Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

πρίν 2 χρόνια εγκατέστησα windows 7 στο laptop της κοπέλας μου μέσω του Πανεπιστημίου της δωρεάν.

Τότε,δεν είχα προσέξει τα ψιλά γράμματα σχετικά με την λήξη του κλειδιού μετά από 2 έτη.

Έτσι λοιπόν πριν λίγες μέρες το laptop νέκρωσε και τότε κατάλαβα τί είχε συμβεί.

Το θέμα είναι ότι κάτι αντίστοιχο έκανα και στο δικό μου laptop και πλέον έχω αποφοιτήσει και δεν μπορώ να δώ στην προσωπική σελίδα του Παν/μίου άν το λειτουργικό θα λήξει ή όχι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ πόσος χρόνος που μένει ;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Ληξη παροχής του κλειδιου μεσω της ιστοσελιδας είναι... οχι ληξη του κλειδιου γενικά... κατι αλλο συνεβει με το λαπτοπ της φιλης σου....

Δουλευω απροβληματιστα windows 7 με κλειδι πανεπιστημιου εδώ και τρια χρονια....

Απο το site

Extended Access Guarantee (24 months) - Included 
24 months of access to your download and/or key.

Δημοσ.

Απ'οσο ξέρω δεν λήγουν ta windows από το πανεπιστημιο.

Τι εννοείς νέκρωσε; Αν είναι dead σημαίνει hardwre προβλημα, οχι οτι έληξε η άδεια. Επισης μήπως τα windows εγκαταστάθηκαν και σε αλλους υπολογιστές;

*γράφαμε μαζί

Δημοσ.

μιας και το αναφερατε:

@topic starter

ετσι ειναι οπως το λεει ο walker κ εγω απο τει αθηνας που εχω παρει κλειδι για 7 και 8 λεει οτι απλα εχω προσβαση για 2 χρονια αν θελω να δω το κλειδι κλπ δεν νομιζω οτι ληγει γενικοτερα ο κωδικος

@walker επειδη εχω περασει τον κωδικο για 7 στο desktop της υπογραφης σε περιπτωση αλλαγης μητρικης κλπ το δεχεται παλι γνωριζεις;

Δημοσ.

Πήγαίνε Έναρξη, γράψε cmd και μετα systeminfo στις πρώτες γραμμές θα δείς πότε έκανες φορμάτ, και απο κεί υπολογίζεις ποσο χρόνος σου απομένει απο τότε.

Δημοσ.

α δεν το γνώριζα αυτό,πίστευα ότι είναι για το κλειδί.

τα είχα βάλει Ιούλιο του 2011 και μπήκα τώρα και βλέπω το μήνυμα

Expired 2013-07-20

και πίστεψα ότι είναι για το κλειδί.

Λέω να κατεβάσω τα 8 να της περάσω μια και είναι δωρεάν,δέν υπάρχει περιορισμός το κατέβασμα

Δημοσ.

μιας και το αναφερατε:

@topic starter

ετσι ειναι οπως το λεει ο walker κ εγω απο τει αθηνας που εχω παρει κλειδι για 7 και 8 λεει οτι απλα εχω προσβαση για 2 χρονια αν θελω να δω το κλειδι κλπ δεν νομιζω οτι ληγει γενικοτερα ο κωδικος

@walker επειδη εχω περασει τον κωδικο για 7 στο desktop της υπογραφης σε περιπτωση αλλαγης μητρικης κλπ το δεχεται παλι γνωριζεις;

Εγω που ετυχε να αλλαξω μητρικη ναι το δεχτηκε κανονικα αλλα και να μην το δεχτει ενα τηλ ειναι στην microsoft και κανονιζεται το θεμα. 

• Like 1
Δημοσ.

μα τα κατέβασα εκ νέου και μου έδωσε νέο κλειδί

για αυτό λεω μήπως λήγει το κλειδί;;;

Δημοσ.

σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω στα vista Που είχε περασμένα όταν αγοράστηκε μπορώ να τα κατεβάσω και να βάλω το κλειδί που αναγράφεται στο ταμπελάκι κάτω απο το laptop;

Επίσης με το να φτιάξω recovery στο σκληρό του laptop έχοντας περασμένα win7 απο το Παν/νιο,αν λήξει το κλειδί,μπορώ να έχω και πάλι win7 κλείνοντας τις ενημερώσεις;;

Δημοσ.

σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω στα vista Που είχε περασμένα όταν αγοράστηκε μπορώ να τα κατεβάσω και να βάλω το κλειδί που αναγράφεται στο ταμπελάκι κάτω απο το laptop;

Επίσης με το να φτιάξω recovery στο σκληρό του laptop έχοντας περασμένα win7 απο το Παν/νιο,αν λήξει το κλειδί,μπορώ να έχω και πάλι win7 κλείνοντας τις ενημερώσεις;;

1) Γινεται αν κατεβασεις ακριβώς την ιδια εκδοση, αλλα μαλλον θα χρειαστει και ενα τηλεφωνακι στην ms. Και γενικοτερα επιστροφή στα σβήστα δεν νομιζω ουτε εσυ ο ιδιος να την αντεξεις.

2) ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ...

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα περάσω windows 8 μια και είναι δωρεάν και θα βάλω και ένα office 2007 :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...