Προς το περιεχόμενο

Τρόπος για να κοιτάξω ιστορικό online συναλλαγών σε browser ?


norone13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό forum διότι το θέμα ίσως ξεφεύγει σε οικογενειακούς και ψυχολογικούς τομείς, αλλά μόνος μου δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να τσεκάρω αν έχουν γίνει συναλλαγές είτε με paypal είτε με πιστωτική στο browser μου σε σελίδες στοιχημάτων (sportingbet, Match Money και τα συναφή).

 

Το θέμα έχει να κάνει με συγκεκριμένο άτομο το οποίο είχε πρόσβαση στο pc μου για 2 μέρες και βρήκα στο ιστορικό (χρησιμοποιώ Chrome) πολλές σχετικές σελίδες στις οποίες παλαιότερα στοιχημάτιζε και εμείς θέλουμε να σταματήσει αυτό. Δεδομένου ότι έχει μπει εκεί, θα ήθελα να γνωρίζω αν γίνεται να δω κάπως αν στοιχιμάτισε διότι δε μπορώ να βασιστώ στο λόγο του.  :P Αμφιβάλλω για το αν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά η παραμικρή ένδειξη θα βοηθούσε πολύ.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχει πληρώσει με paypal ίσως το καταλάβεις μπαίνοντας στην αρχική σελίδα, αν έχει κάνει σύνδεση για να πληρώσει υπάρχει μια περίπτωση να έχει παραμείνει το email του πάνω δεξιά εκεί που κάνεις login

Με πιστωτική δεν μπορείς να το ξέρεις

 

Οι συναλλαγές υπάρχουν πάντως στην εταιρία που έχει στοιχηματίσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...