Mourloz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ξεκινήσω την δημιουργία μια εφαρμογής μέσα στο facebook, στα πλαίσια του διδακτορικού μου. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα περί facebook development και θα ήθελα βοήθεια. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, με ανταμοιβή την αναφορά του στην δημοσίευση προφανώς, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
sougiasdj Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τι θές να κάνει η εφαρμογή σου; Θες παιχνίδι πχ flash ή κάτι σαν σελίδα. Οι περισσότερες εφαρμογές όπως τα παιχνίδια είναι σε flash. Μια εφαρμογή στο fb μπορεί να είναι μια απλή σελίδα html που την κάνεις embed στο facebook.
Mourloz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ουσιαστικά θα είναι ένα forum, ανώνυμο. Αν θες στείλε μου το skype σου για να τα πούμε.
sougiasdj Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δες τότε αυτό. Site: https://developers.facebook.com/docs/web/">Facebook . Αλλα να θυμάσαι πως σε ότι και να κάνεις έχεις περιορισμό τα 810px. Είναι αρκετά adv θέμα. δώσε περισσότερες πληροφορίες πως θες να λειτουργεί, χρόνο, custom πλατφόρμα ή integration?
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα επανέλθω εν καιρώ στο θέμα γιατί ασχολούμαι με ένα άλλο project αυτές τις μέρες. Ναι είναι κάπως προχωρημένο αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε αυτά που ρωτάς. Σκέφτομαι μέσα στο fb ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Επίσης τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών θέλω να τις αποθηκεύω σε κάποια Α μορφή.
sougiasdj Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα παράδειγμα είναι οι διαγωνισμοί στο fb οπου όλα τα στοιχεία μπαίνουν σε mysql βάση. Αρα έχεις όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα