Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα χθες μια αγγελια στην χρυση ευκαιρια απο ενα τυπο στη υδρα που πουλαει ενα iphone 5 64G 360€ συζητησιμη

Του στελνω email απο περιεργεια,και μου λεει δεν τον ενδιαφερει αντικαταβολη παρα μονο καταθεση

Συνεχιζω το ψαρεμα και τον ρωταω τι καλυτερο μπορει να κανει και μου λεει "στο αφηνω ενα 300 αρι αν μου καταθεσεις αυριο το πρωι,και καπακι στο στελνω"

Του ζηταω φωτο με αποδειξη και μου στελνει κανονικα φωτο με αποδειξη αγορας 715€ απο κινα και αλλες φωτο του πραγματικα αψεγαδιαστου λευκου iphone

Κολαω να του κανω καταθεση,μου φαινεται απατη,ενω σε ολα απαντησε κανονικα κ μου εστειλε οτι του ζητησα,παρολαυτα μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο,και μου κανει εντυπωση φυσικα η τιμη

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι καποιος που να εχει αγνοια,και να το πουλαει αθωα τελειως στην μιση τιμη

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ζήτα του σταθερό τηλ. και διεύθυνση στην Υδρα να πας να το πάρεις. Αν δεν είναι απατεώνας δεν θα έχει πρόβλημα να στα δώσει.

Αν και 99,999% θα σφυρίξει κλέφτικα...... :)

• Like 3
Δημοσ.

δεν κανουμε ποτε καταθεση πριν απο την αποστολη.(που και να σου στειλει,που ξερεις οτι δεν εχει βαλει μια πετρα μεσα στο κουτι)

μονο αντικαταβολη!

• Like 3
Δημοσ.

Του ειπα να παω απο υδρα να το παρω και περιμενω..

Για να δουμε..

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια!

Δημοσ.

Προσβληθηκε κιολας γιατι δεν τον εμπιστευομαι λεει και τον βαζω κ βγαζει φωτογραφιες..

Ε ρε απατεωνες που υπαρχουν και στην λενε κ απο πανω

• Moderators
Δημοσ.

Μιας και το θεμα δεν εχει να κανει καθαρα με την Κινητη Τηλεφωνια αλλα περισσοτερο με την αξιοπιστια συναλλαγων μεταφερεται.

Eπισης, topic starter ειναι απατη, μην το ρισκαρεις ουτε εσυ ουτε οποιος το διαβασει μελλοντικα. Αρκει να σκεφτουμε το εξης: Ο πωλητης δινει ενα αντικειμενο στα Χ ευρω ενω μπορει να αποκτησει Χ+ πολυ ευκολα (ειδικα με την μεταπωλητικη αξια των idevices). Γιατι το δινει τοσο φθηνα? Αν ηταν τρελη ευκαιρια καποιου που δεν ξερει τι παιζει απο τιμες (που χλωμο για να αναρτηθει online) στατιστικα στο πρωτο refresh της σελιδας το αντικειμενο θα εχει δωθει. Σε καποιον που θα ρισκαρει τα χρηματα του...

Δημοσ.

-Μονο καταθεση
-360Ε για κατι που κανει 700 (πολυ καλο για να ειναι αληθινο που λενε και στα εξωτερικα).
-Τα 360 στα ριχνει κι αλλο, στα 300 (too good to be true και παλι) επειδη ειναι ο μητερος Τερεζος και για να μην επιμεινεις αλλο στην αντικαταβολη. Αρκει να τα κανεις καταθεση μπροστα.

Περα απο το θεμα της χαμηλης τιμης, το πιο απλο πραγμα ειναι να αναρωτηθεις γιατι επιμενει αυτος στην καταθεση και γιατι κανει ακομα και "παραχωρησεις" προκειμενου εσυ να πας για καταθεση.

Κοινως και μονο το οτι μπαινεις στη διαδικασια να ρωτησεις αλλους για περι τινος προκεται, ειναι αφελες :)

Αν θες να παιξεις μαζι του πες του οτι θα πας Υδρα να το παραλαβεις χερι-χερι να δεις αν δεχεται. Αν δεχεται κανονισε του ραντεβου και στησε τον. Αν και κατα 99% ουτε αυτος θα παει στο ραντεβου, εξαλλου δεν θα ειναι καν απο Υδρα :P

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το κάνει από αλτρουισμό και φιλανθρωπία. Είναι καλό παλικάρι και θέλει να κάνει με καινούργιο αϊφόνι, κάποιον που δεν έχει πολλά φράγκα. Αν δεν αποφασίσεις να τού κάνεις εσύ κατάθεση, στείλε μου με p.m. τα στοιχεία τής αγγελίας, για να τού κάνω εγώ και μετά θα σού λέω «ζήλια, ψώρα, εγώ έχω κι εσύ δεν έχεις, νια νια νια!» 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...