Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσθκά! εγώ είμαι οργανωμένος μέχρι και στο χέσιμο 

πάω τουαλέτα κάθε πρωί 30 λεπτά αφότου ξυπνήσω και το βράδυ μια ώρα πριν κοιμηθώ 
στα σημαντικά πράγματα όμως δεν μπορώ να οργανωθώ γιατι ποιος ξέρει τι ξημερώνει αυριο 
σήμερα είσαι όρθιος και σχεδιάζεις το μέλλον και αυριο σε τρώει το σκάμα 

όμως δεν θα πρέπει να μας πάρει απο χάμω 
η ζωή ειναι γεμάτη ανατροπές , καλές και κακές , εκπλήξεις και καμια φορά βρίσκεσαι ανάμεσα σε επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον σου σε κάποιο βαθμό(one shot one opportunity που έλεγε και ο 3M),  να αυξήσεις τις πιθανότητες

η ζωή όμως δεν ειναι προκαθορισμένη , οι επιλογές μας την βάζουν σε πορία και υπάρχουν χιλιάδες μεταβλιτές για να βγει απο την πορία που θα προσπαθήσεις να καθορίσεις , οπότε ζήσε χαρούμενος με αυτό που έχεις , προσπάθησε για αυτό που θες αλλα μη το δένεις οτι θα πάρεις αυτό που θες γιατι το οργάνωσες καλά , το σχέδιο μπάζει νερά γιατι η ζωή ειναι μια βάρκα φτιαγμένη απο κολυμπηθροξυλο και πλέει στο τρίγωνο των βερμούδων .

μίλησα με παρεμβολές , ελπίζω να καταλαβαίνεται τι θέλω να πω ..

• Like 5
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω ειμαι οργανωμενος, διπλωνω τα ρουχα μου με βαση τα κοντονανικα, μακρια, παντελονια, πουκαμισα. Στο ψυγειο τα χω ολα τακτοποιημενα.

Στο πορτοφολι μου το ιδιο.

Σχεδον σε ολους τους τομεις. Συνιθως ομως συναντα εμποδια. Αν ανοιξει ο αδερφος μου την ντουλαπα λες και επεσα βομβα ειναι. Αν πει κατι να φαει μπορει να τα ανοιξει ολα.

Αλλα για να εισαι καλα οργανωμενος εσυ, θα πρεπει οι αλλοι να σε βοηθανε...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις, θυμάστε αυτό το πράγμα που έχει ο Sheldon κ δίπλωνε τα ρούχα του; Το πουλάνε και εδώ;

Δημοσ.

Α ωραία ιδέα μου έδωσες με τα feeds ^_^

Εχω σωθει με τα feeds ιδιως στον επαγγελματικο τομεα. Διαλεγεις εγκυρη πληροφορηση απο σοβαρα sites του κλαδου σου κι εχεις το top της πληροφοριας ετοιμο στο πιατο. Τσεκαρεις τις ευκαιριες αμεσως κι ασε τους αλλους να ψαχνονται.

Σε μια φαση ειχα δει καποιον διαπραγματευτη ακινητων να δουλευει χωρις γραφειο και το καταργησα κι εγω. Για τη δουλεια μου (συμβουλος επιχ) δηλωσα διευθυνση εργασιας το σπιτι και κανω τις συναντησεις σε πισω χωρους απο επιλεγμενα μαγαζια πχ καφετεριες, clubs κλπ.

Μετα διαβασα ενα αρθρο ενος αμερικανου για το πως να κανεις το αυτοκινητο σου chat room για συναντησεις και προσπαθησα να το εφαρμοσω ενθαρρυνομενος κι απο εκπομπες στην τηλεοραση οπου δειχνει επιχειρηματιες να συζητουν υποθεσεις οδηγωντας. Σε ενα ποσοστο πιανει, αλλα οχι παντα διοτι δεν ειμαι USA, αλλα Γαλλια κι εδω ειναι κατι καινουργιο.

Δημοσ.

Για να ειμαι ειλικρινης αυτο το οργανωμενοι μου θυμιζει καμακια στη παραλια που οργανωνονται για να καμακωσουν τουριστριες.. χο χο χο

904_1_1.jpg

Δεν ήξερα ότι τόσα πολλά άτομα είχαν σαν πρότυπο τον detective Monk!

Δημοσ.

Ρε σεις, θυμάστε αυτό το πράγμα που έχει ο Sheldon κ δίπλωνε τα ρούχα του; Το πουλάνε και εδώ;

Το κανω χωρις εργαλειο. Βαλε στο youtube: fold clothes και θα δεις μεθοδους

Δημοσ.

η ζωή όμως δεν ειναι προκαθορισμένη , οι επιλογές μας την βάζουν σε πορία και υπάρχουν χιλιάδες μεταβλιτές για να βγει απο την πορία που θα προσπαθήσεις να καθορίσεις , οπότε ζήσε χαρούμενος με αυτό που έχεις , προσπάθησε για αυτό που θες αλλα μη το δένεις οτι θα πάρεις αυτό που θες γιατι το οργάνωσες καλά , το σχέδιο μπάζει νερά γιατι η ζωή ειναι μια βάρκα φτιαγμένη απο κολυμπηθροξυλο και πλέει στο τρίγωνο των βερμούδων .

Οσοι την εχουν δει «σκακιστες», δηλαδη θελουν πληρη ελεγχο σε ολες τις κινησεις, θα υποφερουν πολυ στη ζωη. Πρεπει να τη βλεπεις «ταβλαδορος», δηλαδη να παιζεις οσο καλυτερα μπορεις με τη ζαρια που εχεις.

• Like 2
Δημοσ.

Σαν φράση για το πόκερ το ξέρω: καλός είναι ο παίκτης που θα παίξει σωστά τα άσχημα φύλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα η υψιστη αρχη της οργανωσης ειναι η τεχνη του να κανεις delete.  Το συνειδητοποιησα σε ενα μαγαζι με ρουχα. Μπηκε μια γυναικα κι εκανε μια ωρα να διαλεξει, γιατι υπηρχε μεγαλη ποικιλια. Αν υπηρχε μονο ενα σχεδιο θα ειχε ξεμπερδεψει στο λεπτο. Σκεφτομαι λοιπον ποσο πισω μενει η ζωη μας, αν βρισκομαστε συνεχεια σε καταστασεις ληψης αποφασεων για πραγματα που δεν αξιζουν τον κοπο. Κι λιγο πολυ την παταμε οι περισσοτεροι, γιατι βομβαρδιζομαστε απο πληροφοριες στις οποιες καλουμαστε να παρουμε θεση. Αμα εχεις μια todo list που ολο μακραινει, για μενα το θεμα δεν ειναι πως να φερεις αποτελεσματικοτερα εις περας ολες αυτες τις ενεργειες, αλλα πως να καταφερεις να διαγραψεις τις περισσοτερες, γιατι συνηθως προκειται για ασημαντα πραγματα που παιρνουμε στα σοβαρα. Και το delete πρεπει να εφαρμοζεται σε ολους τους τομεις κι οχι μονο στις πραξεις. Καμμια φορα χρειαζεται να κανεις delete και σε ατομα που δυσκολευουν τη ζωη σου.

• Like 5
Δημοσ.

Έχεις τόσο δίκιο όσον αφορά το delete. Στο παρελθόν ήμουν σχεδόν σε κατάσταση πανικού γιατί τα έπαιρνα όλα στα σοβαρά. Πλέον delete σε πολλά πράγματα...βασικά το delete σε ορισμένα άτομα ήταν νομίζω κ το πιο σημαντικό.

Δημοσ.

delete....στο διπλωμα ρουχων !!! παμεεεεε !!

@nenya

αυτο που λες με το delete σε ατομα..το εφαρμοσα πριν χρονια ....ξυπνησα..πηρα αναποδες..και ξεσκαρταρα πολυ κοσμο

τωρα εχω μεινει με 16 επαφες στο κινητο..που αν δεν υπολογισουμε καποια νουμερα του συγγενικου περιβαλλοντος...αντε ναναι ενεργα 2-3 νουμερα μονο :)

οκ οκ το παραχεσα..αλλα επρεπαν να μπουν σε οργανωση ...τα ...προσωπα που συναναστρεφομουν ;)

Δημοσ.

η οργανωση πολλες φορες συκγχεεται με την ταξη. :)

Ειμαι σιγουρος οτι ο καθηγητης στο βιντεο ξερει τι βρισκεται που με απολυτη ακριβεια (καλα οχι απολυτη..αλλα σιγουρα σχετικη ακριβεια)

Και γω προσπαθω να χω τα πραματα μου στο γραφειο μου στο σπιτι τακτοποιημενα..αλλα μια ζωη ειναι κωλος..αλλα ξερω τι εχω και που πανω σε αυτο....

Ειμαι υπερ της ταξης και της οργανωσης..αλλα ωρες ωρες βαριεμαι πραγματικα να την τηρησω..και πολλες φορες την βρισκω ανουσια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...