konanmenn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπερα εχω μια τηλεοραση καινούργια led Samsung η οποία εχει ενσωματωμένο mpeg 4 και εχει μια υποδοχή για καρτα CI μπορω με αυτήν τη καρτα να πιάσω δοριφορικα καναλια ελεύθερα δηλαδη να βάλω το πιάτο επάνω χωρις να εχω αποδικοποιητη κάτω αλλα βλεπω ΟΤΙ δεν υπάρχει υποδοχή για το καλώδιο
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πρέπει να διαβάσεις στο εγχειρίδιο αν έχει δορυφορική λήψη,για να μην έχει βύσμα πάντως λογικά δεν θα έχει,η ci είναι για να βάλεις κάρτα για να ανοίξεις κλειδωμένα λογικά είναι δηλαδή για κλειδωμένα κανάλια μέσου του mpeg4.
konanmenn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν γράφει κατι στο εγχειριδιο γιαυτο ρωτάω αλλα όπως λες δεν υπάρχει υποδοχή για το καλώδιο
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν γράφει κατι στο εγχειριδιο γιαυτο ρωτάωΔεν μπορεί να έχει ci και να μην λέει τι κάνει,κάπου θα το αναφέρει τουλάχιστον το ci. Δώσε και το ακριβές μοντέλο μπας και βρεθεί κάτι στο νετ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αν δεν εχεις βυσμα SAT η τηλεοραση σου, τοτε δεν εχει δορυφορικο δεκτη. Η CI στην τηλεοραση σου ειναι για αλλες χρησεις (αποκωδικοποιηση σηματων, ειτε κλειδωμενων, ειτε με αλγοριθμο που δεν υποστηριζει ο ενσωματωμενος δεκτης της TV σου κλπ). Δεν εχει να κανει με δορυφορικο.
konanmenn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω για της απαντήσεις σας έχετε να μου προτείνετε κάποια στοιχεια για έναν καλο αποδικοποιητη για να ξέρω τι να πάρω αυτο που θελω σίγουρα ειναι FUL HD για καλυτερη εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα