Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλυν το νικνειμ του μπηχτη που εχω πεθανει στο γελιο.. ιχντε παιδι μου πολυ ανετα το χειριζεσαι το θεμα της δολοπλοκιας και του καλυμματος. Με τρομαζεις..

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αυτοι που αρνηθηκαν να τη βοηθησουν (εραστης, φιλος, βαρκαρης) εχουν ενα ελαφρυντικο. Δεν φανταζονται αναγκαστικα οτι θα παει να ξαναδοκιμασει την τυχη της με τον τρελο. Ισως σκεφτονται οτι θα ψαξει να βρει αλλη λυση πχ να ζητησει βοηθεια απο καπου.

Τωρα ο βαρκαρης μαλλον εχει και δευτερο ελαφρυντικο. Απο τοτε που φτιαχτηκε το γεφυρι θα πρεπει να ψωμολυσσαει. Ισως εγινε και λιγο ψαρας, ισως λιγο λαθρεμποριο, ποιος ξερει (νταξει εδω το εχω παρακανει, οι αστηρικτες υποθεσεις ειναι off the record).

Επεξ/σία από lxde
Δημοσ.

Η σωστή απάντηση, εξαρτάται απο την εταιρία στην οποία βρίσκεσαι.

Πριν 3 χρόνια που πήγα να πιάσω δουλειά σαν ντιλίβερι αγόρι, σε συνοικιακό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, μου είπαν την ίδια ιστορία και μου ζήτησαν να βάλω σε σωστή σειρά τους ενόχους. Απάντησα:

- Η πουτάνα φταίει.

- Σωστά. Γιατί όμως?

- Γιατί Πάοκ είσαι.

- Δευτέρα 12 η ώρα, οι βενζίνες δικές σου.

• Like 9
  • Haha 1
Δημοσ.

Η σωστή απάντηση, εξαρτάται απο την εταιρία στην οποία βρίσκεσαι.

Πριν 3 χρόνια που πήγα να πιάσω δουλειά σαν ντιλίβερι αγόρι, σε συνοικιακό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, μου είπαν την ίδια ιστορία και μου ζήτησαν να βάλω σε σωστή σειρά τους ενόχους. Απάντησα:

- Η πουτάνα φταίει.

- Σωστά. Γιατί όμως?

- Γιατί Πάοκ είσαι.

- Δευτέρα 12 η ώρα, οι βενζίνες δικές σου.

Ενδιαφερον. Τι εξηγηση δινεις; Γιατι σε προσλαβανε με αυτες τις απαντησεις;

Δημοσ.

Γιατι ήμουν Παοκ.

Δηλαδη τους εκοψες για παοκτζηδες και αρπαξες την ευκαιρια επειδη εισαι κι εσυ παοκτζης ή πεταξες ο,τι σου περασε απο το μυαλο κι επιασε τυχαια;

Δημοσ.

1. Η γυναικα γιατι ήτανε πουτάνα και ηλίθια, πουτάνα γιατί κεράτωνε τον άντρας χωρίς κανένα δισταγμό στο ίδιο νησί στο οποίο αυτός δούλευε. Ηλίθια για πόλους λόγους : (a) Πήγε στο απέναντι νησί χωρίς να πάρει λεφτά μαζί τις (.b Κεράτωνε τον άντρας τις με ένα αρχίδι που ούτε δυο euro δεν τις έδωσε εκεί που χρειάζονταν ενώ όταν την πήδαγε ήταν καλά (g) Επειδή έκανε παρέα με ένα άλλο αρχίδι που ήταν καψουρεμενος μαζί τις και η ίδια δεν το είχε καταλάβει η συνέχισε να κάνει παρέα μαζί του ενώ ήξερε ότι την γουστάρει, ότι και από τα δυο να ισχύει (d) Δεν πήγε στον άντρα τις να του πει καμιά δικαιολογία και να του ζητήσει 2 euro (d) επειδή δεν ζήτησε βοήθεια από κανέναν άλλο είτε για να τις δόση 2 euro είτε για να μαζέψουν τον τρελό (e) και εν τέλη ας καθόταν στον φίλο τις να τις δόση 2 euro η στον βαρκάρη για να τις κάνει την κούρσα δώρο :devil:

2. Ο Εραστής επειδή πηδούσε καλά καλά και δυο euro δεν έδινε ο τσιγκούνης.

3. Ο Φίλος που ήθελε να την μπαλαμουτιασι αλλα ούτε αυτός έδινε 2 euro επειδή ζήλευε, και πουστιάς και ηλίθιος.

4. Ο τρελός αν και την σκότωσε τελικά, την είχε προειδοποίηση ότι θα το κανε αν προσπαθούσε να περάσει.

5. Ο Βαρκάρης την δουλειά του έκανε, έχει πέσει και η δουλειά τώρα με την γέφυρα γάμησε τα.

6. Ο Άντρας τι φταίει που να ξέρε τι κάνει η γυναικα του την ώρα που αυτός δούλευε.

7. Τι φταίει η κοινωνία αν αυτή είναι χαζή?

8. Ποιος θεός?

9. Ποιος διάβολος?

Και δεν ειμαι καθόλου μισογύνης, και αντίστροφη να ταν οι ρόλοι τα ίδια θα λεγα.

:devil:

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να λες sorry γιατι συμμεριζομαι τις αποψεις σου.

Σαφως και τσεκαρε τις ικανοτητες μου, αλλα επιμενει στο πολιτικως ορθον, γιατι δεν εχει αλλη επιλογη. Ειναι πραγματα που δεν μπορει να τα πει, γιατι θα χασει τη θεση της, ενω τα αφεντικα και τα μεγαλοστελεχη συζητανε μεταξυ τους ενα σωρο πραγματα ως προς την προσληψη υπαλληλων που εγω τα λεω χωρις να μασαω τα λογια μου. Πχ τα αφεντικα στη Γαλλια σκεφτονται πως να ξεφορτωθουν καποιους μουσουλμανους κι εγω υποστηριξα οτι ενα τετοιο τεστ τους βοηθαει να δουν ποσοι ειναι κολλημενοι με τη θρησκεια για να μην τους προσλαβουν. Ηδη οταν εγω εξηγησα οτι βαζω στις τελευταιες θεσεις τον θεο, γιατι δεν ειναι καθολικη αξια, ενας μαροκινος που δεν ειχε πολυ καιρο στη Γαλλια πεταχτηκε σκανδαλισμενος λεγοντας οτι αυτο ειναι βλασφημια και για ο,τι λεμε και κανουμε ο Αλλαχ θα μας κρινει. Δυσκολευτηκα αλλα τον επεισα για την οπτικη μου γωνια, αναγκαζομενος να πω πως σκεφτονται τα αφεντικα και για να γινω πιο πειστικος ειπα οτι θα εκανα κι εγω το ιδιο, διοτι ως αθεος τα θρησκευτικα τα θεωρω χαζομαρες κι εφοσον στην επιχειρηση μου θα περναω ενα σημαντικο μερος της μερας μου, δεν θελω να εχω καποιον να μου τη σπαει με αυτα, αλλα θα προτιμησω ανθρωπους με τις ιδιες ιδεες με μενα.

Εκει η εκπαιδευτρια αντεδρασε λεγοντας οτι ειναι απαραδεκτο να λεω κατι τετοιο στη Γαλλια, οπου μαλιστα εχει ψηφιστει και νομος για το ανωνυμο βιογραφικο και δεν πρεπει να γινεται κανενος ειδους διακριση. Μου ανακοινωσε οτι ειναι υποχρεωμενη να με ελεγξει διοτι παρεκτρεπομαι, οποτε τα πηρα και της ειπα οτι περναει τα αφεντικα για μαλακες και τη ρωτησα ποσα αφεντικα ξερει. Εκει ηταν που το βουλωσε, γιατι μαλλον φοβηθηκε μην το παω και παραπερα. Ειμαι πολυ δυσκολος και ισως και κολλημενος αν κρινω οτι χρειαζεται κι ευτυχως το καταλαβε, γιατι αν το συνεχισε θα τη ρωταγα αν εχει ποτε δουλεψει σε πραγματικη επιχειρηση κι οχι σε σεμιναρια πληρωμενα απο ευρωπαικα κονδυλια.

Οσο για το θεμα της ομαδας, το οτι η ομαδα μου στο λινουξ πρεπει να εχει λινουξιακο προσανατολισμο ειναι αυτονοητο για μενα. Απο κει και περα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να εχει τελεια ομοιογενεια, γιατι τοτε ναι οντως η αποτυχια ειναι σιγουρη.

Χμμ

Με αυτα που γράφεις θα έλεγα οτι είσαι κάπως μεγάλος σε ηλικία.

Επίσης

Στα παιχνίδια εξουσίας και ειδικά στα λεφτα κανεις μα κανεις δεν λέει αυτό που σκέφτεται, ακόμα και αν ειναι σωστό.

Επίσης

Το οτι δεν θέλει να συνεχίσει κάποιος την συζήτηση μαζί σου, δεν σημαίνει οτι έχεις δίκαιο ή οτι τους επεισες.

Sorry

Δημοσ.

Ποιος εχει την μεγαλυτερη ευθυνη για τον θανατο της γυναικας; Η γυναικα, Ο συζυγος, Ο εραστης, Ο τρελος, Ο βαρκαρης, Ο φιλος, Ο διαβολος, Ο θεος, Η κοινωνια

Η κακουργα κενωνια φταιει πρωτιστως.Ευθυνη εχει και ο διαβολος γιατι ειχε βαλει την ουρα του παλι και της ειχε παρει τα μυαλα μεσα απο το κεφαλι .

Δημοσ.

Η κακουργα κενωνια φταιει πρωτιστως.Ευθυνη εχει και ο διαβολος γιατι ειχε βαλει την ουρα του παλι και της ειχε παρει τα μυαλα μεσα απο το κεφαλι .

Δημοσ.

Εντέλει αν σε ρωτήσουν μια είναι ο σωστή απάντηση:
"Ποια σειρά και μαλακίες, φταίει μόνο το πουτανάκι που δεν ζήτησε τα λεφτά μπροστά."

Δημοσ.

Η γυναίκα φταίει πρώτη αλλά όχι επειδή ήταν π0υτάνα ή ό,τι άλλο.. φταίει γιατί ήταν δική της επιλογή να πάει στο νησί. 

Από εκεί και κάτω... σίγουρα δεν φταίει ο τρελός και άρα πάει τελευταίος. Τρελός ήταν... ασθένεια είχε και μάλιστα όχι επειδή δεν πρόσεξε να μην γυρνάει χωρίς ζακέτα. 

Από πάνω πάει ο σύζυγος... ο οποίος δεν ήξερε τίποτα και δεν μπορούσε να μάθει. 

Πάνω από εκεί πάει η κοινωνία. Φταίει λίγο γιατί θα έπρεπε να είχε καλύτερο έλεγχο για τους ασθενείς της. 

Ακριβώς από πάνω πάει ο βαρκάρης. Το επάγγελμά του έκανε, γιατί να φορτωθεί τις ευθύνες άλλων;

Αμέσως από πάνω πάει ο εραστής. Απλώς εραστής ήταν και όχι σύζυγός. 

Ακριβώς από πάνω πάει ο φίλος γιατί έβαλε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από μία αξία της οποίας ήταν οπαδός και έτσι δεν ήταν πρώτα εντάξει με τους άλλους που πίστεψαν στις δηλώσεις του για την αξία αυτή και έπειτα στον εαυτό του. 

Για θεούς και δαίμονες καμία συζήτηση... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...