xioumitsou2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Χαίρετε θα ήθελα να βγάλω μια paypal. Έχω κάνει ήδη λογαριασμό στο site και μου ζητάει Credit Card Details.. Δεν έχω πιστωτική και ήθελα να ρωτήσω είναι υποχρεωτική η πιστωτική; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να ανοίξω μια paypal;
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Για να κανεις αγορές πρέπει να βάλεις πιστωτική / χρεωστική κάρτα η να προσθέσεις καποιο λογαριασμό τραπέζης
xioumitsou2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Και τι χρειάζεται για χρεωστική; Πληρώνεις και σε αυτή πάγιο κάθε μήνα;
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Οχι δεν πληρώνεις καποιο πάγιο την βγάζεις μια φορά και βάζεις χρήματα οποτε θέλεις να κανει αγορές , πέρνα απο την τράπεζα πειραιώς να ρωτήσεις για λεπτομέριες
xioumitsou2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Έγινε φίλε μου, ευχαριστώ πολύ! LOCK!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ανοιγω θεμα με τις ιδιες ακριβως ερωτησεις,θα ηθελα μερικες διευκρινισεις για οποιον ξερει/μπορει να βοηθησει. Θελω να ανοιξω εναν λογαριασμο στο paypal για να αγοραζω απο steam,amazon παιχνιδια,cd-keys,bundles αλλα και εφαρμογες απο το google play εχω ηδη 2 λογαριασμους σε τραπεζα εθνικης και γενικης αλλα δεν εχω πιστωτικες/χρεωστικες καρτες. τι χρειαζεται να κανω και σε ποια απο τις 2 τραπεζες(ποια ειναι πιο αξιοπιστη και εχει e-banking)για να βλεπω online τον λογαριασμο μιας και δεν θελω να ερχεται αναλυτικος λογαριασμος στο σπιτι. Ευχαριστω σε οποιον ενδιαφερθει.
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Xristaras12, εγώ είχα μια ζωή prepaid στην Τράπεζα Κύπρου, έβαζα ένα 50αρικο, και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα χαλάσω παραπάνω, γιατί απλά είναι prepaid και δεν έχεις τον ίδιο κίνδυνο που έχουν οι άλλες κάρτες. Για να την βγάλω ήθελα τα γνωστά ταυτότητα, χαρτί δεη για να δούνε διεύθυνση κτλπ. Η Κύπρου προφανώς τον ήπιε τώρα οπότε εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes διάβασε εδώ και διάλεξε ότι θέλεις υπάρχει επαναφορτιζόμενη και μη επαναφορτιζόμενη, προφανώς αν ενδιαφέρεσαι για paypal επαναφορτιζόμενη και είναι η εξής http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-reloadable-card διάβασε προσεκτικά γιατί έχει και κάποια έξοδα για να την αποκτήσεις, και γενικά ότι κάνεις με μελέτη και προσοχή.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτησω η επαναφορτιζομενη εχει κοστος φορτισης αν βγαλω μια καρτα βιζα χρεωστικη και τη συνδεσω με το paypal,παλι δεν κανω τη δουλεια μου και εχω και την ασφαλεια του paypal; (να γλυτωσω τη φορτιση) αλλωστε κ εγω το ποσο που απαιτει η συναλλαγη θα βαζω και μονο.
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι ότι δεν έχεις ασφάλεια, αλλά με την προπληρωμένη έχεις λίγο καλύτερη ασφάλεια, η χρεωστική μπορεί να χρεωθεί και παραπέρα χωρίς να το ξέρεις είτε από την τράπεζα είτε από το Internet ( μιλάω για πιθανότητες σύμφωνα με τον καιρό που ζούμε ) , τώρα κοιτάς τα 2 ευρώ για την φόρτιση, χρεωστική δεν έχω βγάλει ποτέ στην ζωή μου απλά φαντάζομαι δεν θα έχει κόστος προμήθειας ή οτιδήποτε άλλο? Τίποτα δεν είναι τσάμπα. Εγώ θα διάλεγα την προπληρωμένη προφανώς, αυτή είναι γνώμη μου. Ελπίζω να βοήθησα.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 περιμενε,να χρεωθει παραπανω πως ειναι δυνατον; και γιατι να μην γινει το ιδιο και στην προπληρωμενη; ολο το θεμα ειναι επειδη δεν ξερω τι να κανω και επειδη εχω ηδη 2 λογαριασμους τραπεζας το να ανοιξω και τριτο μονο για το σκοπο αυτο ειναι λιγο δυσκολο προσωπικα για εμενα(αρκετο τρεξιμο για χαρτια) σε ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου!
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί απλά η χρεωστική δεν έχει όρια εκτός αν της βάλεις ενώ η προπληρωμένη παίρνεις αυτό που θέλεις και τέλος δεν μπορεί να χρεωθεί παραπάνω. Το πάω εκεί γιατί μίλησες για ασφάλεια, όχι ότι δεν είναι ασφαλής η χρεωστική προς θεού απλά θα σου φέρω ένα παράδειγμα : Έστω ότι παίρνεις μια τυρόπιτα από το Internet που κάνει 10 ευρώ και κατά λάθος με μικρά γράμματα λέει συνδρομή 2 ευρώ το μήνα και εσύ δεν το είδες. Με την προπληρωμένη, θα χεις βάλει 10 ευρώ, θα πας να δώσεις 10 ευρώ και θα είναι 12 και θα σου πει δεν έχετε τόσα λεφτά στην κάρτα σου, σε προειδοποιεί δηλαδή και καταλαβαίνεις ότι πήγες να κάνεις μαλακία. Με την χρεωστική, απλά θα χρεωθείς 12 ευρώ, και μπορεί και καταλάθος να κάνεις συνδρομή και να σου φεύγουν λεφτά και να μην ξέρεις από που. Ένα πολύ απλό παράδειγμα νομίζω. Μίλησες για ασφάλεια, γιαυτό στο εξηγώ τόσο πολύ. μπορεί και να μην συμβεί ποτέ αυτό που λέω, μπορεί να είσαι πολύ προσεκτικό άτομο και να τα βλέπεις αυτά πχ ok, απλά ρώτησες και εγώ σε ενημερώνω, απλά στο internet και στις αγορές κάθε γωνία και ένας "νταβατζής"(εταιρίες). Όσο για τους λογαριασμούς, δες σε ποιες τράπεζες έχεις λογαριασμό και ψάξε αναλόγως τι δυνατότητες έχει η αντίστοιχη τράπεζα σε θέματα πιστωτικών μπας και κάνεις την δουλειά σου πιο εύκολα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 σε ευχαριστω και παλι. Καταλαβα οτι η ασφαλεια τουλαχιστον πληρωνεται σε κοστος φορτισης/εκφορτισης ενω στη χρεωστικη ειναι αυτο ακριβως που ειπες. Θα δω πως θα πραξω η εθνικη απ οτι ειδα δεν εχει προπληρωμενη.
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.nbg.gr/wps/portal/el/retail/cards Υποθέτω πως δεν έχει προπληρωμένη.
katerinaki10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα. να ρωτησω, τωρα με τα capital controls πως γινεται να κανουμε αγορες απο το εξωτερικο? π.χ. εγω θελω να παρω ενα κινητο απο την κινα. πως μπορω να πληρωσω? με χρεωστικη, paypal, prepaid? ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα