vampirion Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 σκεφτομαι εδω κ καιρο την αγορα ενος SSD το θεμα ειναι πως η κυριως ασχολια μου στο pc ειναι τα games, αξιζει μια αναβαθμιση απο μηχανικο δισκο σε ssd? εχει αντικτυπο στα fps ή ειναι μονο απλα πιο γρηγορα τα φορτωματα? να παραθεσω το συστημα μου κ να μου πειτε τη γνωμη σας ASUS M4A77T/USB3 μητρικη,AMD Phenom II X4 965 Black Edition Cpu, Sapphire Radeon HD 7770 ghz oc edition, ολα αυτα με 8 gb RAM αξιζει πιστευετε μια αλλαγη απο τους παλιους μηχανικους μου δισκους σε ssd? εδω να παραθεσω ξανα οτι με ενδιαφερουν τα frames per sec οχι τα φορτωματα η ποσα δευτερα θα κανει να λογκαρει το πσ μου..περιμενω τις απαντησεις σας ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ειναι πραγματικα αδυνατον ενας σκληρος να σου δωσει παραπανω fps,μονο για loading time κανει αν θες παραπανω fps χρειαζεσαι καποια δυνατοτερη καρτα γραφικων και oveclock λιγο τον επεξεργαστη.
iodna2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 εγώ έβαλα samsung 840 120gb (τον απλό) και στα games δεν υπάρχουν πλέον κάτι άκυρα σπαστικά κολληματάκια που είχα.(πχ σε κάποια "βαριά" σκηνή- ή σε strategy όταν ο αριθμός τον μονάδων που εμφανιζόταν ήταν μεγάλος,εναλλαγές cutscenes-game) κτλ Γενικά πολύ καλη αναβάθμιση πιστεύω.περισσότερα GB θα ήταν καλλύτερα, αλλά πλέον με ένα-δυο game ασχολούμαι τα οποία περνάω στον SSD.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Σε καθε περίπτωση η προσθήκη ενος ssd θα κανει ταχύτερο το σύστημα οχι ομως σε fps αλλα σε γρηγορότερο loading των windows / προγραμμάτων αλλα και παιχνιδιών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα