gpgalanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καλα συμφωνω κι εγω οτι καποιοι εχουν χασει το μετρο με οσα προτεινουν. Ειδικα ο συνδυασμός να εχει καταγράψει το γεγονος και με εισαγγελικη παρεμβαση να το δείξει νομιζω κερδιζει με κατω τα χερια. Εγω προτεινω να του κανουν τεστ αληθειας ειτε με παλμογραφο ειτε με ορο της αληθειας. Πρωτα απο ολα και να εγραφαν οι καμερες δεν αποδεικνυεται τιποτα. Δευτερον μετα απο καποιες μερες για να μην πω ωρες οι κασετες παλιά και οι σκληροι πλεον σβήνονται και ξαναγραφονται. Τριτον μπορει να πει οτι ειχαν προβλημα, οτι δεν τις ειχε ανοικτες κτλ. Επισης για να το πας δικαστικα υπολογισε για αρχη 100+ ευρω για την μηνυση, συν εξοδα δικηγορου κτλ. Το καλύτερο που μπορεις να κανεις είναι να το ξεχασεις προσωρινα και να το χρησιμοποιεις όταν στα πρηζει ο πατερας σου.
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πας με υφακι στον πατερα σου και του λες "Πατερα θελω 150 ευρω να παω σε ενα στριπτιζαδικο" αμα σου αρχισει τις ιστοριες του λες φανερα ενοχλημενος! "Στον βιντεοκλαμπα ομως δεν εκανες τετοια μανουρα οταν στα ζητησε..και κανεις στον γιο σου?!?!?!" :) 3
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 To λαθος ηταν εξ'ολοκληρου του πατερα σου, δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα.
Sargath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πήγαινε κάθε μέρα στο video club και όταν σε ρωτάει αν θέλεις να νοικιάσεις καμιά ταινία λέγε του:όχι δε θα νοικιάσω,ιδέες ήρθα να πάρω για το ποια θα κατεβάσω. Υ.Γ Ο πατέρας σου μου φαίνεται λίγο μπετόβλακας,no offence πάντα. 1
Silverage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Το καλύτερο είναι το ΣΔΟΕ.Μπορεί να μην πάρεις πίσω τα χρήματα αλλά ούτε αυτός θα τα χαρεί.Νομίζω γίνεται και ανώνυμα η καταγγελία.
Star_Light Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κοιτα φιλε καποια στιγμη στη ζωη μας ολοι θα χασουμε λεφτα απο κάποιο λάθος. Πες στον πατερα σου να ειναι πιο προσεκτικος αλλη φορα και να ρωταει πριν κανει κατι για το οποιο δεν ειναι σιγουρος μεγαλος ανθρωπος ειναι δεν ειναι μικρο παιδι. Οσο για την απωλεια αποδεξου την και κάντην. Ολα τα αλλα περι εκδικησης κτλπ ειναι οτι να ναι προς το παρον αν ποτε στο μελλον σου δοθει η ευκαιρια και δεν το εχεις ξεχασει τσάκισε τον διχως ελεος. Αυτα
georgekz750 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Η τζαμαρια του κοστιζει περισσοτερο απο 150 ευρω?
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Η εγγύηση της στενής κοστίζει λιγότερο από την τζαμαρία του; 1
nicoc89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 πριν καμια 5-6 χρόνια είχα νοικιάσει ενα game για το pc απο video clubεκεί που έπαιζα (στο ολοκαίνουριο τότε pc μου) ακούω ενα ήχο σαν μαρσάρισμα και ενα δυνατό μπάμκλείνει το pcτο ανοίγω και τελικά είχε σκάσει το δισκάκι μέσα(το γύρισε με ταχύτητα)πάω την άλλη μέρα στο video club με 50euro(δεν ηταν καινούριο, θυμάμαι απο κάτω ηταν λες και έπαιζαν τρίλιζα απο τις χαρακιές) για να του το πληρώσωμου λέει δεν ειναι δυνατών να έσκασε , ε του λεω αφου έγινε , αν ηταν να σου πω μαλακίες δεν θα ερχόμουν να στο πληρώσωοκ μου λέει έλα αυριο που θα έχω μάθει απο την εταιρία την τιμήπάω την άλλη μέρα μου λέει ελα μεθαύριοπάω ξανά και μου λέει το ίδιο , ε τσαντίζομαι και εγω πέρα δώθε με τα λεωφορεία και δεν ξαναπάτησα.αυτή ηταν και η τελευταία φορά που νοίκιασα απο video clubκαι κάθε παρασκευή νοικιάζαμε με τα αδέρφια μου κανα 2-3 ταινίες για να δούμε ολοι μαζί και 1 game (για pc η xbx)αυτό που θέλω να πω ειναι οτι και να μην πήγαινε ο πατέρας σου να το πληρώσει πιθανότατα να μην είχε πρόβλημαπόσο μαλακία ειναι που πήγε να κάνει ο άνθρωπος το σωστό προς το video club και ο τύπος του έπαιξε μπινιά ?όσο για εκδίκηση , επειδή ακούστηκαν πολλά ευφάνταστα/ακραία/αδύνατα σενάρια ας ρίξω και το δικό μουπάρε το βράδυ μια μπουλντόζα και σκάψε την είσοδο του μαγαζιού, πήγαινε το ίδιο βράδυ στην παραλία και φόρτωσε άμμο και ρίξτη γύρο γύρο στην τρύπα , ρίξε και θαλλασινό νερό ,ρίξε μέσα και ενα καρχαρία και κότσαρε και δύο φίνικες τροίρο απο την τρύπα και άφησε του ενα σημείομαΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΤΑ 150 EURO ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΩ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!παρε την παραλία ΑΤΟΦΙΑ !! 5
johnbond Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Κατ'αρχας αυτό που λέτε για πνευματικα δικαιώματα και υψηλη τιμη dvd δεν ισχυει καθώς τα δικαιώματα τα είχε αγοράσει ηδη ο βιντεοκλαμπας. Αυτό που ήθελε ηταν ενα καινουριο δισκάκι,το οποίο μια σωστη εταιρία δε θα του χρέωνε πανω απο 10€. Απο κει και πέρα ,τη μονη λύση που μπορω να σκεφτώ για να τον εκδικηθεις είναι να αφήσεις να περάσει κανά 6μηνο και τοτε να βάλεις ενα φιλο σου να νοικιάσει κάτι ακριβό και να πει οτι το έχασε. Αυτός θα κανει το ίδιο και τοτε μπορείτε κατα την πληρωμή να του πάτε ΣΔΟΕ αστυνομία ή οτι γουσταρεις και να τον πιάσετε στα πρασσα ,τόσο για το υπερβολικό ποσο οσο και για τη μη εκδοση απόδειξης. . 1
nomikarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Απίστευτο γέλιο με μερικές από τις ιδέες εδώ μέσα! Χα χα! Βέβαια, μόνο για να γελάσουμε, έτσι; Μην παει ο ts και βρει μπράβους! Και εννοείται να μην πάει και τον απειλήσει, γιατί μπορεί και να μπλέξει ο ίδιος. Επί της ουσίας, φοβάμαι ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Μπορεί βέβαια να κάνει αγωγή στο ειρηνοδικείο, αλλά αν μπει σε τέτοια διαδικασία για 150 ευρώ...Η μόνη σωστή σκέψη θα ήταν ίσως καταγγελία στο ΣΔΟΕ για μη έκδοση απόδειξης. Μόνο για δική του ηθική δικαίωση βέβαια, αφού τα 150 δεν πρόκειται να τα πάρει πίσω με αυτόν τον τρόπο.
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 εισαγγελική παρέμβαση... Ποιός εισαγγελέας και τρίχες ... στον ΟΗΕ άμεσα. τώρα που είναι και τα αμερικάνικα πλοία κοντά .... ευκαιρία ... αν θέλει ας πει ότι η "κασέτα" σβήστηκε μετά από τόσο καιρό. Το καλύτερο που μπορεις να κανεις είναι να το ξεχασεις προσωρινα και να το χρησιμοποιεις όταν στα πρηζει ο πατερας σου. Quoted foe emphasis. Πήγαινε κάθε μέρα στο video club και όταν σε ρωτάει αν θέλεις να νοικιάσεις καμιά ταινία λέγε του:όχι δε θα νοικιάσω,ιδέες ήρθα να πάρω για το ποια θα κατεβάσω. Καλό. 1
blackdeagle Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Παιδιά πια απόδειξη ρε;; γιατι λέτε μαλακίες... αυτός και την ταινία την έχει! και τα 150 ευρώ τα έβαλε στην τσέπη του!Ολα τα dvd club έχουν τις ταινιες απο 2 και 3 φορές... Η λύση ειναι ή να πάρεις την αστυνομία αλλα θα σου πει χεστηκα καντου μηνυση και σε 3 χρονια θα γινει δικαστηριο... ή υπάρχει ο κακός δρόμος αλλα πάντα σωτήριος....Τον πιάνεις απο την μπλούζα και του λες να σου δωσει τα λεφτα πισω..αν πει οχι τον αρχίζεις στις φάπες μετά μπουνιές κλωτσιές όσο θα επιμένει τοσο θα τον βαράς... Στο τέλος αμα είναι τόσο αντρας θα του πεις οτι θα του καψεις το μαγαζι... αν οχι παλι τον σακατευεις στο ξυλο... και του καις και το μαγαζι... χαχα
johnbond Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 . Η λύση ειναι ή να πάρεις την αστυνομία αλλα θα σου πει χεστηκα καντου μηνυση και σε 3 χρονια θα γινει δικαστηριο... ή υπάρχει ο κακός δρόμος αλλα πάντα σωτήριος....Τον πιάνεις απο την μπλούζα και του λες να σου δωσει τα λεφτα πισω..αν πει οχι τον αρχίζεις στις φάπες μετά μπουνιές κλωτσιές όσο θα επιμένει τοσο θα τον βαράς... Στο τέλος αμα είναι τόσο αντρας θα του πεις οτι θα του καψεις το μαγαζι... αν οχι παλι τον σακατευεις στο ξυλο... και του καις και το μαγαζι... χαχα Όλοι οι καουμπόηδες εδώ μέσα έχετε μαζευτεί; Την περιπτωση να φωνάξει την αστυνομία ο βιντεοκλαμπας και να περάσεις το βραδύ στο αυτόφωρο την έχεις σκεφτεί; 1
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 να πάρεις τα λεφτά πίσω δε το βλέπω. και στην αστυνομία να πας θα σου πούνε κάνε μήνυση. ταλαιπωρία για μικρό ποσό και θα χρειαστεί να πληρώσεις και από πάνω. στη θέση σου απλά θα κοιτούσα αν νοικιάζει αντιγραμμένα η δε κόβει αποδείξεις ώστε να τον καρφώσω. δε θα πάρεις τα λεφτά πίσω απλά θα είναι ψυχολογικό το θέμα αν φάει κανένα πρόστιμο. ηθικό δίδαγμα: κατεβάστε πειρατικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα