Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα βάλε το λινκ να δούμε.

Για κάνε μου τη χάρη και μαζέψου, έτσι; Εγώ το είπα πρώτος! Να το βάλει εδώ το link, για να το δείτε όλοι σας και να μού φάτε την ευκαιρία; Κοράκια, ε κοράκια!

• Like 4
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ζηλιάρη.

(άσχετο έχεις καμιά ιδέα για αυτά που έγραψα στο άλλο thread;)

Δυστυχώς όχι φίλε μου.

Αλλά ακόμα κι αν ήξερα, δε θα σού έλεγα, διότι εκνεύρισες τον άλλο  φίλο μου, τον Αντρέα!

Δημοσ.

Είδα κι εγώ την αγγελία, έχει πάνω από 1000 επισκέψεις! Ο ίδιος πουλάει και Galaxy S4 στα 400 ευρώ.

Φανταστείτε τι κέρδος θα έχει αν μιλάμε για απάτη...

Το ενδεχόμενο το κινητό που πουλάει να είναι πραγματικό, αλλά μαϊμού Κίνας, παίζει επίσης. Οπότε μπορεί να έχει περισσότερα κομμάτια για να στείλει.

Το galaxy γράφει πάντως ότι είναι γνήσιο, ενώ για το iphone δε λέει τίποτα...

Δημοσ.

Είδα κι εγώ την αγγελία, έχει πάνω από 1000 επισκέψεις! Ο ίδιος πουλάει και Galaxy S4 στα 400 ευρώ.

αυτό είναι πολύ λογικό όταν καινούριο κάνει 475

http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html?from=catspan

Γενικά μην αγοράζετε τίποτα όταν δεν έχει ο αλλος αξιολογήσεις. και όταν σας ζητάει κατάθεση πρώτα, θα είναι σίγουρα πολύ ευγενικός και θα απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις σας με ευγένεια και αμεσότητα...

Δημοσ.

Ίσως να είναι κλεμμένα και θέλει να τα ξεφορτωθεί.

Αυτή την ατάκα την ακούω συνήθως από:

• α. Άσχετους
  • β. Γύφτους που πουλάνε ψεύτικα iphones
  • γ. Καραμήτρους στο insomnia

Υ.Σ Πού πας ρε Καραμήτρο...

Δημοσ.

Μιας και το εφερε η συζητηση αν και καπως εκτος θεματος. Εχω παρατηρησει κατι, οι γυφτοι που πουλανε υποτιθεμενα κλεμμενα γυαλια ή κινητα με τις κλασσικες τους ατακες (αλλα στο 99% ειναι μουφα ψευτικα) απο τα 100 ατομα που συναντουν ψαρευουν σε συγκεκριμενα ατομα και δειχνουν τη πραματια τους. Στα 100 ατομα που θα συναντησουν ενας θα τους κανει κλικ να βγαλουν τις γυαλαμπουκες και να του πουνε '' Εκο γυαλακι σενιο ρει-μπαν φιλαρακι ενδιαφερεσαι? Εκο και οκλει''

Ειχα παντα αποροια με τι κριτηρια επιλεγουν το θυμα τους. Καθως συχνα δεν ειναι ο κλασσικος γυαλακιας βλακουλης με το τσαντακι δεμενο στη μεση. Σε μενα περνανε και δε μιλανε σχεδον ποτε πχ με προσπερνουν, αλλα σε ενα κολλητο μου εχω βαρεθει να τον σταματανε εδω και εκει. Αν περπαταμε με τον κολλητο θα την πεσουν στο κολλητο και οχι σε μενα. Συχνα το ειχαμε συζητησει παλιοτερα γιατι τον επερνε το παραπονο :-D

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα παντα αποροια με τι κριτηρια επιλεγουν το θυμα τους. 

Εμπειρικανομιζω πως ειναι με βαση το eye contact (οπως ο οποιοσδηποτε που θα σου μιλησει στο δρομο για οτιδηποτε πλην ερωτησης δρομου ξερωγω) . Αν δλδ συναντησεις το βλεμμα του για ενα δευτερολεπτο την εκατσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...