Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εδω και πολυ καιρο ασχολουμαι, και θελω να ασχοληθω και στο μελλον με το με το Silk Screen Printing δεν ξερω αν σας λεει κατι.(ειναι ενας τροπος με το πως να φτιαξεις μια σταμπα σε μια μπλουζα).

Θελω αν καποιος γνωρίζει να μου πει απο που μπορω να αγορασιω το λεγομενο Φωτογραφικο Γαλακτωμα (Photo Emulsion) δλδ.

Θελω αν καποιος ασχολειται η γνωρισει το συγκεκριμένο υγρο να με βοηθήσει να το βρω και εγω γιατι αγοραζω απο εξωτερικο και μου στοιχιζουν πολλα τα εξοδα και κανει και πολλες μερες να το παραλαβω.

Ευχαριστω.....

Δημοσ.

Φιλε μου το περνω 25 ευρω τα 781 μλ μαζι με τα μεταφορικα αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος αν μπορεις να κανεις κατι τοτε το κανονιζουμε. φιλε μου μηπως ξερεις την ελληνικη ονομασια του.????

Δημοσ.

Θα ρωτήσω ένα εργαστήριο - φίλο και θα σου πω, θέλω κάνα δυο μερούλες.

Για την τιμή δεν εμπλέκομαι.

Πώς το λένε ελληνικά δεν ξέρω και εγώ emulsion το ακούω.

• Like 1
Δημοσ.

Θες το γαλάκτωμα εμφάνισης ή στερέωσης; Θες να είναι για χρώμα ή για ασπρόμαυρο; Γιατί δεν πας σε κανένα μεγάλο κατάστημα με φωτογραφικά. Έχουν Ilford, Kodak, Fuji κα. Τα Ilford είναι τα πιο οικονομικά νομίζω. Επίσης πες μου ότι δεν πετάς το χρησιμοποιημένο μια φορά γαλάκτωμα...

• Like 1
Δημοσ.

Θα ρωτήσω ένα εργαστήριο - φίλο και θα σου πω, θέλω κάνα δυο μερούλες.

Για την τιμή δεν εμπλέκομαι.

Πώς το λένε ελληνικά δεν ξέρω και εγώ emulsion το ακούω.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, θα με βοηθουσες πολυ αν το εκανες αυτο για μενα.

Οποτε περιμενω..

Θες το γαλάκτωμα εμφάνισης ή στερέωσης; Θες να είναι για χρώμα ή για ασπρόμαυρο; Γιατί δεν πας σε κανένα μεγάλο κατάστημα με φωτογραφικά. Έχουν Ilford, Kodak, Fuji κα. Τα Ilford είναι τα πιο οικονομικά νομίζω. Επίσης πες μου ότι δεν πετάς το χρησιμοποιημένο μια φορά γαλάκτωμα...

Ναι φιλε μου θελω το γαλακτωμα για στερεωση για ασπρομαυρο. Θα πήγαινα σε ενα απο τα καταστηματα που μου ειπες αλλα το θεμα ειναι οτι μενω κεφαλλονια και εδω δεν εχουμε μεγαλα καταστηματα με φωτογραφικά, γιαυτο και ψαχνω μεσω ιντερνετ.

Παντος σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου, αν αργοτερα εχω καποια απορια θα χαιρομουν να μου εδινες καμια ιδεα.

Ευχαριστο και παλι.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...