Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ξεκινήσω την δημιουργία μια εφαρμογής μέσα στο facebook, στα πλαίσια του διδακτορικού μου. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα περί facebook development και θα ήθελα βοήθεια.

Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, με ανταμοιβή την αναφορά του στην δημοσίευση προφανώς, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τι θές να κάνει η εφαρμογή σου; Θες παιχνίδι πχ flash ή κάτι σαν σελίδα. Οι περισσότερες εφαρμογές όπως τα παιχνίδια είναι σε flash. Μια εφαρμογή στο fb μπορεί να είναι μια απλή σελίδα html που την κάνεις embed στο facebook.

Δημοσ.

Δες τότε αυτό. Link.png Site: https://developers.facebook.com/docs/web/">Facebook .

Αλλα να θυμάσαι πως σε ότι και να κάνεις έχεις περιορισμό τα 810px.

Είναι αρκετά adv θέμα. δώσε περισσότερες πληροφορίες πως θες να λειτουργεί, χρόνο, custom πλατφόρμα ή integration?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα επανέλθω εν καιρώ στο θέμα γιατί ασχολούμαι με ένα άλλο project αυτές τις μέρες.

Ναι είναι κάπως προχωρημένο αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε αυτά που ρωτάς. Σκέφτομαι μέσα στο fb ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Επίσης τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών θέλω να τις αποθηκεύω σε κάποια Α μορφή.

Δημοσ.

Ενα παράδειγμα είναι οι διαγωνισμοί στο fb οπου όλα τα στοιχεία μπαίνουν σε mysql βάση. Αρα έχεις όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...