bachtis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παίδες Έχω οτε και σκέφτομαι να πάω στην Wind για λόγους οικονομίας. Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία από Wind. Αναφέρομαι πιο πολύ σε θέματα εξυπηρέτησης γιατί για τα τεχνικά δεν μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων...
iopas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Σκέφτομαι να κάνω και εγώ το ίδιο και έτσι ρώτησα ένα φίλο που έχει εδώ και χρόνια. Μου είπε ότι υστερεί σε σχέση με Cosmote/Vodafone αλλά η διαφορά τιμής αξίζει αυτή τη μικρή ταλαιπωρία (μικρότερη κάλυψη).
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 go for it.ετσι και αλλιως η εξυπηρετηση στα support ειναι κατι που μεταβαλεται καποιες φορες.δηλαδη εταιρειες που ειχαν θεματα τωρα ειναι καλυτερα και το αναποδο.
bachtis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εννοώ για Internet, όχι κινητή τηλεφωνία...
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ναι για ιντερνετ λεω και εγω.μπορει τωρα πχ το support να ειναι μια χαρα και σε ενα χρονο χαλια.το εχω δει και με αλλους Providers αυτο δεν χρειαζεται να το ονομασουμε.που ειχαν καλο support μετα μεγαλους χρονους αναμονης.μετα οργανοθηκαν και οι χρονοι αναμονης μειωθηκαν
nike1600 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Η wind ειναι σχετικα καλη σε ολα... Εξυπηρετηση οπου και να πας πανω κατω ιδιοι ειναι... Απο wind δεν εχω ακουσει παραπονα μονο λιγα κολληματα σε youtube (σε μερικες περιοχες...) Aλλα αν με τον τωρινο σου παροχο δεν εχεις προβλημα το ποιο πιθανο ειναι να μην εχεις και αργοτερα
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 τον ιδιο χαλκο θα παρει κιολας οποτε λογικα θα ειναι ενταξει.
bachtis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 @ poulinos Το κατάλαβα ότι έλεγες για Ιντερνετ. Στον φίλο iopas έκανα μια διευκρίνηση
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 @ poulinos Το κατάλαβα ότι έλεγες για Ιντερνετ. Στον φίλο iopas έκανα μια διευκρίνηση ok my mistake:D
YiannEle Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 H wind δεν θεωρώ ότι υστερεί σε κάλυψη (και εχει φτιάξει και πολύ τελευταία, παλιότερα είχες όντως θεματάκι), αλλά ούτε και σε εξυπηρετηση πελατών (αγενείς υπάλληλοι πάντα θα βρεθούν, όπως και ευγενείς αντιστοίχα, αναλογα που θα πέσεις, άρα) και είναι μακράν η φθηνότερη, οπότε κάντο!
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 βεβαια θα δεις και κατι θεματακια να ανοιγονται τωρα τελευταια στο ινσομνια και να λενε οτι συγχρονιζουν στα 15 Mbit αλλα σουρνονται λιγακι. http://www.insomnia.gr/topic/496677-πρόβλημα-με-wind-στο-download-speed/page-2#entry52578899
theodoros8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/492015-οι-τιμες-στην-ελλαδα-αυξανονται-με-ιλιγγιωδεις/?p=52553900 Ηδη ειμαι ενα μηνα σε wind με 17 Ε/μηνα και δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα με τον προηγουμενο μου παροχο(κΟΤΕ). Λιγο λαγκαρει σε youtube αλλα δεν με ενδιαφερει.
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/492015-οι-τιμες-στην-ελλαδα-αυξανονται-με-ιλιγγιωδεις/?p=52553900 Ηδη ειμαι ενα μηνα σε wind με 17 Ε/μηνα και δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα με τον προηγουμενο μου παροχο(κΟΤΕ). Λιγο λαγκαρει σε youtube αλλα δεν με ενδιαφερει. ισως με fast path να διορθωθει και λιγο το θεμα του lag.απλα θα χασεις λιγο σε download speed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα