Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως είπε και ο άλλος, φωνάζεις μερικούς ρωσοπόντιους μπράβους και πατε εκεί και τους λες ευγενικά "Θέλω τα λεφτουδάκια μου". Και στο τέλος θα του πεις "Δικοί μου κανόνες"!

Όσο για την αστυνομία, θα δουν τουλάχιστον ότι έκανε μια παραγγελία για νέα ταινία. Διαφορετικά πας το ΣΔΟΕ και τον κλείνεις σε 10 λεπτά.

Δημοσ.

1) Είπε κανείς ότι γενικότερα δεν έκοβε αποδείξεις; Άρα πως να το φωνάξει το σδοε;

2) Οι άσβερκοι ρωσοπόντιοι δεν πληρώνονται; Για μια σύντομη επίσκεψη θα πάρουν λιγότερα από 100€ δηλαδή(ώστε να αξίζει η φασαρία)

3) Αξίζει το μπλέξιμο με τον υπόκοσμο για να γλυτώσεις λίγες δεκάδες ευρώ; ή μήπως είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε να βρει του εν λόγω γορίλες;

Αναρωτιέμαι πως λέγονται όλα αυτά τόσο εύκολα, λες και το έχουν ξανακάνει όσοι το προτείνουν

• Like 6
Δημοσ.

Αυτη ειναι η ταινια που δεν μπορει να βρει; 

ειναι all time classic. ποιοτητα οχι αστεια. ειμαι σιγουρη οτι το νοικιαζουν ισα και με 10 ατομα την εβδομαδα μην σου πω 20.

• Like 1
Δημοσ.

1) Είπε κανείς ότι γενικότερα δεν έκοβε αποδείξεις; Άρα πως να το φωνάξει το σδοε;

2) Οι άσβερκοι ρωσοπόντιοι δεν πληρώνονται; Για μια σύντομη επίσκεψη θα πάρουν λιγότερα από 100€ δηλαδή(ώστε να αξίζει η φασαρία)

3) Αξίζει το μπλέξιμο με τον υπόκοσμο για να γλυτώσεις λίγες δεκάδες ευρώ; ή μήπως είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε να βρει του εν λόγω γορίλες;

Αναρωτιέμαι πως λέγονται όλα αυτά τόσο εύκολα, λες και το έχουν ξανακάνει όσοι το προτείνουν

1.οχι δεν το ειπε..αλλα η λεξη και μονο σδοε δημιουργει ενα τρεμουλο στα γονατα πολλων επιχειρηματιων

2. πληρωνονται και παραδοξως εχουν και ηθικους κανονες.Ειχα προσφορα απο τετοια ντουλαποατομα να δειρουν ατομο στο τζαμπα..λογω ηθικης :) Μεχρι και με ρωταγαν σε τι βαθμο το ηθελα.. μελανιες , νοσοκομειο κλπ...

3.αξιζει , αρκετες φορες..νταξ τωρα με τον βιντεοκλαμπα..μονο κα μονο για το ποσο ισως να μην αξιζει ο κοπος και το μπλεξιμο.Και ναι ειναι πανευκολο να τους βρεις τους γοριλλες

μην αναρωτιεσαι..πολυ ευκολα λεγονται και πολυ πιο ευκολα γινονται....

• Like 1
Δημοσ.

Απλό το θέμα.

Πες του να σου δείξει το συμβόλαιο του πατέρα σου όταν γράφτηκε στο Video club.

Δες τι αναφέρει για αυτήν την περίπτωση στους όρους που υπέγραψε.

Αν δεν λέει τίποτα υποδειξέ του το εσύ.

Αλλιώς στείλε το ΣΔΟΕ για έλεγχο. Στοίχημα τα μισά που έχει θα είναι copies.

Δημοσ.

@lord

δεν νομιζω να υπογραφεις συμβολαιο οταν γραφεσαι σε βιντεοκλαμπαδικο

οταν ειχα γραφτει ΠΡΙΝ χρονια... μου ζητησαν ταυτοτητα και λογαριασμο που να αποδεικνυει που μενω..με περασανε στο συστημα , μου δωσανε και μια καρτουλα και τελος.

τωρα αν εχουν αλλαξει τα πραγματα δεν γνωριζω...

Δημοσ.

Μια απορια η συναλαγη εγινε μεσα στο video club σωστα; δεν υπαρχει εστω και μια καμερα που να το τραβηξε;(ή δεν μετράει για αποδεικτικο στοιχειο;)

επίσης να ξερεις ενας ευχαριστημενος πελατης σε οποιαδηποτε δουλεια φερνει 2 εως 3 νεους αλλα ενας δυσαρεστημενος, διωχνει 10. Αν δεν γινει τπτ μενει μονο η δυσφημηση ή απλα να το παρατησεις.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

και να υπαρχει καμερα...σιγουρα θα χει σβησει την κασετα

και στην τελικη η καμερα δειχνει μια συναλλαγη.... και ?

αποδεικνυει τι ?οτι εγινε μια χρηματικη συναλλαγη με την συγκαταθεση και των δυο.Δεν του βαλε το οπλο στον κροταφο για να του παρει τα λεφτα.

Και απο την στιγμη που δεν υπηρξε ενοικιαση ταινιας εκεινη την στιγμη... παροχη υπηρεσιων...αυτη η συναλλαγη μπορει να ειναι οτιδηποτε. Π.χ. τον διευκολυνε για τον χ,ψ λογο και του επεστρεφε λεφτα...ο,τι θες μπορει να ισχυριστει

Δυσκολα να βρεις το δικιο σου σε τετοια συναλλαγη , για αυτο προταθηκαν αλλες "σκοτεινες" λυσεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...