REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 αν γινει σεισμος 9 ριχτερ και πεσουν ολα τι φταιει το κρατος? Το κρατος θα φταει γιατι αν ξερει οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να εχει πολυ αυστηρους νομους σχετικα με την κατασκευη κτηριων και την αντισεισμικοτητα. Τωρα για το νεο χαρατσι που ετοιμαζουν εμενα η μανα μου αφησε ενα σπιτακι 56 τετραγωνικα και ενα κτημα 600 τμ μαζι με τον αδερφο μου αλλα μου φαινεται θα πανε για πουλημα πολυ συντομα.
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μόλις απελευθερωθούν και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας θα αρχίσουν οι καλοί οι σεισμοί
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Midi καλά και σωστά όσα λες. Αλλά μιλάμε για την Ελλάδα και για έλληνες πολίτες. Το κράτος έχει ξεχάσει κάθε μορφή δικαίου και στήριξης απέναντι στους αναξιοπαθούντες και θες να μου πεις ότι αν χτύπα ξύλο πέσει το σπίτι μου θα περιμένω από αυτό να με αποζημιώσει; Η θα περιμένω αποζημιώσεις από τους εν τη γενέσει τους απατεώνες (λέγε με ασφαλιστικές); Πανω κατω για αυτα που λες κι εσυ ειμαι αντιθετος με το μετρο. Κατα τ'αλλα ειναι γεγονος οτι το κρατος σε σεισμους στεκεται διπλα στους πολιτες. Παραδειγμα απο το σεισμο του Αιγιου το 1995: Αν το σπιτι σου εβγαινε με σοβαρες ζημιες/προσωρινα ακατοικητο ή ακατοικητο επαιρνες 200.000 δρχ στο χερι απο το κρατος για αρχη (τοτε ηταν παραπανω απο ενα μηνιατικο δημοσιου υπαλληλου αυτα τα λεφτα και μπορω να σου πω οτι ηταν και λιγα). Στη συνεχεια αν το σπιτι σου εβγαινε κατεδαφιστεο, το κρατος σου εδινε ατοκο δανειο για να χτισεις καινουργιο, με δυνατοτητα αποπληρωμης 15 χρονια, πρωτη δοση αποπληρωμης μετα απο μερικα χρονια και απο κει και περα δοσεις ανα 6μηνο και αρκετα ελαστικους ορους γενικοτερα. Καταλαβαινεις για τι εξοδα μιλαμε. Ασε που το Αιγιο εκτοτε, ειδικα σε παραθεριστικες περιοχες γεμισε βιλλες καλυτερες κι απτου Ψυχικου H τροικα δεν κοιταει και δεν την νοιαζει η σωστη διαχειριση του κρατικου χρηματος (πχ μετα απο σεισμο ΔΩΣΕ λεφτα αλλα κοιτα τι θα χτισει ο αλλος), την νοιαζει απλα να υπαρξει χρημα για αποπληρωμη του δανειου. Τωρα αν αυτο θα το ονομαζει χαρατσι, σεισμοσημο, alienοσημο ή οτιδηποτε αλλο, μικρη σημασια εχει. Αλλος ενας φορος στην πλατη των πολιτων που πληρωνουν φορους σαν να ζουν με μισθο Γερμανου.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μην μασάτε, δεν πέφτουμε στην παγίδα. Οι συγκεκριμένες φήμες υποκινούνται από πολιτικούς και αναπαράγονται από δημοσιογράφους παπαγαλάκια για να φοβηθεί και να απογοητευτεί ο κόσμος και μετά όταν δεν θα περάσει να λέμε και ευχαριστώ που δεν το έκαναν. Το σημείο κλειδί που προσπαθεί η κυβέρνηση να αποτρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου είναι η άρση των πλειστηριασμών, για αυτό και έθεσαν θέμα σχετικό με τα ακίνητα για να έχουμε΄ολοι να ασχολούμαστε με αυτό.
chill Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μα δεν θα περάσει το σεισμοσυμο!!! Αφού γεμίσαμε κυβερνητικούς επαναστάτες σήμερα Εγω ευελπιστω σε άρση πλειστιριασμών στα ακίνητα πάντως. Είναι μια σπίθα που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη φωτιά!!!
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Για αυτό δεν ειμαι σίγουρος, θα το δούμε. Πολλοί νομίζουν οτι τώρα απαγορεύονται και πλειστηριασμοί γενικώς π.χ και από εφορίες. Η άρση αυτή αφορά μόνο τις τράπεζες. Οι εφορίες εκπλειστηριάζουν ακίνητα κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα