Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ναι μια χαρά... Τελικά όπως είπες είναι σου ζητάει login.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως κάτι. Όταν έκανα την κάρτα μου είπαν ότι για να έχετε 50€ μέσα (που ζήτησα) μου λέει πρέπει να δώσω 5€ παραπάνω για την ενεργοποίηση, άρα υπόλοιπο 50€. Χτες πήγα να βάλω +20€ και μου λέει θα μπουν 18€ για τον φόρο. Οκ άρα 68€... Ε! εγώ έκανα αγορές 64€ (τα μέτρησα ακριβός) και τώρα μου λέει ότι δεν έχω λεφτά για μια αγορά 0,75€

Δημοσ.

Χρεωνει αλλα οχι και 4 ευρω.Τα 5 ευρω που σου πηρε στην αρχη ειναι για ενεργοποιηση της καρτας.Ουσιαστικα τοσο κοστιζει η καρτα.Τα 2 ευρω θα τα τραβαει καθε φορα που θα την φορτιζεις.Οποτε εαν θες καθαρα 10 ευρω,πρεπει να βαζεις 12 κλπ.

Για τα "χαμενα" ευρω,μηπως ειναι το ποσο που σου τραβαει στην αρχη για ενεργοποιηση η paypal και μετα στο επιστρεφει;Μηπως πηρες πραγματα που νομιζες οτι ειναι σε ευρω,ενω πραγματικα πληρωνες σε λιρες;

Γενικα κανε εναν online λογαριασμο για να βλεπεις τις κινησεις της καρτας σου και το ποσο που εχει οποιαδηποτε στιγμη.Δυο λεπτα δουλεια.

Δημοσ.

Όχι είμαι σίγουρος τι μέτραγα, εξάλου δεν είμουν μόνο εγώ στο PC οπότε 4 μάτια..

Που ακριβός κάνω acc? δεν μπορώ να καταλάβω με τις τράπεζες... pfff

Δημοσ.

Πρέπει να πας στην τράπεζα να ζητήσεις κωδικούς και δεν ξέρω και γω τί άλλο θέλουν για να φτιαξουν.Μπορεί να γίνεται και απο το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Εαν δεν βγαζεις ακρη απο το site τους παρτους εαν τηλεφωνο για να σε καθοδηγησουν.Να σου κανουν αυτοι λογαριασμο,δηλαδη να τους δωσεις username και password,δεν νομιζω να γινεται.Στειλε τι αγορασες να σου πουμε εαν ειναι σε ευρω ή σε λιρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...