Προς το περιεχόμενο

Ολοι σε δικτυο,αυτοι εχουν εγω οχι.


petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ειμαι σε ενα καμπινγκ το μπαρ του οποιου εχει ενα ρουτερακι και οσοι ειναι γυρο παιρνουμε.Εγω εχω καλο σημα μιας και εχω παρει μια κεραιουλα.Ειμαι στα 30 μετρα μακρυα,οταν σκανε μυτη τα πιτσιρικια και μπαινουν 3 λαπτοπς στην φαση,δεν μπορω να ανοιξω ουτε την αρχικη στον μπροουζερ ενω αυτοι τους βλεπω που κοιτανε βιντεακια στο γιουτυμπε,τι παιζει?Ολοι παιρνουμε με wi fi κανεις δεν χωνει εθερνετ.Πως μπορω να εχω και εγω και να μοιραζεται ολο τεσπα.Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορείς να κανεις κάτι.

Άμα το camping δεν έχει σωστό εξοπλισμό ώστε να υπάρχει σωστή κάλυψη και να μοιράζεται ισομερώς το internet σε όλους τους client θαύματα δεν γίνονται.

Οι πιο πολλές ελληνικές επιχείρησης ξενοδοχεία, cafe ,camping etc etc βάζουν έτσι χύμα ένα modem ένα router απλός για να διαφημίσουν πως σου δίνουν internet και μόλις πεση πάνω κόσμος γίνετε χαμός.

Ένα modem/router σαν αυτά που μας δίνει ο isp αντέχει γύρο στα 5 άντε το πολύ 10 άτομα μετά χαζεύει άσε κιόλας που πριν χαζέψει το modem δεν φτάνει το internet.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα αυτο θελω,να μοιραζεται!!! Εκεινοι βλεπουν βιντεακια και εγω ουτε τον μοζιλα να ανοιξω μπορω.Δεν ειμαστε πανω απο 5 ατομα ποτε.

Θελω να τους πλακωσω λεμε :X :X :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εσύ δεν μπορείς να κανεις τίποτα εκτος και άμα θες να ξαναστήσεις το δίκτυο του camping με καλύτερο εξοπλισμό.

Το πρόβλημα δεν βρίσκετε σε σένα η στους άλλους που περνούν internet αλλα στο χαζό φτηνιάρικο modem-router-Access point ( δεν ξέρω ακριβώς τι έχουν )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...