Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να εξάγω φωτογραφίες από ένα PDF?

Προσπάθησα με δεξί κλικ Copy Images και Paste σε Photoshop αλλά το βγάζει μαύρο κουτί.

Υπάρχει καμία λύση?

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Adobe Reader, μπορώ να κάνω επιλογή κειμένου και photo αλλά όταν πάω πχ να κάνω paste στο Photoshop μου βγάζει μαύρο κουτί.

Το tool που μου συστήνεις το έχω δοκιμάσει, είναι εμπορικό, σε free δεν υπάρχει κάτι?

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις δοκίμασα ένα pdf και έκανα copy image (με δεξί κλικ) και paste στο irfan view και βγήκε κανονικά η εικόνα.

Στο photoshop δοκίμασε πρώτα να κάνεις new image αφήνοντας τις διαστάσεις που έχει όπως είναι και μετά paste μέσα στην εικόνα.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για 1-2 εικόνες τότε το μαγικό κουμπάκι print screen στο πληκτρολόγιο σου κάνει θαύματα.

Ενω εχεις την εικόνα μπροστά σου, το πατας, μετα επικόλληση σε όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας δουλεύεις και crop το κομμάτι που θες.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, το NitroPDF έχει έναν Wizard για μαζικό extraction εικόνων από ένα PDF...

Το δοκίμασα το NitroPDF τις εξάγει μεν αλλά τις εξάγει κουτιά χρωματιστά, άλλα πράσινα άλλα μαύρα... δηλαδή κάτι σαν το copy paste που προσπαθώ να κάνω στο Photoshop.

Εγώ πάντως μόλις δοκίμασα ένα pdf και έκανα copy image (με δεξί κλικ) και paste στο irfan view και βγήκε κανονικά η εικόνα.

Στο photoshop δοκίμασε πρώτα να κάνεις new image αφήνοντας τις διαστάσεις που έχει όπως είναι και μετά paste μέσα στην εικόνα.

Το είχα δοκιμάσει και γω σε άλλα PDF και το έκανε κανονικά όπως περιγράφεις με το συγκεκριμένο PDF έχω πρόβλημα, μήπως είναι κλειδωμένο ή το έχουν κλείσει με κάποια μορφή που δεν επιτρέπει copy paste?

Αν μιλάμε για 1-2 εικόνες τότε το μαγικό κουμπάκι print screen στο πληκτρολόγιο σου κάνει θαύματα.

Ενω εχεις την εικόνα μπροστά σου, το πατας, μετα επικόλληση σε όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας δουλεύεις και crop το κομμάτι που θες.

Μιλάμε για 400 σελίδες κατάλογο οπότε είναι αδύνατον να γίνει μία μία.

Δημοσ.

Αν είναι σκαναρισμένες εικόνες (σελίδα-σελίδα) τότε υπάρχουν προγράμματα (δεν θυμάμαι τωρα όνομα, αλλα θα το κοιτάξω) που κόβουν τις σελίδες και τις κάνουν export σε εικόνες.

Αν είναι κανονικό pdf με εικόνες και κείμενο (δηλαδή να μπορείς να επιλέξεις το κείμενο) τότε ίσως με κάποιο πρόγραμμα OCR να μπορείς να το μετατρέψεις σε doc οποτε μετά να πάρεις τις εικόνες.

Αντί να προσπαθούμε να μαντέψουμε, δεν το ανεβάζεις κάπου να το δουμε; Έστω ένα μέρος του.

Δημοσ.

Μια γρήγορη δοκιμή.

Λογισμικο:

• sumatra pdf έκδοση 2.1.1 (απεχθάνομαι το βαρύτατο acrobat reader)
  • Paint.net 3.5.10
  • irfanview

Ανοιγω το αρχείο που έδωσες με το sumatra, κάνω δεξί κλικ «Αντιγραφή εικόνας», κάνω επικόλληση σε paint.net και η εικόνα είναι φυσιολογικότατη. Τα ίδια και στο irfanview.

Μήπως συμβαίνει κάτι αλλο στον υπολογιστή σου;

Συμπλήρωμα: Εσύ θες μαζικό extract των εικόνων ή θες μεμονομένες. Δεν είναι ξεκάθαρο στο αρχικό σου μήνυμα

Σου βρήκα και άλλη λύση. Ανέβασε το αρχείο (ή τμήματα του) στο

http://www.extractpdf.com/

Αυτό κάνει extract τις εικόνες και μπορείς να τις κατεβάσεις όλες μαζί σε ένα zip. Δωρεάν βέβαια.

Για θέμα προσωπικών δεδομένων και διασφάλιση απορρήτου, ρώτησε τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...