dimitris212 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πως μπορώ να εξάγω φωτογραφίες από ένα PDF? Προσπάθησα με δεξί κλικ Copy Images και Paste σε Photoshop αλλά το βγάζει μαύρο κουτί. Υπάρχει καμία λύση?
~mxls~ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αναλόγως πιο πρόγραμμα για pdf χρησιμοποιείς. Στο photoshop αν δεν κάνω λάθος δοκίμασε να ανοίξεις το pdf file, όχι copy. Ή με κάνα tool σαν αυτό http://www.somepdf.com/some-pdf-image-extract.html
dimitris212 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Χρησιμοποιώ το Adobe Reader, μπορώ να κάνω επιλογή κειμένου και photo αλλά όταν πάω πχ να κάνω paste στο Photoshop μου βγάζει μαύρο κουτί. Το tool που μου συστήνεις το έχω δοκιμάσει, είναι εμπορικό, σε free δεν υπάρχει κάτι?
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αν θυμάμαι καλά, το NitroPDF έχει έναν Wizard για μαζικό extraction εικόνων από ένα PDF...
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως μόλις δοκίμασα ένα pdf και έκανα copy image (με δεξί κλικ) και paste στο irfan view και βγήκε κανονικά η εικόνα. Στο photoshop δοκίμασε πρώτα να κάνεις new image αφήνοντας τις διαστάσεις που έχει όπως είναι και μετά paste μέσα στην εικόνα.
isay Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αν μιλάμε για 1-2 εικόνες τότε το μαγικό κουμπάκι print screen στο πληκτρολόγιο σου κάνει θαύματα. Ενω εχεις την εικόνα μπροστά σου, το πατας, μετα επικόλληση σε όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας δουλεύεις και crop το κομμάτι που θες.
dimitris212 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αν θυμάμαι καλά, το NitroPDF έχει έναν Wizard για μαζικό extraction εικόνων από ένα PDF... Το δοκίμασα το NitroPDF τις εξάγει μεν αλλά τις εξάγει κουτιά χρωματιστά, άλλα πράσινα άλλα μαύρα... δηλαδή κάτι σαν το copy paste που προσπαθώ να κάνω στο Photoshop. Εγώ πάντως μόλις δοκίμασα ένα pdf και έκανα copy image (με δεξί κλικ) και paste στο irfan view και βγήκε κανονικά η εικόνα. Στο photoshop δοκίμασε πρώτα να κάνεις new image αφήνοντας τις διαστάσεις που έχει όπως είναι και μετά paste μέσα στην εικόνα. Το είχα δοκιμάσει και γω σε άλλα PDF και το έκανε κανονικά όπως περιγράφεις με το συγκεκριμένο PDF έχω πρόβλημα, μήπως είναι κλειδωμένο ή το έχουν κλείσει με κάποια μορφή που δεν επιτρέπει copy paste? Αν μιλάμε για 1-2 εικόνες τότε το μαγικό κουμπάκι print screen στο πληκτρολόγιο σου κάνει θαύματα. Ενω εχεις την εικόνα μπροστά σου, το πατας, μετα επικόλληση σε όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας δουλεύεις και crop το κομμάτι που θες. Μιλάμε για 400 σελίδες κατάλογο οπότε είναι αδύνατον να γίνει μία μία.
isay Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αν είναι σκαναρισμένες εικόνες (σελίδα-σελίδα) τότε υπάρχουν προγράμματα (δεν θυμάμαι τωρα όνομα, αλλα θα το κοιτάξω) που κόβουν τις σελίδες και τις κάνουν export σε εικόνες. Αν είναι κανονικό pdf με εικόνες και κείμενο (δηλαδή να μπορείς να επιλέξεις το κείμενο) τότε ίσως με κάποιο πρόγραμμα OCR να μπορείς να το μετατρέψεις σε doc οποτε μετά να πάρεις τις εικόνες. Αντί να προσπαθούμε να μαντέψουμε, δεν το ανεβάζεις κάπου να το δουμε; Έστω ένα μέρος του.
dimitris212 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ανεβάζω ένα κομμάτι εδώ, http://www.sendspace.com/file/mjt3qw ούτε με OCR γίνεται.
accipio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γίνεται με το Adobe Acrobat Professional, αλλά φυσικά το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν.
isay Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μια γρήγορη δοκιμή. Λογισμικο: sumatra pdf έκδοση 2.1.1 (απεχθάνομαι το βαρύτατο acrobat reader) Paint.net 3.5.10 irfanview Ανοιγω το αρχείο που έδωσες με το sumatra, κάνω δεξί κλικ «Αντιγραφή εικόνας», κάνω επικόλληση σε paint.net και η εικόνα είναι φυσιολογικότατη. Τα ίδια και στο irfanview. Μήπως συμβαίνει κάτι αλλο στον υπολογιστή σου; Συμπλήρωμα: Εσύ θες μαζικό extract των εικόνων ή θες μεμονομένες. Δεν είναι ξεκάθαρο στο αρχικό σου μήνυμα Σου βρήκα και άλλη λύση. Ανέβασε το αρχείο (ή τμήματα του) στο http://www.extractpdf.com/ Αυτό κάνει extract τις εικόνες και μπορείς να τις κατεβάσεις όλες μαζί σε ένα zip. Δωρεάν βέβαια. Για θέμα προσωπικών δεδομένων και διασφάλιση απορρήτου, ρώτησε τους.
bablyk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 εγώ το έκανα παλιότερα με ABBYY PDF Transformer
dimitris212 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα το κάνω με την λύση του http://www.extractpdf.com/ από ότι έκανα μια δοκιμή κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα