παράλληλα την στάση της εκκλησίας απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Με εκβιάζουν οι ένθεοι να εορτάσω ωραία κ χριστιανικά.
Baggelis21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Χρονια πολλα σε ολους και ιδιαιτερα στις σημερινές -ους εορταζομενους! Να εχουμε πανω απ'ολα Υγεια και Ειρηνη Σε ολο τον κοσμο!!
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τράτζικ κουμπάρε ακούς,''εορτάζουμε'' σύμφωνα με το επίσημο χριστιανορθόδοξο εορτολόγιο μαζί με τις Μαριγούλες.Μόλις το επιβεβαίωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα