Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πρίν 2-3 μέρες μετακόμισα.

Η μετακόμιση έγινε απο 1 σπίτι σε ένα άλλο απέναντι απο το παλιό. Στον ίδιο δρόμο δηλαδή. (Σοβαρή μετακόμιση χαχα)

Είχα hol 24αρα μόνο ίντερνετ και πλήρωνα 19.xx τον μήνα (λόγο του οτι ο πατέρας μου εχει σύνδεση vodafone και είχαμε μια μικρή έκπτωση)

Μου ζήτησαν 50 ευρω για την μεταφορά της γραμμής (εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω) και 20 μέρες για να ολοκληρωθεί.

Και έτσι σκέφτηκα μήπως πάω σε άλλη εταιρεία. Θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας.

Για νεα γραμμή πόσο θα μου πάρουν στην cyta πχ; Δεν θέλω ΟΤΕ, Wind οπότε μένει cyta forthnet.

Απο οτι βλέπω cyta και forthnet 18-20 ευρω είναι το 24άρι.

Εκεί που μετακόμισα είναι πολυκατοικία και έχει άλλες ενεργοποιημένες γραμμές αλλα η δικιά μου είναι ανενεργή ( ηταν ξενίκιαστο το σπίτι ).

Πόσο θα χρεωθώ στην cyta και στην forthnet; Αν είδα καλά forthnet είναι 70 ευρω;;;

Γενικά πρόβλημα με την hol δεν είχα αλλα με εκνεύρισε το 50άρικο που ζητάνε.

Μήπως με συμφέρει να μείνω στην  Γ@#ωHol?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

αν βαλεις Hol οταν ενεργοποιηθεις ζητα 9 margin για καλυτερη ταχυτητα.

μετα σε cyta δεν μου αρεσει που η τηλεφωνια ειναι voip εκτος αν δεν σε νοιαζει το τηλεφωνο.

σε forthnet αν σε ενδιαφερει το Nova εχει ενα νοημα.επισης το καλο δινει 6 margin.

ενεργοποιση ειτε hol ειτε cyta ειτε forthnet θα περιμενεις κανα 20 ημερο διοτι ειναι νεα γραμμη στην ουσια και την πληρωνεις για νεα ενεργοποιηση οποτε τσουζει λιγο.

Hol αν σε ενδιαφερει η εκπτωση στο κινητο μπορεις να παραμεινεις.δεν θυμαμαι αν ειναι 70 στην forthnet.νομιζω λιγοτερο.αλλα δες στο site η παρε κανα τηλ να μην σε καψω.

Δημοσ.

Βασικά θέλω να δώσω οσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά.

Nova δεν με ενδιαφέρει ( τσάμπα λεφτά   :P )

Επίσης ούτε το voip της cyta, μιας και ούτε τηλέφωνα θέλω.

Στην forthnet λεει : Τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραµµής  69.90 εφαπαξ.

Στην cyta λεει: Ενεργποίηση υπηρεσίας 30 Ευρώ. (δεν αναφέρεται σε νέα γραμμή κτλπ, θα πάρω αυριο να ρωτήσω).

Απο οτι βλέπω συμφέρει η cyta.. Τα 9 margin που λές υπάρχουν και στην cyta?

Αν δεν είμαι στο ιδιόκτητο δύκτιο τους θα χρεωθώ τίποτα παραπάνω; Και αν είμαι θα κερδίσω κάτι;

Δημοσ.

Βασικά θέλω να δώσω οσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά.

Nova δεν με ενδιαφέρει ( τσάμπα λεφτά   :P )

Επίσης ούτε το voip της cyta, μιας και ούτε τηλέφωνα θέλω.

Στην forthnet λεει : Τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραµµής  69.90 εφαπαξ.

Στην cyta λεει: Ενεργποίηση υπηρεσίας 30 Ευρώ. (δεν αναφέρεται σε νέα γραμμή κτλπ, θα πάρω αυριο να ρωτήσω).

Απο οτι βλέπω συμφέρει η cyta.. Τα 9 margin που λές υπάρχουν και στην cyta?

Αν δεν είμαι στο ιδιόκτητο δύκτιο τους θα χρεωθώ τίποτα παραπάνω; Και αν είμαι θα κερδίσω κάτι;

αρα σε forthnet πραγματι ειναι 70 σε νεα γραμμη και λογικα κανα 40 αρη σε υφισταμενη.ναι ρωτα και στην cyta ποσο ειναι γιατι το 30 ακουγεται λιγο για νεα γραμμη.αφου δεν σε ενδιαφερει nova(FORTHNET) και voip τηλεφωνο(CYTA) τοτε οκ βαζεις οτι θες.και στην cyta αμα δενσου κανει το ρουτερ βαζεις αλλο..η forthnet δινει 6 margin αρα θεωρητικα παντα θα εχεις λιγο καλυτερο sync απο οτι με cyta.καποιος τεχνικος της cyta Μου ειχε πει οτι και αυτοι δινουν 6 margin σε καποιους αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει.γιατι αν δινουν 6 margin τοτε θα εχεις ιδια ταχυτητα με forthnet.αν δεν εισαι σε ιδιοκτητο δικτυο με μια εταιρεια τοτε μην βαλεις αυτην την εταιρεια .πιθανοτατα  θα σου βγει παραπανω σε κοστος διοτι μπαινει και ο οτε στην μεση κτλ λογω αρυς.οποτε δεν εχει νοημα .η cyta δεν ξερω αν δινει καν ΑΡΥΣ.στην ουσια αμα δεν εισαι σε ιδιοκτητο πεφτεις σε μηχανηματα του οτε οποτε ειναι σαν κατα καποιο τροπο να εχεις οτε.ο παροχος απλα σου δινει ενα username και ενα password.τιποτε αλλο.ο παροχος δεν μπορει να κανει και πολλα σε περιπτωση βλαβης αφου δεν εχει ουτε dslam ουτε χαλκο ουτε τιποτα.απλα αν γινει κατι στελνει την βλαβη στον οτε.γενικα προτιμησε εταιρεια που να εχει ιδιοκτητο.αν δεν εχει καμια απο αυτες τις δυο τοτε δες για καμια αλλη με σκοπο να εχεις χαμηλο κοστος.ισως να αξιζε καποιος παροχος σε μη ιδιοκτητο αν εδινε καποιο πολυ καλο προγραμμα τηλεφωνιας που δεν το εβρισκες αλλου αλλα εσενα δεν σε νοιαζει το τηλ οποτε ...

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση (μετακόμιση) η wind μου είπε 1 μήνα για την μεταφορά και ~70 ευρώ. Τελικά πήγα σε νέα γραμμή με ~70 πάλι για την ενεργοποίηση αλλά πιο γρήγορα.

Θα την είχα σε μια εβδομάδα (ειλικρινά, έπαθα πλάκα) αν δεν ήταν ο ΟΤΕ στη μέση.

2 φορές ήρθε ο τεχνικός και η γραμμή δεν είχε συνδεθεί ακόμα. Τη 3η έγινε συνδυαστικό με τον ΟΤΕ και απλά σύνδεσε τα καλώδια στο σωστό ζεύγος στο καφάο (ήμουν μπροστά). Τις 2 προηγούμενες λογικά ούτε καν είχαν ασχοληθεί.

Συνολικά 2 εβδομάδες από την online αίτηση 15 ευρώ το μήνα, το small πακέτο, τώρα στα 17.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Εγω σκεφτόμουν για μόνο ιντερνετ και τηλεφωνο με αστική χρέωση (όπως και πριν δηλαδή, δεν ειχα βάλει καν συσκευή τηλεφώνου).

Πήρα σήμερα την cyta και μου είπαν 50 ευρώ είναι αλλα το 18 ευρώ που λεει για το 1play στην cyta είναι αν εχεις τηλέφωνο απο αλλο πάροχο και αυτοι σου βάζουν μόνο το ιντερνετ. (κουφο λίγο, στην hol πως είχα μόνο ιντερνετ; ξέρω οτι δεν γίνετε ιντερνετ χωρις γραμμή τηλεφώνου αλλα anyway)

Δηλαδή στην cyta θα πάει 23 ευρώ γιατι θα πρέπει να βάλω το double play.. Οπότε δεν.

Άρα λογικά θα μείνω στην hol και θα δω μήπως παζαρέψω για καμια μείωση παγίου.

Όπως είπα το σπιτι ειναι απέναντι απο το προηγούμενο. Υπάρχει περίπτωση να μην καλύπτει το δύκτιο της hol το καινούριο; Στο προηγούμενο ήμουν μια χαρά.

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση (μετακόμιση) η wind μου είπε 1 μήνα για την μεταφορά και ~70 ευρώ. Τελικά πήγα σε νέα γραμμή με ~70 πάλι για την ενεργοποίηση αλλά πιο γρήγορα.

Θα την είχα σε μια εβδομάδα (ειλικρινά, έπαθα πλάκα) αν δεν ήταν ο ΟΤΕ στη μέση.

2 φορές ήρθε ο τεχνικός και η γραμμή δεν είχε συνδεθεί ακόμα. Τη 3η έγινε συνδυαστικό με τον ΟΤΕ και απλά σύνδεσε τα καλώδια στο σωστό ζεύγος στο καφάο (ήμουν μπροστά). Τις 2 προηγούμενες λογικά ούτε καν είχαν ασχοληθεί.

Συνολικά 2 εβδομάδες από την online αίτηση 15 ευρώ το μήνα, το small πακέτο, τώρα στα 17.

αυτο που ειδες ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου.απειροι τετοιοι ειδικα ατομα του οτε που ειναι και λιγο προχωρημενης ηλικιας και απλα περιμενουν την συνταξη τους και η λεξη adsl ειναι αγνωστη.ευτυχως λιγοστευουν.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Εγω σκεφτόμουν για μόνο ιντερνετ και τηλεφωνο με αστική χρέωση (όπως και πριν δηλαδή, δεν ειχα βάλει καν συσκευή τηλεφώνου).

Πήρα σήμερα την cyta και μου είπαν 50 ευρώ είναι αλλα το 18 ευρώ που λεει για το 1play στην cyta είναι αν εχεις τηλέφωνο απο αλλο πάροχο και αυτοι σου βάζουν μόνο το ιντερνετ. (κουφο λίγο, στην hol πως είχα μόνο ιντερνετ; ξέρω οτι δεν γίνετε ιντερνετ χωρις γραμμή τηλεφώνου αλλα anyway)

Δηλαδή στην cyta θα πάει 23 ευρώ γιατι θα πρέπει να βάλω το double play.. Οπότε δεν.

Άρα λογικά θα μείνω στην hol και θα δω μήπως παζαρέψω για καμια μείωση παγίου.

Όπως είπα το σπιτι ειναι απέναντι απο το προηγούμενο. Υπάρχει περίπτωση να μην καλύπτει το δύκτιο της hol το καινούριο; Στο προηγούμενο ήμουν μια χαρά.

το 18 ευρω ειναι για shared llu στην ουσια και το 30 ευρω μαλλον ειναι για full llu σε υφισταμενη γραμμη και το 50 ευρω για νεα γραμμη?στην Hol ησουν στο ιδιοκτητο και απλα δεν σου εδωσαν τηλεφωνο αλλα μονο data.το ιδιο ακριβως κανει και η cyta και απλα σου δινει νεα γραμμη αν πας για νεα γραμμη που εχει μονο ιντερνετ και το τηλεφωνο ειναι voip(sip/πανω απο το ιντερνετ).ναι δεν γινεται ιντερνετ χωρις χαλκο αλλα γινεται ιντερνετ χωρις τηλεφωνικο νουμερο.λογικα Hol ισως σε βαλουν σε κανα αλλο προγραμμα.αλλες φορες αμα πεις οτι θα φυγεις κοβουν κατι.αν μετακομισεις διπλα οπως λες δυσκολο να πεφτεις σε αλλο αστικο κεντρο και να μην σε καλυπτει.να εισαι τοσο ατυχος και ενας δρομος ναχωριζει την περιοχη?

απλα παλι θα πληρωσεις και στην Hol τελος ενεργοποιησης για νεα γραμμη αφου στην ουσια η μετακομιση ειναι σαν νεα γραμμη στην πραξη στο νεο σου χωρο.οταν ενεργοποιηθεις ζητα και 9 margin για να συγχρονισεις λιγο καλυτερα.

Δημοσ.

Anyway δεν ασχολούμε αλλο με την cyta 1-2 ευρώ τον μήνα ειναι αν κερδίσω κάτι αλλιώς χαμένος θα βγώ :P

Αυριο που θα επικοινωνήσω με την Hol για την μεταφορά θα τους πω μήπως κάνουμε κάτι καλύτερο για την τιμή γιατι στην ουσια αφου κάνουμε καινουρια γραμμή και τώρα εχω hol adsl plus και δίνω 19.70 ευρω (με την εκπτωση απο την vodafone) συμφέρει να διακόψω και να κάνω καινουρια γραμμή και να δίνω 16 για ενα χρόνο. Θα τους "εκβιάσω" μήπως μου το κάνουν αυτόματα μεταφορά και μετά πάγιο στα 16 :P

Τώρα που θα κάνω την μεταφορά υπογράφουμε "συμβόλαιο" για 1-2 χρόνια οτι δηλαδή δεν μπορώ να φύγω  απο την hol? Είμαι υποχρεωμένος;

Δημοσ.

Anyway δεν ασχολούμε αλλο με την cyta 1-2 ευρώ τον μήνα ειναι αν κερδίσω κάτι αλλιώς χαμένος θα βγώ :P

Αυριο που θα επικοινωνήσω με την Hol για την μεταφορά θα τους πω μήπως κάνουμε κάτι καλύτερο για την τιμή γιατι στην ουσια αφου κάνουμε καινουρια γραμμή και τώρα εχω hol adsl plus και δίνω 19.70 ευρω (με την εκπτωση απο την vodafone) συμφέρει να διακόψω και να κάνω καινουρια γραμμή και να δίνω 16 για ενα χρόνο. Θα τους "εκβιάσω" μήπως μου το κάνουν αυτόματα μεταφορά και μετά πάγιο στα 16 :P

Τώρα που θα κάνω την μεταφορά υπογράφουμε "συμβόλαιο" για 1-2 χρόνια οτι δηλαδή δεν μπορώ να φύγω  απο την hol? Είμαι υποχρεωμένος;

εφοσον κανεις μεταφορα που ειναι σαν νεα γραμμη και θα σε δεσμευσουν με νεο συμβολαιο τοτε ναι δικαιουσαι κανονικανα πας σε αλλο προγραμμα που μπορει να ειναι πιο φτηνα ή να  εχει παραπανω πραγματα.μονο αν δεν σε δεσμευσουν για ενα χρονο μπορουν να σου πουν την ιδια τιμη.που αν σκοπευεις να μεινεις για ενα χρονο τοτε κανε νεο συμβολαιο.ισως παραλαβεις και κανα πιο νεο ρουτερ αλλα θα επιστρεψεις το παλιο αφου ως γνωστο το δινουν για χρησιδανειο.

Δημοσ.

Όπως είπα το σπιτι ειναι απέναντι απο το προηγούμενο.

Το αφήνεις απέναντι και ρίχνεις καλώδιο!!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειπαν δεν δικαιουμαι νεο προγραμμα γιατι θα κρατησω τον παλιο αριθμό. Για να γίνει αυτο θα πρεπει να διακόψω και να κάνω πάλι συνδεση στο νεο σπίτι αλλα έτσι θα πάει +30 ευρω για τον νεο αριθμό, δηλαδή 80 ευρω μαζι με την μεταφορά, οποτε δεν.

Με τα πολλά κατάφερα μετα την μεταφορά να ειναι 16 ευρω το πάγιο για 1 χρονο.

Αντε να δούμε. Σήμερα θα πάει ο πατέρας μου να κάνει την διακοπή στην vodafone, ελπίζω να τελειώνω οσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνετε ( δεν μου αρέσει να πέρνω ιντερνετ απο την γειτόνισσα αν και μου έδωσε κανονικά κωδικό).

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το αφήνεις απέναντι και ρίχνεις καλώδιο!!! :P

χαχα.και οταν παει ο νεος ενοικος στο διαμερισμα του λες αυτο μην το πειραξεις.ειναι δικο μου.αν θες παρε και εσυ και τα πληρωνουμε μισο μισο.

Μου ειπαν δεν δικαιουμαι νεο προγραμμα γιατι θα κρατησω τον παλιο αριθμό. Για να γίνει αυτο θα πρεπει να διακόψω και να κάνω πάλι συνδεση στο νεο σπίτι αλλα έτσι θα πάει +30 ευρω για τον νεο αριθμό, δηλαδή 80 ευρω μαζι με την μεταφορά, οποτε δεν.

Με τα πολλά κατάφερα μετα την μεταφορά να ειναι 16 ευρω το πάγιο για 1 χρονο.

Αντε να δούμε. Σήμερα θα πάει ο πατέρας μου να κάνει την διακοπή στην vodafone, ελπίζω να τελειώνω οσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνετε ( δεν μου αρέσει να πέρνω ιντερνετ απο την γειτόνισσα αν και μου έδωσε κανονικά κωδικό).

Σας ευχαριστώ.

δεν δικαιουσαι νεο προγραμμα σου ειπαν αλλα μετα σου λενε οτι οκ σου κανουμε νεο συμβολαιο(η αν θελουν ας το πουν ανανεωση συμβολαιου για  1 χρονο:P).στην ουσια ναι συμβολαιο ειναι αυτο.αφου γινεται ανανεωση και σε δεσμευει για ενα χρονο.τωρα αμα δεν σε αφηνουν να αλλαξεις προγραμμα αν αυτο εννοεις δηλαδη να πας σεκαποιο αλλο προγραμμα που θες ειτε πιο φτηνο ειτε πιο ακριβο τοτε .....No comment.

θα περιμενεις σιγουρα κανα 15 μερες.γιατι στην ουσια για την Hol ειναι μεταφορα γραμμης αλλα για τον οτε ειναι νεα γραμμη.δηλαδη πρεπει να βγει τεχνικος εξω να δωσει νεο βρογχο δηλαδη αλλο απερχομενο και ισως και αλλο κεντρικο.και μετα να ερθει και η Hol να στο μεικτονομισει μεχρι πανω στο σπιτι.οποτε παιζει να σου βγει κανα 20 μερες ολο ,μαζι με το περιμενε την Hol

Δημοσ.

Ναι καπου στις 20 μέρες μου είπαν οτι θα κάνει.

Αυτο με το νεο προγραμμα το καταλαβαίνω.Δεν μου ειπαν οτι δεν γίνετε απλα αν θέλω να διακόψω και πάρω άλλο προγραμμα στο νεο σπίτι τοτε θα χρεωθώ και την νεα γραμμή που ειναι +30 ευρω (εκτος τα 50) οπότε δεν αξίζει.

Τωρα θα μου πεις απο την στιγμή που θα κάνω μεταφορά (νεα γραμμη ,αλλα ΙΔΙΟΣ αριθμός) γιατί να μην μου βάλουν νεο προγραμμα στον ίδιο αριθμό, μαλλον θα ειναι πολιτική της εταιρείας να πρέπει να διακόψεις.

Απλα επειδή ειπα για κάτι καλύτερο στην τιμή μου ειπε θα το κάνουμε 16 ευρω για 12 μήνες.. Οπότε χαμένος δεν βγήκα, τουλάχιστον σε αυτους τους 12 μήνες θα πάρω πίσω τα 50 ευρω της μετακόμισης οπότε μια χαρα :)

Δημοσ.

Ναι καπου στις 20 μέρες μου είπαν οτι θα κάνει.

Αυτο με το νεο προγραμμα το καταλαβαίνω.Δεν μου ειπαν οτι δεν γίνετε απλα αν θέλω να διακόψω και πάρω άλλο προγραμμα στο νεο σπίτι τοτε θα χρεωθώ και την νεα γραμμή που ειναι +30 ευρω (εκτος τα 50) οπότε δεν αξίζει.

Τωρα θα μου πεις απο την στιγμή που θα κάνω μεταφορά (νεα γραμμη ,αλλα ΙΔΙΟΣ αριθμός) γιατί να μην μου βάλουν νεο προγραμμα στον ίδιο αριθμό, μαλλον θα ειναι πολιτική της εταιρείας να πρέπει να διακόψεις.

Απλα επειδή ειπα για κάτι καλύτερο στην τιμή μου ειπε θα το κάνουμε 16 ευρω για 12 μήνες.. Οπότε χαμένος δεν βγήκα, τουλάχιστον σε αυτους τους 12 μήνες θα πάρω πίσω τα 50 ευρω της μετακόμισης οπότε μια χαρα :)

αφου και τωρα νεα γραμμη θα σου φερουν στην πραξη.νεος χαλκος θα ερθει.το τι αριθμο θα εχει η γραμμη ειναι κατι που το οριζει η Hol οχι ο οτε.οποτε στον οτε η του πεις μεταφορα ειτε νεα γραμμη τα ιδια λεφτα θα ζητησει απο την Hol αφου ο οτε θα κανει ακριβως την ιδια δουλεια και στις 2 περιπτωσεις.γραφειοκρατια και βλακειες but ok.ενταξει ναι μετα απο 12 μηνες βλεπεις τι θα κανεις αφου δεν θα σε δεσμευει και το συμβολαιο πλεον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν εισαι γκαντέμης.

Η αίτηση για μεταφορά εγινε 30 αυγούστου.

Σήμερα με πήραν τηλ οτι τους ενημέρωσε το εξωτερικό συνεργειο του οτε οτι δεν εχουν να δωσουν στο καφαο γραμμή (κατι τέτοιο) και οτι ειμαι σε σειρά προτερεότητας.

Μου λεει μπορει να πάρει μεχρι 2 μήνες.. (WTF) μπορεί 5 μερες, 2 βδομάδες αλλα και 2 μήνες..

Τι να κάνω, περιμένω...

Οι γνώστες πως το βλεπετε αυτο το πρόβλημα? Λέτε να ταλεπωρηθώ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...