Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έβγαλα μια Prepaid από την Τράπεζα Πειραιώς και έχω βάλει κανονικά λεφτά μέσα. Πήγα και έκανα account στο Paypal, έβαλα και τον αριθμό της κάρτα που μου ζήταγε και όλα οκ αλλά τώρα μου λέει ότι έχω 0€ υπόλοιπο. 

Θέλει χρόνο για να ενημερωθεί?

Στο ebay ποιο κωδικό θα βάλω της κάρτας ή τίποτα από το paypal?

Δημοσ.

Αν λες για το υπόλοιπο στο paypal 00 πρέπει να γράφει.Δεν παίρνει λεφτά απο την κάρτα.Μόνο αν τα στείλεις εσύ στο paypal.Στην ουσία όταν κάνεις αγορά δεν δίνεις τα στοιχεία της κάρτας αλλά τα τραβάει το paypal και τα δίνει.Σαν έξτρα ασφάλεια.

Δημοσ.

Τίποτα.Όταν θα θες να αγοράσεις κάτι με paypal θα σου βγάλει να συνδεθείς με τον λογαριασμό του και να επιβεβαιώσεις την πληρωμή.Μετά θα τραβήξει τα λεφτά απο την κάρτα σου χωρίς να δώσει τα στοιχεία της και θα τα δώσει.

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα :P... Δηλαδή εγώ τώρα θα πάω στο ebay θα πατήσω buy και θα μου βγάλει να κάνω login με το acc από το paypal Και αυτό είναι όλο?

Η Πειραιώς δίνει την δυνατότητα να δω το υπόλοιπο online?

Δημοσ.

Ε δεν ξέρω για το ebay γιατί είναι συναλλαγές ανάμεσα σε άτομα.Δοκίμασε να δεις τί θα βγάλει.Στα άλλα ηλεκτρονικά καταστηματα έτσι γίνεται.

Ναι μπορείς να το δεις online αλλά πρέπει να πας ναζητήσεις απο την τράπεζα και νομίζω χρεωνουν και 5 ευρώ.

Δημοσ.

Καταρχην η paypal τραβαει ενα μικρο ποσο στην αρχη για να δει εαν η καρτα ισχυει.Μετα απο λιγο στο επιστρεφει.Οπως ειπε και ο φιλος silverage,η paypal τραβαει λεφτα οταν εσυ το ζητησεις και ουσιαστικα τα πληρωνει αυτη σε οποια συναλλαγη και αν κανεις.

Για το ebay απλα πρεπει να κανεις ενα λογαριασμο στο ebay,να πατησεις buy αυτο που θες και μετα θα σου πει τροπους πληρωμης.Το 99% ειναι με paypal .Πατας chekout with paypal και σε παει να κανεις log in με τον λογαριασμο σου της paypal.Πληρωνεις και τα τραβαει απο την καρτα σου.Η πειραιως σιγουρα δινει το ποσο σου online.Μπες στο site της και θα το βρεις.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ... Και μια ερώτηση για το ebay. Θέλω να πάρω αυτά τα ακουστικά. Αυτά που έχουν σημαιούλα σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να πέσει σε τελωνείο? Αν ναι το ποσό το πληρώνω? και πόσο θα είναι?

Δημοσ.

Τα ακουστικα αυτα ειναι μουφα, οσο φτηνα και αν ειναι θα τα πεταξεις.

Έχεις πάρει? Δεν είπα να είναι σαν τα original απλά να είναι καλά...

Δημοσ.

Ειχα παρει πιο παλια κατι παρομοια, δεν ειναι καθολου καλα και δουλεψανε 5 λεπτα. Οτι πληρωνεις παιρνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα παρει πιο παλια κατι παρομοια, δεν ειναι καθολου καλα και δουλεψανε 5 λεπτα. Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Ζωντανό παράδειγμα αποτελούν τα Iphones και τα Beats by dr. Dre...

Δημοσ.

Ζωντανό παράδειγμα αποτελούν τα Iphones και τα Beats by dr. Dre...

>Υπονοωντας οτι τα iphone δεν ειναι καλα κινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...