Προς το περιεχόμενο
fraa

Intel® HD Graphics 4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

 

Εχω τον i5 3570k  με μια asus sabertooth z77 και εχω το εξης προβλημα. Χθες εστησα το μηχανημα αλλα χωρις καρτα γραφικων και το συνδεσα με hdmi που βγαινει απο την μητρικη στην τηλεοραση για να δω το bios και δεν εμφανιζει τιποτα η τηλεοραση λεγοντας μου πως δεν εχει σημα.Το pc ανοιγει κανονικα.

Τροφοδοκικο εχω το corsair cx750m και δυο σκληρους δισκους χωρις καποιο λειτουργικο(ο ενας ειναι ολοκαινουργιος). 

 

ΥΓ εχω μια παλια καρτα γραφικων ddr2 την asus hd5450 1gb. Αν την συνδεσω πανω θα δουλευει μηπως δω αν μεσω της καρτας γραφικων δειξει τιποτα η τηλεοραση?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον στην θεση του speaker-ground 5v εβαλα ενα καλωδιο που βγαινει απο το κουτι μου(thermaltake comander ms-i) και δεν ακουσα καποιο μπιπ. Στην θεση του καλωδιου να βαλω kαλυτερα το speaker της mobo?



να αναφερω πως ο επεξεργαστης ειναι του κουτιου και η μητρικη μεταχειρισμενη ενος μηνα απο φιλο του φορουμ(το αναφερω μηπως επειδη ηταν πανω αλλος επεργαστης παιζει καποιο ρολο)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ... Και βεβαωσου οτι εχεις συνδέσει και το 8πινο eps καλώδιο ρευματος για τον επεξεργαστη.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ειχα συνδεσει κανονικα το καλωδιο του επεξεργαστη.θα το ξαναελενξω μολις παω σπιτι μηπως οταν περασα την h80i ξελασκαρισα την επαφη του pin του επεξεργαστη γιατι χωρεσε ισα ισα. Μολις το δω θα ποσταρω να σας πω. Ευχαριστω πολυ!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 μου εχει συμβει και σε μενα 

συνδεσε πρωτα το pc με το καλωδιο vga και λογικα θα σου δειξει τα bios

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 μου εχει συμβει και σε μενα 

συνδεσε πρωτα το pc με το καλωδιο vga και λογικα θα σου δειξει τα bios

αμα εχεις ανταπτορα dvi to vga δοκιμασε το αυτο που σου λεω

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εβαλα την παλια καρτα γραφικων και δουλευει κομπλε το μηχανημα.θα ελενξω και τις ρυθμισεις του bios για την onboard καρτα. Σας ευχαριστω για την βοηθεια!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον ειχε απενεργοποιηθει απο το bios η ενσωματωμενη καρτα γραφικων... Παντα bios reset σε μεταχειρισμενες μητρικες 

  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.