Eru Iluvatar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Παιδιά γειά σας, αγόρασα την κάτωθι οθόνη: http://www.amazon.com/gp/product/B008DWITHI/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Την έχω συνδέσει με το hdmi του laptop με ανάλυση 1920*1080. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα μαύρο πλαίσιο, δηλαδή δεν καλύπτεται όλη η επιφάνεια της οθόνης. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Επισής θα εκτιμούσα αν κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο για να την καλιμπράρω. Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 αν εχεις ati/amd καρτα γραφικων βρες καποια επιλογη που λεγεται overscan η καπως ετσι. για το καλιμπραρισμα δυστυχως δεν γνωριζω 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 αν εχεις ati/amd καρτα γραφικων βρες καποια επιλογη που λεγεται overscan η καπως ετσι. για το καλιμπραρισμα δυστυχως δεν γνωριζω Ναι ΑΤΙ εχω. Εννοείς επιλογή στο μενού της οθόνης έτσι;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 απο τον catalyst φιλε μου,η αν εχεις πληρως amd συστημα απο το vision control center 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ναι ΑΤΙ εχω. Εννοείς επιλογή στο μενού της οθόνης έτσι; Thanks mate! Με τον catalyst διόρθωσα το πρόβλημα. απο τον catalyst φιλε μου,η αν εχεις πληρως amd συστημα απο το vision control center Ρε συ κάτι μου θυμίζει η κοπελιά στη φωτό σου... 1
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Για calibration ψάξε για να βρεις σε site απο άλλους που ρην έχουν ρυθμίσεις να δεις αν σου κάνουν.Αλλά για καλό αποτέλεσμα θέλεις μηχάνημα.
Eru Iluvatar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Για calibration ψάξε για να βρεις σε site απο άλλους που ρην έχουν ρυθμίσεις να δεις αν σου κάνουν.Αλλά για καλό αποτέλεσμα θέλεις μηχάνημα. Και τωρα μια χαρα ειναι φιλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα