Προς το περιεχόμενο

O Steve Ballmer αποχωρεί από το τιμόνι της Microsoft το 2014


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εισαι νεος στα windows tablets,γι'αυτο δυσκολευεσε να προσαρμοστεις!

Το store ειναι ανωριμο ακομη,οπως και οι εφαρμογές του,που παρεπιπτωντος δεν ειναι ολες αθλιες!Υπαρχουν εφαρμογες πολυ ανώτερες απο ios και android!

Και στα windows tablets οτι θες και δε το βρισκεις στο store, τα ψαχνεις σε .EXE δλδ desktop εφαρμογη,ειτε ειναι touch εφαρμογη ειτε οχι!

Περισσοτερα virtual keyboards ειναι σε exe,desktop apps και δε θα τα βρεις στο store,που αντικαθιστουν πλήρως αυτο των windows με καλυτερους ορθογραφους και με περισσοτερες γλωσσες(και στα ελληνικα)!

Υπαρχει ακομη virtual keyboard που το φτιαχνεις εσυ οπως το θες και δημιουργεις και διαφορα προφιλ για καθε χρηση,ακομη και για desktop gaming configuration!Τετοια keyboard δε πρόκειται να δεις συντομα ουτε στο android,ουτε στο ios!

Αν μπορεις στειλε μου τα link απο τα πληκτολογια που αναφερεις. Τοσο για τo desktop οσο και για τo Metro περιβαλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα η Ms αρχισει να βγαζει τα δικα της τηλεφωνα χωρις την αναγκη τριτου ετσι θα γινει,βεβαια η Nokia θα σβησει αν βαλει android για πολλους και διαφορους λογους

Εχει εναλλακτηκες...meego..symbian ξανα και 1 akoma

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχουν παρα πολλοι (including me) που θα επαιρναν αυριο κιολας ενα Nokia με PureView και Android. Αν ηταν και 5+ ιντσες το Note 2 μου θα ηταν παρελθον χωρις δευτερη σκεψη

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και με χαροποιεί η αποχώρηση του, καθώς κατα κοινή αποδοχή ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ενέπνευσε ποτέ τον απαιτούμενο σεβασμό για το μέγεθος της εταιρείας που αντιπροσωπεύει πρέπει να ομολογήσουμε το παρακάτω. Η ms και η apple ειναι οι μοναδικές εταιρείες που έχουν πραγματικά όραμα για το μέλλον. Και αυτό ειναι η ενοποίηση όλων των hardware τεχνολογιών κάτω απο ενα λογισμικό. Η δυνατότητα κοινώς στον χρήστη να μπορεί να εχει συσκευές που να επικοινωνούν μεταξυ τους. Να έχεις Υπολογιστη, tablet, κινητό, τηλεόραση και ότι άλλο μπορεί να υπάρξει στο μέλλον κάτω απο μια κοινή πλατφόρμα, παρέχοντας σου την απόλυτη αλληλεπίδραση μεταξύ τους και επικοινωνία. Οσο λοιπόν αυτές οι δυο εταιρείες κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση το μέλλον τους ειναι εξασφαλισμένο. Ολη η υπόλοιπη κουβέντα μπορεί.να γίνεται για το αν το Lumia θα λεπτυνει και αν το galaxy θα εχει λεπτομερή Bessel.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το ξαναπω.

 

proprietary open source τα Windows.

 

δεν υπαρχει αλλη λυση. οσα δις και να ριξει η MS, δεν προκειται να κυριαρχησει στην mobile πλατφορμα με στρατηγικες εκβιασμου και μονολιθικα μοντελα αναπτυξης. Η ΙΤ δεν ειναι οπως ηταν πριν 30 χρονια και η ΜS δεν παιζει πλεον μονη της.

διαβαστε τι γραφει ο Ballmer στην επιστολη αποχωρησης του. Αναφερεται σε κατι που ειναι ηδη γνωστο, οτι η MS περναει αυτο το καιρο ενα σταδιο μεταβασης απο μια εταιρεια software, σε μια εταιρεια υπηρεσιων και συσκευων.

 

Το μεγαλο πλεονεκτημα της MS, το οποιο και την μετετρεψε σε πανισχυρη εταιρεια, ηταν η μεγαλη ευελεξια και προσαρμοστικοτητα σε ενα χωρο, ταχεως ευμεταβλητο και απροβλεπτο .

Ακομη και οταν τα projects της δεν βρισκανε τους στοχους που ειχε θεσει, δεν το εβαζε κατω. Η αντιδραση της θα ηταν να παραδεχθει την αποτυχια της, να διορθωσει τα λαθη της, να προβει σε ριζικες αλλαγες και να επιστρεψει δριμυτερη με μια πιο ελκυστικη,εναλλακτικη προταση η οποια συχνα οδηγουσε σε επιτυχια.

Mερικα τετοια παραδειγματα: MSN,Vista/7, Xbox,DirectX, ακομη και τα 8.1 που δειχνουν μια προσπαθεια απο την πλευρα της, να κερδισει το κοινο.

 

Το προβλημα ομως ειναι οτι με την ελευση του Ballmer, η MS εχασε ενα μεγαλο μερος αυτων των αντανακλαστικων της. Ο Βallmer ειχε τις επιτυχιες του και προσθεσε νεες πηγες εσοδων στην MS, κανεις δεν το αμφισβητει αυτο.

Ομως παρεμενε ενας ηγετης χωρις οραμα, διορατικοτητα και ευελεξια. Ηταν ενας αλαζονας που ειχε εφυσηχαστει στην παντοδυναμια της εταιρειας που απερρεε απο το μονοπωλιο της. Δεν ενεπνεε τους υπαλληλους που ηταν η ψυχη της εταιρειας, ωστε να ωθησει την ανταγωνιστικοτητα της. Αντιθετως εσπειρε την διχονοια μεταξυ τους, με αποτελεσμα να ζημιωθει το σπουδαιο,εμψυχο δυναμικο της. Τελος, προεβαινε συχνα σε κινησεις οι οποιες αποσκοπουσαν οχι στο καλο της εταιρειας, αλλα στη διατηρηση της ηγετικης του θεσης.

Με λιγα λογια, ο Βallmer μπορει να μην καταστρεψε την Microsoft, αλλα καταφερε εκει που ηταν η πρωτοπορος των εξελιξεων και η δημιουργος νεων τασεων στον IΤ χωρο, να την καταντησει σε μια εταιρεια η οποια οχι μονο ακολουθει αργοπορημενα τον ανταγωνισμο, αλλα δεν μπορει και να τον φτασει.

 

Το καλο ομως, ειναι οτι η Microsoft εστω και καθυστερημενα, εχει κανει δυο καλες κινησεις. Αναδιοργανωνεται και αλλαζει το παιχνιδι, και ξεφορτωθηκε τον καραγκιοζη. Το προβλημα ομως ειναι οτι και παλι ειναι αργα, δεν προκειται να αντιστραφει η αρνητικη κατασταση.

Οποτε επιστρεφω σε αυτο που ειπα στην αρχη. Η μονη λυση για την MS, προκειμενου να κανει την δυναμικη επιστροφη, ειναι να αναοιξει τον κωδικα στα Windows. Ειναι μια θυσια που θα της στοιχισει πολλα, αλλα πιστευω ακραδαντα πως σε βαθος χρονου θα της αποφερει πολλαπλασια οφελη.

 

Οι καιροι αλλαζουν, και αν θελει πραγματικα η MS να αλλαξει, θα πρεπει να αφησει το παρελθον της πισω και να προβει σε καποιες αποφασιστικες κινησεις, οι οποιες θα καθορισουν και το μελλον της. Και μια απο αυτες ειναι το proprietayr open source των Windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μπορεις στειλε μου τα link απο τα πληκτολογια που αναφερεις. Τοσο για τo desktop οσο και για τo Metro περιβαλλον.

Δυστυχως δε θυμάμαι πως λέγεται το keyboard που χρησιμοποιουσα!Εχει ενα χρονο που μας αφησε χρονους το windows tablet και ολα τα προγράμματα που χρησιμοποιουσα ειναι στο σκληρο του και εγω τωρα ειμαι στο εξωτερικο!

Γραψε στο virtual keyboard for windows στο Google και θα σου βγάλει διαφορα που μπορείς να δοκιμάσεις!Εγω ετσι τα βρηκα και δοκίμασα αρκετά μέχρι να βρω ποιο μου κανει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

 

Αυτό το "developers, developers" που σήμαινε την κατάντια, την απαξίωση και την ανεργία όλων στο χώρο όπως και όλες (μα ΟΛΕΣ) οι λάθος αποφάσεις του θα μείνουν ανεξίτηλες στις μαύρες σελίδες της πληροφορικής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Steve δεν θα χαθει. Μπορει να βρει δουλεια σε κανα τσιρκο η ζωολογικο κηπο.

Ballmer's Greatest Crazy-Ass Video Moments
http://www.forbes.com/sites/bruceupbin/2013/08/23/ballmers-greatest-crazy-ass-video-moments/

http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc







το αγαπημενο μου
http://www.youtube.com/watch?v=tGvHNNOLnCk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο την μια αδερφες απο την αλλη ψυχοπαθεις .... Και εμεις στην μεση

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα ο Ballmer έχει μερίδιο ευθύνης αλλά κατ' εμέ το όλο πρόβλημα ξεκινά από τα Microsoft Labs. Από εκεί πρέπει να αρχίσει το ξήλωμα και το ράψιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 


Blaming Ballmer for the woes of Microsoft, though, misses the fact that every problem the company is experiencing today was written into its DNA in the 1980s

 

-Microsoft did not make its mark as a builder of great things, but as a very successful bundler of good-enough things.

 

-Microsoft then used its monopoly position to exert absolute control over the channel that delivered those products to customers. I’ve heard a first-hand accounts of Microsoft’s ruthless dealings with OEMs in the DOS era, and they’re even worse than you think.

 

-Eventually by the mid-90s an argument could be made that Microsoft was making the best PC software in its class. Not because it had suddenly found the ability to develop cool, innovative products, but because everyone else was dead.

 

-It’s also no coincidence that the first thing Microsoft fell back on to try to fight the iPad was promises of delivering the “full Windows experience”, complete with Office.

 

-Lacklustre success online and in mobile shows just how quickly the brand loses its attractiveness once compatibility and integration with Microsoft on the desktop stops being a point of distinction.

 

-New generations of PC hardware no longer provided the noticeable real-world improvements in things people actually wanted to do (besides play games, which is why the 2000s also saw the final victory of the consoles).

 

http://fishbowl.pastiche.org/2013/08/26/bundled_out/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...