Προς το περιεχόμενο

ασύμαντο πρόβλημα με daemon tools


DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, έχω το daemon tools lite εγκατεστημένο σε windows 7, και πολλές φορές χρησημοποιώ το gadjet του daemon για να ξεφορτώνω κάποιο iso που έχω φορτωμένο.
Το πρόβλημα είναι ο,τι το τελευταίο διάστημα και έπειτα απο κάποιες ενημερώσεις των windows, τις περισσότερες φορές που ανοίγω το pc το gadjet δεν ανοίγει σωστά, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το χρησημοποιήσω, ακόμα και μετά από επανεγκατάσταση του daemon tools...

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγω απο χ8ες προσπα8ω να ανοιξω το daemon tools lite στα win 7 για να τρεξω ενα game κ οταν παταω στο gadjet μου βγαζει σφαλμα ' εχετε ηδη τον μεγιστο αρι8μο εικονικων οδηγων ΄ μου λεει. Τι παιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει ανάλογο thread στο forum του dt (http://forum.daemon-tools.cc/f19/updated-dt-lite-4-35-5-gadget-25590/), προτείνουν μια αναβάθμιση, ελέγξτε το.

 

@delpetro: Μάλλον κάθε φορά που ανοίγεις το gadget σου προσθέτει και ένα virtual drive και έφτασε στα όρια του. Άνοιξε το Υπολογιστής και δες πόσα drive εμφανίζει. τρέξε το dt από το μενού έναρξη και αφαίρεσε τα vd εκτός από ένα.

 

Γενικά, βλέπω ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα με το gadget του dt

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, απο χθές έχω ξεκινήσει συνομιλία με το mail του support της εταιρίας, τους περιέγραψα τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά δεν μπορέσανε να εντοπίσουν το πρόβλημα και μου ζήτησαν να τους στείλω και εικόνες τη στιγμή που συμβαίνει το error, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα καταγρφής συμβάντων των windows, τους εξήγησα πως αυτό ειναι αδύνατο επειδή το πρόβλημα παρουσιάζεται κατά το log on, αλλά δεν μου απαντήσανε ξανά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...