SPANK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Καλα δεν νομίζω οτι θα πάρω κάρτα με τα ίδια χρήματα που έδωσα πριν 2 χρόνια δηλαδή πιστωτικό τα ιδια λεφτά ουσιαστικά , σήμερα παντως μου ειχαν πει οτι θα ειχα απάντηση οσο αφορά το τσεκάρισμα της κάρτας και τι θα γίνει
booZe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Τρεις είναι η επιλογες... -Αλλαγή με ίδια -Αλλαγή με ιδιων δυνατοτητων η καλύτερη -Επιστροφή των χρηματων της τιμης ΑΓΟΡΑΣ με την μορφή πιστοτικου ή επιστροφής χρηματων. Αν δεν μπορει να καλυφθει η πρωτη επιλογη απο εκει και περα ειναι θεμα του αγοραστή τι θα διαλεξει απο της αλλες δυο.... Η τρίτη επιλογή ίσως έπαιζε παλιότερα (μου είχε τύχει να μου χαλάσει μια μητρική P35 και έφυγα με P45 φορτωμένο και με το 1/3 των χρημάτων της αξίας της στη τσέπη ως ρέστα). Στο ίδιο κατάστημα, 2 χρόνια μετά μου χάλασε ένας SSD Vertex 2 και φυσικά δε δέχονταν σε καμία περίπτωση πιστωτικό -είχε πέσει κοντά στο μισό η αξία του, αλλά τουλάχιστον έφυγα με έναν Agility 3 ίδιας χωρητικότητας. Επειδή η απαξίωση των συσκευών τεχνολογίας είναι πολύ γρήγορη, αντικειμενικά είναι αρκετά πιο δύσκολη η επιστροφή πιστωτικού.
WalkerSW Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αντικειμενικα υπαρχουν νομοι που το καθορίζουν οποτε τπτ δεν ειναι δυσκολο αρκει να το απαιτησεις.... Σε δικη σου περιπτωση υπαγεσαι στην δευτεη κατηγορια οπου σου έγινε αντικατασταση με προιον καλυτερων δυνατοτητων οποτε εισαι οκ...... Στην περιπτωση του TS ιδανικα πρεπει να γινει αντικατασταση με 770 αλλα οπως ειπα και πριν και με 760 να γινει καλα θα ειναι... απλα εγω προσωπικα θα κυνηγουσα το πιστωτικο στην τιμη αγορας.
Fulgore1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Λοιπον βλεπω οτι η 770 απο Mysystems εχει ανεβει σε τιμη στα 411 http://www.msystems.gr/index.php?category=1623&product=16309 Παρολα αυτα οπως ανεφερε και ο Walker παραπανω αν καταφερει και παρει πιστωτικο μπορει να κυνηγισει την 770.Αλλιως υπαρχει και η 760 απο Asus και Gigabyte που ειναι παρα πολυ καλες. http://www.msystems.gr/index.php?category=1623&product=16535 http://www.msystems.gr/index.php?category=1623&product=16622
jsiskos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ξαφνικά εκει που ειμουν στα windows στην κάρτα της υπογραφής μου Κλασικό epic fail. Όταν αλλάξεις την κάρτα και την υπογραφή, κανείς δε θα ξέρει τι είχες αχαχα! 1
SPANK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μίλησε με msystems η κάρτα εχει όντως πρόβλημα οποτε και την έστειλαν ήδη (στην asus φαντάζομαι) οποτε περιμένουμε για απάντηση σε 7 περίπου ημέρες για το τι θα γίνει με την αλλαγή (απο οτι κατάλαβα ειναι θέμα της Asus και οχι του msystems)
venumis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Όλα καλά θα πάνε και να ξέρεις ότι παίρνεις ότι Θέλεις αν δεν υπάρχει αυτό που πήγες πίσω. Και το msystem είναι έντιμο μαγαζί, και εμένα σε επιστροφή λόγο προβλήματος σε μητρική η αντιμετώπιση τους στο θέμα και η ενημέρωση που είχα ήταν υποδειγματική! Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι ψόφησε άλλη μια 570 /8600,8800,9600,9800 !Και δεν είναι σύμπτωση πια αυτό το πράγμα!
billst21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 οχι δεν πάει στην asus στο εξωτερικό αλλά στην octabit και έχουν πολύ καλό service αυτοί και πολύ δίκαιοι στο service του ms με τον μάνο μιλάς?
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αυτοι ειναι μεσαζοντες δεν καθοριζουν αυτοι τα rma της καθε εταιριας. Απλα καποια καταστηματα παρεχουν καποιες "εγγυησεις καταστηματος" μικροτερου χρονικου μηκους οπου σου κανουν check-service-αντικατασταση αυτοι. Οταν τελειωσει η δικια τους "εγγυηση" τα στελνουν στον προμηθευτη "oktabit" στην συγκεκριμενη περιπτωση, και αυτοι συνηθως κατευθυνονται απτην μαμα εταιρια "asus" στην προκειμενη περιπτωση.
billst21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 για να καταλάβω... σε εμένα απαντάς? ποιός είναι μεσάζοντας? για την octabit λές?
SPANK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Κατάλαβα οποτε ειναι θέμα octabit τώρα ... αντε να δουμε. Δεν ξέρω δεν ρώτησα το ονομα του παιδιού στο service αλλα ηταν ο ίδιος και χτες πολυ ευγενικοί γενικα
billst21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 σε ρωτάω γιατί αυτός είναι ο υπεύθηνος του service
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 για να καταλάβω... σε εμένα απαντάς? ποιός είναι μεσάζοντας? για την octabit λές? Οχι bill στο προτελευταιο post του SPANK, απλα ξεχασα το quote.. Μεσαζοντες ειναι οι τελικοι πωλητες, στην περιπτωση του TS το msystem. Aλλα και η oktabit σε πολλες περιπτωσεις αποτελει μεσαζοντα και δεν αναλαμβανουν καν να κοιταξουν καποιο hardware, παραδειγμα τα προιοντα της gigabyte που απ οτι βλεπω τα στελνουν απευθειας εξω (πολιτικη της gb)
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Στα επίπεδα της 670 η 770 απο amd μεριά ποια ειναι αν οχι καλύτερη αλλα ισάξια τους (παντα οσο αφορά τις επιδόσεις) ? Γιατι σκεφτόμουν αν πχ μου δίνανε καποιο πιστωτικό και μπορούσα να επιλέξω απο amd μεριά σε ποια θα πηγαίνατε ? αν και ειμαι nvidia fanboy αλλα μια ματιά και στην αλλη πλευρά ποτε δεν κανει κακο να υπάρχει στο πισω μερος του μυαλού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα