Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν οντως εκανε 384 τις πρωτες μερες απο visionstudio τοτε ζηταω συγνωμη για την προηγουμενη τιμη που ανεφερα.384 απο visionstudio και 425 απο τα αλλα καταστηματα τοτε  :P  :P

Δημοσ.

εντάξει οι υπόλοιποι κατά τα κλασικά ελληνικά πρότυπα είπαν να πιάσουν μερικούς κώλους όσο προλάβουν, αλλά δεν άργησε να πέσει η κάρτα σχετικά γρήγορα στη κανονική της τιμή 

θυμόμουν πάντως ότι μπορούσες από την αρχή να τη βρεις σε μαγαζιά εδώ όσο έκανε και έξω και αυτή και τη palit 

Δημοσ.

Δεν μπήκα στην διαδιακσια να διαβάσω καν κάτι, εγώ σας ξέρω, αφήστε τις προσωπικές επιθέσεις και κάντε καμιά πρόταση αν θέλετε να λέγεστε γνώστες..

Γελάει ο κόσμος με τις προτάσεις σας.Προτείνατε όλη την AMD σειρά μέχρι και την 7990 και ολη την αναμενόμενη 9xxx και ούτε κουβέντα για την 770.. Αυτό δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει η ασχετοσύνη η οπαδιλίκη..

Τα υπόλοιπα που γράφονται είναι για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα..

επίσης αν ήταν 1-2 μήνες πριν από την παρουσιάση των 7xx της nvidia ο movie θα έλεγε να περιμένει, όμως επειδή έχει αποφασίσει να μην αγοράζει τίποτα άλλο εκτός από nvidia και evga και αυτές δεν πρόκειται να βγάλουν κάτι νέο (εκτός από το "επαναστατικό" dual bios) , για αυτόν δεν υπάρχει κάτι άλλο να περιμένει κανείς, η αγορά έκλεισε για φέτος..
και θα το δεις ακόμα και αν βγουν 9xxx και είναι καλύτερες από τις 7xx και έχουν καλές τιμές πάλι τα ίδια θα προτείναι και θα λέει για physx, cuda και step up..

Να το βρεις και να το αναρτήσεις οπως εγω ανάρτησα την οχι μοναδικη πρόταση μου σε 7950 ως τοτε απλα θα συνεχίζεις τα ψέματα που γράφεις..

Εγώ "περίμενε" έγραψα μόνο για να στρώσουν οι τιμές στην Ελλάδα,και την διαθεσιμότητα της EVGA.. όχι για να παραχθεί η σειρά.

Δημοσ.

η δική μου πρόταση είναι να περιμένει, αυτή τη στιγμή ούτε 7xxx της amd αξίζει να πάρει κανείς, ούτε 7xx της nvidia χωρίς να έχει δει κανείς τις νέες amd που πλέον μπορούμε να πούμε ότι έρχονται σύντομα, κάτι που πριν κάποιο καιρό ήταν αβέβαιο 

φυσικά και δεν προτείνω με τα τωρινά δεδομένα 770, πριν από κάνα δίμηνο θα την πρότεινα πλέον όμως όχι  γιατί σε λίγο καιρό με 4 100αρικα ενδεχομένως να μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, το οποίο δε θα έχει σίγουρα και τη λιγοστή μνήμη που έχει η 770 

Να το βρεις και να το αναρτήσεις οπως εγω ανάρτησα την οχι μοναδικη πρόταση μου σε 7950 ως τοτε απλα θα συνεχίζεις τα ψέματα που γράφεις..

Εγώ "περίμενε" έγραψα μόνο για να στρώσουν οι τιμές στην Ελλάδα,και την διαθεσιμότητα της EVGA.. όχι για να παραχθεί η σειρά.

πριν βγουν οι 7xx δεν είπες σε κανένα να περιμένει τις "νέες" nvidia; 

φυσικά και καλά έκανες αν το έκανες (που είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα το έκανες), απλά αναρωτιέμαι γιατί να μην το κάνεις και τώρα και θες να προτείνεις την ουσιαστικά παλιά 770

σου ξαναλέω πριν από κάνα μήνα θα είχε νόημα η πρότασή σου, επειδή όμως τώρα θα περιμένουμε και απάντηση από την amd οφείλεις να πεις στον άλλο να περιμένει 

άσε αν κάποιοι πρότειναν 7950 και 7990, αυτές πάνε πλέον , τα έφαγαν τα ψωμιά τους πλέον θα έχουμε νέα πράγματα 

Δημοσ.

Το τι κάνουν κάποιοι για να υποστηρίξουν τη συμπαθή τους εταιρεία, είναι ανεπανάληπτο.

Όταν λέγαμε ότι η σειρά 7 της AMD είναι παλιά, έλεγαν ότι αυτό δείχνει κάποια πράγματα και ότι είναι ώριμη και ότι έχουν πέσει οι τιμές.

Τώρα που περιμένουν τη σειρά 9, ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες πάλιωσε η 7.

Laughs the world.

Ο Fulgore1 είπε κάποια πράγματα. Μπορεί κάποιος να μας πει τι τιμές θα δούμε;

Εγώ πάντως πιστεύω πως με τα 400€ που διαθέτει ο TS, όταν βγουν οι 9*** θα του λέτε να περιμένει λίγο ακόμα να βγουν υλοποιήσεις με καλύτερα συστήματα ψύξης και μετά να περιμένει λίγο ακόμα να πέσουν οι τιμές.

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι..

MoviemakerGr, μην υποπίπτεις στα σφάλματα που κάνουν κάποιοι άλλοι.

Πρέπει να βλέπουμε και τις δύο πλευρές.

qsis, τώρα τα έφαγε τα ψωμιά της η 7950 ε; Γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες/εβδομάδες ήταν η καρτάρα που θα μας έβγαζε για χρόνια ακόμα. Ρε πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;

• Like 2
Δημοσ.

Όταν λέγαμε ότι η σειρά 7 της AMD είναι παλιά, έλεγαν ότι αυτό δείχνει κάποια πράγματα και ότι είναι ώριμη και ότι έχουν πέσει οι τιμές.

ποιος είπε βρε phanispal ότι δεν είναι παλιά; αυτό που κυρίως ειπώθηκε και ισχύει είναι ότι ότι η σειρά 7xx δεν είναι πραγματικά νέα, άλλο το ένα άλλο το άλλο 

κάτι άλλο που ειπώθηκε και επίσης ισχύει (αν και άσχετο με το παρόν θέμα)  είναι ότι η 760 δεν είναι καλύτερη της 7950 , παρόλο που όλοι παραδέχτηκαν ότι είναι πιο value for money αγορά στα 260 που είναι η πραγματική τιμή και όχι στα 220 που ήταν απλά κράχτης για λίγους τυχερούς vs τα 300+ που έκανε εκείνη τη στιγμή κατά μ.ο. η 7950 

πλέον έχουμε σειρά 9xxx. δε ξέρουμε αν θα είναι καλές, δεν ξέρουμε πόσο νέες ή όχι θα είναι, δεν ξέρουμε πόσο θα κάνουν και τι υλοποιήσεις θα υπάρξουν. πλέον όμως ξέρουμε ότι σίγουρα έρχονται , αυτό έχει σημασία

οπότε αν κάποιος θέλει να ψωνίσει σήμερα το οφείλει στον εαυτό του να περιμένει να δει περί τίνος πρόκειται

εγώ ξαναλέω, δεν προτείνω 79xx  και ουσιαστικά σε καμιά πρόσφατη συζήτηση δεν έχω προτείνει γιατί αναγνωρίζω τη παλαιότητα

όμως δε μπορώ να εκθειάζω σαν το moviemaker τις 7 της nvidia που είναι ξαναζεσταμένο φαγητό

δεν τις πήρα όταν ήταν 6αρες, συνεχίζω να μη βρίσκω λόγο να τις πάρω οπότε και να τις προτείνω και τώρα 

μόνο λόγω καλύτερης τιμής θα μπορούσα να τις προτείνω σε κάποιον που θέλει κάρτα εδώ και τώρα, αλλά σε κάποιον σαν τον ts που έχει κλείσει τόσα χρόνια με την 2xx δε νομίζω να τον πειράξει να περιμένει λίγο παραπάνω

μπορεί και οι 9xxx να είναι μάπες και τελικά να περίμενε τσάμπα, αλλά ας τις δει τουλάχιστον πρώτα 

ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες πάλιωσε η 7.

έτσι παλιώνουν τα πράγματα τι να κάνουμε, παρόλα αυτά όπως είπα και πιο πάνω δεν υποστήριξε κανείς ότι δεν είναι παλιές 

ήταν απλά μέχρι πρόσφατα αυτές που είχε να προτείνει η συγκεκριμένη εταιρεία, πλέον που πρόκειται να αντικατασταθούν (και το ξέρουμε αυτή τη φορά με απόλυτη βεβαιότητα, όχι φήμες)  είναι απολύτως λογικό κάποιος να αρχίζει να σκέφτεται την επερχόμενη γενιά σε περίπτωση που θέλει να αγοράσει και να προτείνει βέβαια

το ίδιο γινόταν και όταν επρόκειτο να έρθουν οι gtx 7 , όλοι έλεγαν περίμενε τις καινούριες

και για αυτούς που ήθελαν αποκλειστικά nvidia άξιζε η αναμονή, όμως δεν έγινε και κάτι φοβερό για αυτό και οι τιμές ήταν "χώμα" (πλην της 780, όπου οι τιμές είναι στο θεό) 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτη η επίθεση..

είναι απλό, γιατί δε προτάθηκε από τη πλειψηφία nvidia και συγκεκριμένα από την evga, με μόνο option αναμονής την περίπτωση να θες double bios :P 

Δημοσ.

φυσικά και θα βγάλει χρονια ακομη η 7950.. ''παλια''ειναι για αγορά νεας καρτας, ασχετα αν δεν υπάρχει κατι καλύτερο στα λεφτα της και δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τιποτα απο την ''νεα'' σειρα της nvidia. Tο θέμα ειναι το εξής, σε 1,5 μηνα έρχεται μια νεα σειρα καρτών η οποία θα αλλάξει καποια δεδομένα στην αγορα ,οπως νεα τιμολόγηση παλαιώτερων καρτων. Μένει να δουμε τις επιδοσεις και τις τιμες ,αρα σε περίπτωση που δεν υπάρχει προβλημα να περιμένει ο ts την κυκλοφορια τους δεν υπάρχει περίπτωση να χασει. Τωρα αν δεν μπορει να περιμενειι η 770 ειναι η καλύτερη επιλογή με την 7970ghz να ακολουθει πιστα. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτη η επίθεση επειδή προτάθηκαν καποιες amd καρτες και η πλειοψηφία ειπε στον ts να περιμένει την 9χχχ σειρα... δεν ειπε κανεις 770<7950.. η 7950 προτάθηκε σε συνάρτηση με τον cpu..

Έτσι είναι.Αν δε καίγεται για αγορά τώρα ακόμα και κάρτα προηγούμενης σειράς να αποφασίσει να πάρει τότε θα έχει άλλες επιλογές στις τιμές λογικά.

Δημοσ.

Η επίθεση γίνεται επειδή κάποιοι θέλουν να βλέπουν μόνο μειονεκτήματα στη μία εταιρεία και μόνο πλεονεκτήματα στην άλλη, και έτσι τα παρουσιάζουν στους επίδοξους αγοραστές, λες και θα μπουν στην τσέπη τους τα λεφτά.

Το PhysX δεν έχει τίτλους να το υποστηρίξουν, αλλά το OpenCL είναι προτέρημα. Τι λε ρε παιδί μου...

Και το αντίστροφο φυσικά, δε θέλω να μιλάω μόνο για τους μεν.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας συγκεκριμένος απο την πράσινη μερια και ένας απο την κόκκινη καταστρέφουν κάθε θέμα για GPu. Να δώ ποτέ κάποιοι θα μάθετε να μην τους δίνετε σημασία και απλα να τους προσπερνατε.

Δημοσ.

Εγώ επειδή το τραβάτε πολύ το θέμα, είμαι της άποψης ότι αναβάθμιση κάνεις όταν έχεις την ανάγκη ότι πρέπει να κάνεις.

Δεν υπάρχει το να περιμένεις, γιατί αν το πάμε εκεί, θα λέμε πάντα να περιμένεις αφού πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο, δεν σταματάει ποτέ αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Αγοράζεις κάτι που καλύπτει τις ανάγκες σου, όταν το θες..

Το να περιμένεις να αγοράσεις κάτι το οποίο θα είναι 10-20% καλύτερο δεν αλλάζει πολλά πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...