Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια ,θα ηθελα τη γνωμη σας ,

μου πουλαει καποιος μια μηχανη harley davinson sportser 800cc μοντ.97 για 4.500 χιλιαρικα.

Την πηγαμε σε μηχανικο την ειδε, μας ειπε οτι ειναι καλα μηχανικα,αλλα η μηχανη ειχε μπολικη σκουρια

στο παρελθον  και ο τυπος που μου την πουλαει  την πινελωσε σε διαφορα σημεια για να μην φενετε

τι μου προτεινετε να κανω ειναι καλη η τιμη που μου την δινει?

Επεξ/σία από gasper
Δημοσ.

μηχανη του 97 ειναι απαραδεκτο να εχει σκουρια! η δικια μου (honda) του 94 δεν εχει ιχνος σκουριας...

η γνωμη μου ειναι πως δεν τα αξιζει τα λεφτα, απο πολλες αποψεις, αλλα ιδιως με την σκουρια και ακομα χειροτερα με τον τροπο "επισκευης" της που σιγουρα μαρτυραει πολλα και για την συντηρηση που δεν θα εκανε στη μηχανη...

με τα μισα λεφτα και λιγοτερα παιρνεις γιαπωνεζικο τσοπερακι-custom και χωνεις τα υπολοιπα να το κανεις ακριβως οπως γουσταρεις (τιμονια, σελες,βαψιματα, κτλ)

Δημοσ.

χωρίς να είμαι γνώστης (δεν ξέρω αν τα λεφτά είναι πολλά ή λίγα  ή αν τα αξίζει) θα συμφωνήσω με τον elvisjedi τουλάχιστον αναφορικά με την πιθανή συμπεριφορά του ιδιοκτήτη προς τη μηχανή σε θέματα μηχανικά.

η τσαπατσοδουλειά στην "επισκευή" μαρτυράει αρκετά για την προσέγγιση του εν λόγω ατόμου προς τη μηχανή του.

ειδικά σε μια μηχανή σαν την harley όπου κάποιος την παίρνει κυρίως επειδή γουστάρει το αντικείμενο και όχι σαν απλό μέσο μετακίνησης, πιστεύω ότι τουλάχιστον θα την φροντίζει λίγο παραπάνω από κινέζικο σκουτεράκι

Δημοσ.

Ολα σχετικα ειναι (χωρις να ξερω την τιμη της σαν μεταχειρισμενη.).Αν σε ενοχλει , αν κρυβει μεγαλυτερη διαβρωση απο αυτη που απαιτει ενα ψιλοβαψιματακι.Μπορεις και να παζαρεψεις την τιμη και να την βαψεις κιολας.Και μια που σιγουρα θα εχεις κανει ερευνα αγορας , η τιμη , περα αυτου του προβληματος ειναι  προσιτη, κελεπουρι  , τι ?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,η μηχανη οπως προαναφερα εχει περαστει με πινελο απο εμπειρο τεχνικο σε καποια σημεια οπου ειχε σκουρια ειδικα στις αχτινες και δεν φενετε  καθολου τωρα ,τα νικελ την παντως ειναι σε καλη κατασταση,για να του ριξω την τιμη ουτε λογο δεν κανει.

Δημοσ.
................ τυπος που μου την πουλαει  την πινελωσε σε διαφορα σημεια για να μην φενετε.........................

...........................εχει περαστει με πινελο απο εμπειρο τεχνικο σε καποια σημεια οπου ειχε σκουρια ειδικα στις αχτινες και δεν φενετε  καθολου τωρα................

ίσως εγώ δεν το καταλαβαίνω καλά αλλά ενώ το πρώτο μήνυμα αφήνει την "γεύση" τσαπατσοδουλειάς, το δεύτερο μιλάει για καλή δουλειά.

τι ακριβώς να καταλάβουμε (ή να απαντήσουμε);

όπως θα είδες και κάποια σχόλια στηρίχτηκαν σε αυτό (τσαπατσοδουλειά) για να φτιάξουν/με "πορτραίτο" του ιδιοκτήτη και να μιλήσουμε για κατ' εκτίμηση συμπεριφορά του απέναντι στην μηχανή και στην τεχνική της συντήρηση

• Like 1
Δημοσ.

ίσως εγώ δεν το καταλαβαίνω καλά αλλά ενώ το πρώτο μήνυμα αφήνει την "γεύση" τσαπατσοδουλειάς, το δεύτερο μιλάει για καλή δουλειά.

τι ακριβώς να καταλάβουμε (ή να απαντήσουμε);

όπως θα είδες και κάποια σχόλια στηρίχτηκαν σε αυτό (τσαπατσοδουλειά) για να φτιάξουν/με "πορτραίτο" του ιδιοκτήτη και να μιλήσουμε για κατ' εκτίμηση συμπεριφορά του απέναντι στην μηχανή και στην τεχνική της συντήρηση

Το να περασεις με πινελο  σκουρια σε μηχανη ειναι τσαπατσοδουλεια-(οπως λες και εσυ)και μια ευκολη εργασια,  ας ειναι και απο εμπειρο τεχνικο, αφου με αλλη μεθοδο κοστιζει αρκετα χρηματα,Ενωουσα πως το παιδι που μου την πουλαει την ειχε παει σε εναν τεχνικο και του την περασε με πινελο στα σημεια που ειχε σκουρια.

θα βοηθησει να ανεβασω καμια φωτο?να μου πειτε αν τελικα αξιζει η αγορα της?

Δημοσ.

θα βοηθησει να ανεβασω καμια φωτο?να μου πειτε αν τελικα αξιζει η αγορα της?

Οχι δεν θα βοηθησει.Αλλα ανεβασε καμμια να χαζεψουμε  :-D

Δημοσ.

οχι δεν θελω να  ανεβασω φωτο δημοσια για προσωπικους μου λογους..

οποιος μπορει να  βοηθησει και θελει να μου πει την συμβουλη του για την συγκεκριμενη αγορα θα του στειλω φωτο απο την συγκεκριμενη μηχανη σε προσωπικο μηνυμα.

Δημοσ.

πες μου οτι φοβασαι μην σου φανε το κελεπουρι...

http://www.xe.gr/automoto/used-bikes-HARLEY_DAVIDSON,SPORTSTER.html

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=299&variant=sportster&price-from=&price-to=&so=dm&or=d&registration-from=&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=

το να περασεις αμμοβολη βαψιματα σε ζαντα οκ μικρο κοστος.τα υπολοιπα ειναι πολλα λεφτα γιατι θελουν κατεβασμα ολα

Δημοσ.

πες μου οτι φοβασαι μην σου φανε το κελεπουρι...

http://www.xe.gr/automoto/used-bikes-HARLEY_DAVIDSON,SPORTSTER.html

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=299&variant=sportster&price-from=&price-to=&so=dm&or=d&registration-from=&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=

το να περασεις αμμοβολη βαψιματα σε ζαντα οκ μικρο κοστος.τα υπολοιπα ειναι πολλα λεφτα γιατι θελουν κατεβασμα ολα

οχι δεν ειναι αυτο που νομιζεις ,απλα η μηχανη πρς το παρων δεν μου ανηκει και δεν θελω να ανεβαζω φωτογραφιες που αλλος ταλαιπωρηθηκε να τις βγαλει .

Δημοσ.

οχι δεν ειναι αυτο που νομιζεις ,απλα η μηχανη πρς το παρων δεν μου ανηκει και δεν θελω να ανεβαζω φωτογραφιες που αλλος ταλαιπωρηθηκε να τις βγαλει .

ε ναι λογικο να ταλαιπωρηθει να βγαλει φωογραφιες καποιος που οδηγαει harley...να στησει τριποδα, να ταιριαξει τον φακο, τον φωτισμο, να εμφανισει μετα το φιλμ, να το σκαναρει, να το μετρεψει σε .bmp ασε που δεν θα μπορει να απαντησει και στο τηλεφωνο το διωρο που θα κανουν να ανεβουν οι φωτογραφιες στο νετ απο την dial up....

Japan μηχανές υπάρχουν τόσες... γιατί Harley;

/sc

αυτο ακριβως...οποιος ειχε γιαπωνεζικη μηχανη δυσκολα, πολυ πολυ δυσκολα, την αλλαζει (και μετα βλαστημαει την τυχη του και αναπωλει την σχιστοματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...