Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεσπα απλα εδωσες σημασια αλλου...

εγω λεω οτι οι επιστημονες του καιρου και σεισμων κτλ δεν μπορουν να ξερουν το μελλον της ΦΥΣΗΣ.εδω καθε τοσο αλλαζουν και το παρελθον...(μποζονιο χιγκς)

παρολ αυτα τσεπωνουν κατι κοινοτικα ή εθνικα κονδυλια για να βγαινουν και να λενε μλκς...

Δημοσ.

τεσπα απλα εδωσες σημασια αλλου...

εγω λεω οτι οι επιστημονες του καιρου και σεισμων κτλ δεν μπορουν να ξερουν το μελλον της ΦΥΣΗΣ.εδω καθε τοσο αλλαζουν και το παρελθον...(μποζονιο χιγκς)

παρολ αυτα τσεπωνουν κατι κοινοτικα ή εθνικα κονδυλια για να βγαινουν και να λενε μλκς...

ναι αλλα μην ξεχνας να αναφερεις κ το τσεπωμα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΝ χρηματων των επιστημονων της αντιθετης πλευρας ωστε να βγαζουν ωραιες ερευνες κ να λενε οτι ολα κυλανε κανονικα στο κλιμα ωστε οι ΗΠΑ η Κινα κ 1-2 αλλες μεγαλες δυναμεις να σκορπανε στην ατμοσφαιρα ανενοχλητα διαφορες ουσιες με κυρια το CO2.

Δημοσ.

ναι αλλα μην ξεχνας να αναφερεις κ το τσεπωμα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΝ χρηματων των επιστημονων της αντιθετης πλευρας ωστε να βγαζουν ωραιες ερευνες κ να λενε οτι ολα κυλανε κανονικα στο κλιμα ωστε οι ΗΠΑ η Κινα κ 1-2 αλλες μεγαλες δυναμεις να σκορπανε στην ατμοσφαιρα ανενοχλητα διαφορες ουσιες με κυρια το CO2.

Μαλλον το αντιθετο συμβαινει.

Περισσοτερα χρηματα πεφτουν για να μας πεισουν οτι υπαρχουν σοβαρες κλιματικες αλλαγες παρα οτι

ολα πανε κανονικα.

Οι ΗΠΑ παραδεχονται οτι μολυνουν το περιβαλλον, αλλα επειδη δεν θελουν να περιορισουν την

αναπτυξη τους, ζητανε απο τις αλλες χωρες να ρυπαινουν λιγοτερο.

Και το τσεπωμα επιστημη ειναι γιαυτο γινεται απο τους συγκεκριμενους.

Δημοσ.

Μαλλον το αντιθετο συμβαινει.

Περισσοτερα χρηματα πεφτουν για να μας πεισουν οτι υπαρχουν σοβαρες κλιματικες αλλαγες παρα οτι

ολα πανε κανονικα.

ποιος το λεει αυτο? ισα ισα τα συμφεροντα των ΗΠΑ κ της Κινας να εχουν το ελευθερο να μολυνουν ανεξελεγκτα ειναι απειρως μεγαλυτερα απο τα συμφεροντα μερικων να πεισουν οτι υπαρχει κλιματικη αλλαγη. κ λογικα να το δεις απο την μια εχουμε τις ΗΠΑ κ την Κινα με συγκεκριμενο λογο και απο την αλλη ποιον?

εκτος αυτου δεν χρειαζεται να μας πεισει κανεις για κλιματικες αλλαγες. τις βιωνουμε εδω και 15-20 περιπου χρονια ειδικα τα τελευταια 6-7 σε ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ βαθμο.

Δημοσ.

ποιος το λεει αυτο? ισα ισα τα συμφεροντα των ΗΠΑ κ της Κινας να εχουν το ελευθερο να μολυνουν ανεξελεγκτα ειναι απειρως μεγαλυτερα απο τα συμφεροντα μερικων να πεισουν οτι υπαρχει κλιματικη αλλαγη. κ λογικα να το δεις απο την μια εχουμε τις ΗΠΑ κ την Κινα με συγκεκριμενο λογο και απο την αλλη ποιον?

εκτος αυτου δεν χρειαζεται να μας πεισει κανεις για κλιματικες αλλαγες. τις βιωνουμε εδω και 15-20 περιπου χρονια ειδικα τα τελευταια 6-7 σε ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ βαθμο.

Το ελευθερο το εχουν οσο δεν υπογραφουν, γιαυτο δεν χρειαζεται να κρυβονται οτι ρυπαινουν.

Δημοσ.

Φιλε οι κλιματικες αλλαγες εχουν κυκλο χιλιαδων χρονων,δε γινονται σε 15-20 χρονια,ουτε καν 100.

Εχω διαβασει αποψεις επιστημονων οτι το CO2 που παραγεται φυσιολογικα(δεντρα κτλ) ειναι υπερπολλαπλασιο απο αυτο που παραγουν ολα τα εργοστασια στον κοσμο,οποτε no big deal και επισης το να λες οτι φταιει το διοξειδιο του ανθρακα για την αλλαγη του κλιματος ειναι σαν να κατηγορεις το mp3-player επειδη χαλασε το αυτοκινητο.

Εγω δεν μπορω να κρινω σιγουρα αφου δεν ειμαι τετοιου ειδους επιστημονας αλλα υπαρχουν και αυτες οι αποψεις και το σιγουρο ειναι οτι απ'ολη αυτη την κινδυνολογια τρωνε πολλα στοματα.

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή;Ακόμα και κάποιοι επιστήμονες που έλεγαν πως δεν υπάρχει και εμφανίζονται σε κάτι "ντοκιμαντέρ" του youtube έχουν αλλάξει άποψη.Δεν έχει νόημα να αμφισβητείς κάτι που το στηρίζει οι πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας.

Δημοσ.

Οι επιστημονες δεν εχουν τη ιδια αποψη για ολα,επισης αλλο θεμα η κλιματικη αλλαγη και αλλο θεμα οτι η αυξηση του διοξειδιου του ανθρακα ευθυνεται για την κλιματικη αλλαγη(αν υπαρχει).Αυτο ναι αμφισβητειται.Τελος παντων εγω δεν ειμαι κλιματολογος,παντως γενικα δεν ειναι κακο οι επιστημονες να αλλαζουν αποψη γιατι πολλα που λενε στηριζονται σε θεωριες που καλλιστα μπορει να καταρριφθουν οντας....θεωριες.

Δημοσ.

Φιλε οι κλιματικες αλλαγες εχουν κυκλο χιλιαδων χρονων,δε γινονται σε 15-20 χρονια,ουτε καν 100.

νταξει οτι να'ναι. επειδη υπαρχουν φυσικοι κλιματικοι κυκλοι χιλιαδων ετων σημαινει οτι δεν μπορει να αλλαξει το κλιμα τωρα. ο,τι πεις. λιγο λογικη ρε παιδια. εχεις δει το παγκοσμιο διαγραμμα θερμοκρασιων πως ειναι τα τελευταια 10 χρονια? εχεις δει τα διαγραμματα παγοκαλυψης πχ της αρκτικης τα τελευταια 10 χρονια? εχεις δει τα διαγραμματα παγετωνων ανα την γη πως ειναι? ολα δειχνουν σημαδια αλλαγης την τελευταια 15-20ετια.

Εχω διαβασει αποψεις επιστημονων οτι το CO2 που παραγεται φυσιολογικα(δεντρα κτλ) ειναι υπερπολλαπλασιο απο αυτο που παραγουν ολα τα εργοστασια στον κοσμο,οποτε no big deal και επισης το να λες οτι φταιει το διοξειδιο του ανθρακα για την αλλαγη του κλιματος ειναι σαν να κατηγορεις το mp3-player επειδη χαλασε το αυτοκινητο.

ο,τι να'ναι κ παλι. ισορροπια ξερεις τι θα πει? το CO2 απο φυσικες πηγες απορροφαται απο ωκεανους κλπ κ κανει τον κυκλο του. ο ανθρωπος προσθετει CΟ2 στο περιβαλλον σε ρυθμους που ταραζουν την ισορροπια με απροβλεπτο τροπο (που ισως κ να ειναι τελικα ο φταιχτης για την αυξηση της θερμοκρασιας της γης). ταραξαμε τοσο πολυ μαλιστα την ισορροπια ωστε τα επιπεδα CO2 ειναι τα μεγαλυτερα που υπαρχουν εδω κ 800 χιλιαδες χρονια!!!!

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή;Ακόμα και κάποιοι επιστήμονες που έλεγαν πως δεν υπάρχει και εμφανίζονται σε κάτι "ντοκιμαντέρ" του youtube έχουν αλλάξει άποψη.Δεν έχει νόημα να αμφισβητείς κάτι που το στηρίζει οι πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας.

ε οχι δα. αν δεν υπαρξει 100% συμφωνια κ αποδειξη για κατι, νταξει δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αντιθετες αποψεις. πρεπει να υπαρχουν γιατι αλλιως η επιστημη δεν θα προχωρα τοσο καλα.

Δημοσ.

Προσωπικά, το φετινό καλοκαίρι το αισθάνθηκα θερμότερο. Ζεσταθηκα υπερβολικά και οι τρεις toshibες μου αποτέλεσαν τις καλύτερες ερωμενες.

Θα ήθελα να υπήρχε αντίστοιχο της χειμεριάς νάρκης για το καλοκαίρι στους ανθρώπους. Να πέφτω για νάνι 1/6 και να σηκώνομαι 1/10......

Εναλλακτικά θα θέλα να μαι σε μια ανταρκτική ως εθελοντής :lol:

Σε χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και μηδενικές την παλεύω άψογα. Τα καταφέρνω τέλεια χωρίς θέρμανση τον χειμώνα. Και γενικότερα είμαι τρομερά δραστήριος, κάνω τα παντα. Βρέχει; Η καλύτερη μου!!! Χιονίζει; Ονειρο ζω!!! Έχει ήλιο και 30 βαθμούς; walking dead, somebody shoot me!!!!

Άντε καλοκαίρι τζους επιτέλους!!!!

Δημοσ.

ο,τι να'ναι κ παλι. ισορροπια ξερεις τι θα πει? το CO2 απο φυσικες πηγες απορροφαται απο ωκεανους κλπ κ κανει τον κυκλο του. ο ανθρωπος προσθετει CΟ2 στο περιβαλλον σε ρυθμους που ταραζουν την ισορροπια με απροβλεπτο τροπο (που ισως κ να ειναι τελικα ο φταιχτης για την αυξηση της θερμοκρασιας της γης). ταραξαμε τοσο πολυ μαλιστα την ισορροπια ωστε τα επιπεδα CO2 ειναι τα μεγαλυτερα που υπαρχουν εδω κ 800 χιλιαδες χρονια!!!!

Eγω σου λεω δεν ειμαι κλιματολογος,απλα αντιμετωπιζω το ολο θεμα του global warming με σκεπτικισμο.Εσυ μιλας ομως σαν καθηγητης στο Cern,ενταξει παω πασο απλα σου λεω να κοιταξεις και τα διαγραμματα που δειχνουν οτι δεν υπαρχει αναλογια μεταξυ της ποσοτητας του co2 στην ατμοσφαιρα και της θερμοκρασιας στη γη,με την εννοια οτι αφου αυξανεται το διοξειδιο,αυξανεται και η θερμοκρασια.

http://wattsupwiththat.com/2013/06/04/dr-vincent-gray-on-historical-carbon-dioxide-levels/

ε οχι δα. αν δεν υπαρξει 100% συμφωνια κ αποδειξη για κατι, νταξει δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αντιθετες αποψεις. πρεπει να υπαρχουν γιατι αλλιως η επιστημη δεν θα προχωρα τοσο καλα.

Με αυτο αυτοαναιρεισαι ομως αφου δεν δεχεσαι αντιθετες αποψεις

Δημοσ.

Eγω σου λεω δεν ειμαι κλιματολογος,απλα αντιμετωπιζω το ολο θεμα του global warming με σκεπτικισμο.Εσυ μιλας ομως σαν καθηγητης στο Cern,ενταξει παω πασο απλα σου λεω να κοιταξεις και τα διαγραμματα που δειχνουν οτι δεν υπαρχει αναλογια μεταξυ της ποσοτητας του co2 στην ατμοσφαιρα και της θερμοκρασιας στη γη,με την εννοια οτι αφου αυξανεται το διοξειδιο,αυξανεται και η θερμοκρασια.

http://wattsupwiththat.com/2013/06/04/dr-vincent-gray-on-historical-carbon-dioxide-levels/

μα δεν ειναι καμια γραμμικη σχεση το ολο θεμα για να βγαλεις ακρη απο ενα διαγραμμα. εχουμε εναν χαμο απο χιλιαδες μη γραμμικες διαφορικες εξισωσεις που πρεπει να λυσουμε για να δουμε την ακριβη συσχετιση συγκεντρωσης CΟ2 κ παγκοσμιας θερμοκρασιας κ κατα ποσο οι εξτρα προσθηκες Co2 του ανθρωπου προκαλουν σημαντικη αυξηση της θερμοκρασιας.

Με αυτο αυτοαναιρεισαι ομως αφου δεν δεχεσαι αντιθετες αποψεις

Πως? :blink: δεχομαι αντιθετες αποψεις αλλα οχι για γεγονοτα.

Δημοσ.

ειναι γνωστη η προπαγανδα για την υπερθερμανση του πλανητη.οποιος την πιστευει,με γεια του.αλλα μην προσπαθει να μας την επιβαλει με το στανιο..........

• Like 1
Δημοσ.

ειναι γνωστη η προπαγανδα για την υπερθερμανση του πλανητη.οποιος την πιστευει,με γεια του.αλλα μην προσπαθει να μας την επιβαλει με το στανιο..........

προπαγανδα τα γεγονοτα? κοιταξε τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα. η υπερθερμανση υπαρχει τα τελευταια 20 χρονια ειναι σαφες αυτο. οποιος δεν το πιστευει μην προσπαθει να μας πεισει οτι η γη ειναι τετραγωνη.

αντε με τις υγειες σου

http://www.youtube.com/watch?v=ymGCoSkln7Y

Fig.A.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...