Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λούσι μη το κλειδώσεις κ αυτό ,λέμε θέλω να λέω για τη ζέστη,να νοιώθω ότι είναι πάντα Ελληνικό καλοκαίρι κ νομίζω όλοι συμφωνούμε πως να αναβιώσω το επικό Attica vs Andalusia νήμα δεν είναι προς συμφέρον κανενός.

Προς το παρόν αρχίζω με την ψαρωτική 47άρα

http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2013/08/%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF-video-47-5c-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

Δημοσ.

Πωωωω, τι ειναι αυτο ρε φιλε, τωρα το πηρα ειδηση. Το 2003 ειχαμε καυσωνα στη Γαλλια που δεν εφτασε σε τετοια υψη και τα αποτελεσματα ανακοινωθηκαν μετα απο λιγο καιρο: νεκροι 15.000 γεροι. Δηλαδη η Ελλαδα περναει δραμα και θα πρεπει να σκασουν τρελλα νουμερα απο θανατους προσεχως. Βεβαια οι Ελληνες ειναι και πιο συνηθισμενοι στη ζεστη.

Δημοσ.

η 47άρα της Νέας Φιλαδέλφειας που βλέπεις κ γενικά τα επικά 45+ ήταν το 2007.Εξάλλου Ελλάδα όλοι έχουν αιρκοντίσιο,κάτι μπατηράκια πεθαίνουν από ζέστη κ στην Αθήνα πιο δύσκολα λόγω ξηρού κλίματος

Δημοσ.

Πωωωω, τι ειναι αυτο ρε φιλε, τωρα το πηρα ειδηση. Το 2003 ειχαμε καυσωνα στη Γαλλια που δεν εφτασε σε τετοια υψη και τα αποτελεσματα ανακοινωθηκαν μετα απο λιγο καιρο: νεκροι 15.000 γεροι. Δηλαδη η Ελλαδα περναει δραμα και θα πρεπει να σκασουν τρελλα νουμερα απο θανατους προσεχως. Βεβαια οι Ελληνες ειναι και πιο συνηθισμενοι στη ζεστη.

εκει εχουν πιο μεγαλα ποσα υγρασιας γιαυτο αν κανει ζεστη η δυσφορια χτυπαει κοκκινο. τα σπιτια τους ειναι διαφορετικα δεν χρησιμοποιουν ευρεως κλιματιστικα οπως εμεις κ δεν ειναι συνηθισμενοι οπως εμεις.

ποτε εγραψε 47.5 στην νεα φιλαδελφεια? εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν απο θερμομετρο τοποθετημενο στον ηλιο? :D

Δημοσ.

η 47άρα της Νέας Φιλαδέλφειας που βλέπεις κ γενικά τα επικά 45+ ήταν το 2007.Εξάλλου Ελλάδα όλοι έχουν αιρκοντίσιο,κάτι μπατηράκια πεθαίνουν από ζέστη κ στην Αθήνα πιο δύσκολα λόγω ξηρού κλίματος

Όλοι έχουν αρκουδίσιον; Και δεν το άναβα τόσο καιρό ο βλάκας;

Χωρίς πλάκα, εγώ και η αμεσοέμμεση οικογένεια την παλεύουμε μια χαρά(προς στιγμήν) μες την κρίση και δεν έχει κανένας αιρκοντίσιον. Αν όλοι οι αγανακτισμένοι έχουν και αιρκοντίσιον, κάτι δεν πάει καλά μαλλόν.

Δημοσ.

ΤΟ θυμάμαι το καλοκαίρι του 07, εμένα σε ρετιρέ με πλάκα απο πάνω χωρίς a/c, πως την πάλεψα ούτε κι εγώ ξέρω. Έκανα μπάνιο και μέχρι να βγω απο τη μπανιέρα είχα στεγνώσει και άρχισα να ιδρώνω...

Δημοσ.

ποτε εγραψε 47.5 στην νεα φιλαδελφεια? εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν απο θερμομετρο τοποθετημενο στον ηλιο? :D

Το 2007, αλλα επειδη δεν μενω Ελλαδα μπερδευτηκα και νομισα οτι ηταν τωρα.

Δημοσ.

Το 2007, αλλα επειδη δεν μενω Ελλαδα μπερδευτηκα και νομισα οτι ηταν τωρα.

σιγα μην εγραψε 47.5. παγιδευμενος αερας θα ηταν μεσα στον κλωβο κ εγραψε τοσο. κανα 46ρι θα ειχε.

Δημοσ.

σιγα μην εγραψε 47.5. παγιδευμενος αερας θα ηταν μεσα στον κλωβο κ εγραψε τοσο. κανα 46ρι θα ειχε.

Μπορει και πιο κατω, δεν ξερουμε. Υπαρχουν δυο τιμες θερμοκρασιας: η αντικειμενικη και η αισθητη που μπορει να εχουν ακομα και 3-4 βαθμους διαφορα. Αλλα αμα εισαι δημοσιογραφος και θες να δημιουργησεις αισθηση βαζεις την υψηλοτερη τιμη. Παντως οπως και ναχει το πραγμα, μιλαμε για θερμοκρασιες αφορητες.

Δημοσ.

Σιγά μην είχε κ -20 .Ο αυτόματος της ΕΜΥ έδωσε το 47.5 κ το επιβεβαίωσε ο τότε διευθυντής της ΕΜΥ άσχετα τι λέει η κάθε πικραμένη

βρε ο αυτοματος εδωσε 47.5 αλλα με την απνοια που ειχε ο αυτοματος κλωβος θα εβραζε χωρις ανεμιστηρα ή με χαλασμενο ανεμιστηρα. ο αλλος που εδωσε το 46 πιο σωστος ειναι.

Δημοσ.

βρε ο αυτοματος εδωσε 47.5 αλλα με την απνοια που ειχε ο αυτοματος κλωβος θα εβραζε χωρις ανεμιστηρα ή με χαλασμενο ανεμιστηρα. ο αλλος που εδωσε το 46 πιο σωστος ειναι.

ποιά άπνοια να πούμε της πόπης γινόταν από νοτιά εκείνη τη μέρα ,Ελλάδα ήμουν κ τι ανεμιστήρες κ ιστορίες για αγρίους όλοι οι στήβενσον παθητικοί είναι

Δημοσ.

ποιά άπνοια να πούμε της πόπης γινόταν από νοτιά εκείνη τη μέρα ,Ελλάδα ήμουν κ τι ανεμιστήρες κ ιστορίες για αγρίους όλοι οι στήβενσον παθητικοί είναι

οι αυτοματοι ομως ειναι αλλου τυπου κ σε τετοιες ημερες ψηνονται.

δεν γινεται η αθηνα να εχει θερμοκρασιες 47.5. αυτα γινονται σε λαρισα σερρες κ σπαρτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...