Προς το περιεχόμενο

Στις 13 από τις αρχικά 21 χώρες η κυκλοφορία του Xbox One


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μια ακόμη φορά, η Microsoft ανακοινώνει μια σημαντική αλλαγή που αφορά το λανσάρισμα του επόμενου Xbox με την ονομασία Xbox One.Αυτή τη φορά η αλλαγή αφορά τις χώρες στις οποίες θα κάνει την εμφάνιση της η κονσόλα κατά την επίσημη κυκλοφορία της το Νοέμβριο, οι οποίες από 21 όπως είχαν ανακοινωθεί αρχικά, πέφτουν στις 13.

 

Οι χώρες που θα δουν το Xbox One από την πρώτη ημέρα είναι η Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Ισπανία Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες και Νέα Ζηλανδία. Όσοι είχαν προπαραγγείλει την κονσόλα από τις υπόλοιπες 8 χώρες, θα αποζημιωθούν με ένα παιχνίδι, μέχρι να κυκλοφορήσει το 2014 η κονσόλα στη χώρα τους.

 

H Microsoft παραθέτει μια σειρά λόγων για τους οποίους έφτασε στη συγκεκριμένη απόφαση όπως η επιπλέον δουλειά για τη μετάφραση του λογισμικού, συνεργασίες με κατά τόπους εταιρείες για δημιουργία εφαρμογών καθώς και η πρόσθετη υποστήριξη φωνών και γλωσσών.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, το Xbox One θα κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας τον επόμενο χρόνο, χωρις να υπάρχει μέχρι τώρα κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για το πότε ακριβώς.

 

Link.png Site: Χbox Wire

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χεχ καλο γεναρη αν θα το δουν οι αγορες της ευρωπης,και κανα 6μηνο να ξεπεραστουν οι παιδικες ασθενεις .βλεπω το 360 μου να το χω για κανα χρονο ακομα ακμαιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'''H Microsoft παραθέτει μια σειρά λόγων για τους οποίους έφτασε στη συγκεκριμένη απόφαση όπως η επιπλέον δουλειά για τη μετάφραση του λογισμικού, συνεργασίες με κατά τόπους εταιρείες για δημιουργία εφαρμογών καθώς και η πρόσθετη υποστήριξη φωνών και γλωσσών.''' 

Ειμαστε στα μισα του 2013 και πραγματικα δεν ξερω τι να πω διαβαζοντας αυτες τις ''φτηνες'' δικαιολογιες απο την MS.Αν ειναι δυνατον τα εχει καταφερει ετσι...Δεν πειραζει θα παρει ο κοσμος το Ps4,και να δω μετα οταν κυκλοφορησει το xbox τι πωλησεις θα κανει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα απο ενα χρονο η MS θα παρει τα @@ μου και εγω θα εχω το PS4 πουλωντας το ΧΒΟΧ360. Απλα πραγματα...

MS δεχομαι και επιταγες αν εχεις προβλημα εξοφλησης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα με ξαναπέιτε ότι έχω εμπάθεια αλλά αυτή η microsoft κάνει την μια μλκ μετά την άλλη.

Μιλάμε χρόνια είχα να δω σε εταιρεία τόσο λανθασμένες αποφάσεις και λάθος στρατηγικό σχεδιασμό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στη χώρα μας έτσι κι αλλιώς δε θα έχει καμιά τρομερή πορεία η συγκεκριμένη κονσόλα

διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ακόμα και σε αυτή τη γενιά παρά τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως του 360, στην ελλάδα το ps3 ήταν και είναι πιο δημοφιλές..

 

με τα διάφορα που έχουν ακουστεί τόσο καιρό για το νέο xbox, με την καθυστέρηση στη χώρα μας και πάνω από όλα τη σημαντική διαφορά τιμής (που εδώ στην ελλάδα είναι ακόμα πιο σημαντική), δε το βλέπω να πολυπερπατά το xbox.. 

 

οπότε ποιος χέστηκε κι αν αργήσει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα δεν ειναι οτι εμεις δεν αγοραζουμε xbox,αλλα οτι η Ms ουτως η αλλως και το βλεπουμε απο αυτο στοχευει σε αλλες αγορες.Εντυπωση βεβαια μου κανει το Μεξικο και Βραζιλια στις πρωτες χωρες? :blink: Καλα τοσο πολυ πουλανε εκει :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...