euxoulhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 here i am δεν αντεξα ζηλεψα και ειπα να βαλω την φατσα μου χΔ (ο δεξιος ειμαι οπως κοιτατε την φωτο ) oυσττττ χεστηκα πανω μου βραδιατικα 7
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τα κυτεί έμα, ε... Ωχ! Γέρος detected XD XD XD
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ρε ρε ρε. Η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμός. 8
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφοι ε! Πασαρέλα λέμεεεε! 3
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ρε ρε ρε. Η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμός. Με έχει πιάσει νευρικό. Σε σκέφτομαι δίπλα σε Helen Mirren. 2
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ρε ρε ρε. Η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμός. Έτσι μπράβο! Άντε τώρα, πέρνα κι από το ΚΑΠΗ για μια κολτσίνα, σε περιμένουμε... 5
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Really ρηβολβα? Really? @parsi συχνάζω στα μερη της νεολαίας εγω! I'm that guy 2
status Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ρε ρε ρε. Η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμός. Και η φυλακή ένα δωμάτιο, so? 1.jpg Να μαι και γω. Props στην φωτογραφο. Άσε, σου βρήκα εγώ τίτλο, "Περιμένοντας την γκόμενα να τελειώσει τα ψώνια.." Really ρηβολβα? Really? @parsi συχνάζω στα μερη της νεολαίας εγω! I'm that guy Εσύ είσαι ο "Εγώ θα κάτσω με την νεολαία!" ε; 1
Sarandis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ^ Arch; Ομορφιές! Ναι, arch είναι. Είχε jack daniels party. Πήραμε όλα τα δώρα απο 2 φορές 1
Razor_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Skills στο paint. Και duckface. 100% matching with avatar pic 2
giorgolavos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τα κυτεί έμα, ε... Για ηλικίες λέμε πάντα, έτσι; Ωχ! Γέρος detected XD XD XD Ρε ρε ρε. Η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμός. Έτσι μπράβο! Άντε τώρα, πέρνα κι από το ΚΑΠΗ για μια κολτσίνα, σε περιμένουμε... Και η φυλακή ένα δωμάτιο, so? Άσε, σου βρήκα εγώ τίτλο, "Περιμένοντας την γκόμενα να τελειώσει τα ψώνια.." Εσύ είσαι ο "Εγώ θα κάτσω με την νεολαία!" ε; Η ηλικια μετραει μονο αν εισαι ουισκι. Ειχα γενεθλια το Σαββατο και με ταραξαν ολοι, και ειδικα οι γυναικες, τα ποσα κλεινω. ο διαλογος ηταν καθε φορα ο εξης: -Τα ποσα κλεινεις; -Τα 8 -Τα 8;; τα 38 δηλαδη; -Οχι, τα 8 εννοω. Εσεις δεν λετε οτι οι αντρες ουσιαστικα δεν μεγαλωνουμε ποτε; ε, τα 8 κλεινω. 6
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Skills στο paint. Και duckface. τον αριστερά τον πέρασα για τον τούφα xDDD 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις