Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εισαι γκαντέμης.

Η αίτηση για μεταφορά εγινε 30 αυγούστου.

Σήμερα με πήραν τηλ οτι τους ενημέρωσε το εξωτερικό συνεργειο του οτε οτι δεν εχουν να δωσουν στο καφαο γραμμή (κατι τέτοιο) και οτι ειμαι σε σειρά προτερεότητας.

Μου λεει μπορει να πάρει μεχρι 2 μήνες.. (WTF) μπορεί 5 μερες, 2 βδομάδες αλλα και 2 μήνες..

Τι να κάνω, περιμένω...

Οι γνώστες πως το βλεπετε αυτο το πρόβλημα? Λέτε να ταλεπωρηθώ;;

σημαινει οτι δεν υπαρχει κεντρικο καλωδιο μαλλον.κοινως την μαμησες.δυο λυσεις.η περιμενεις  και οσο παρει διοτι μπορει να παρει απο λιγο μεχρι μηνες ή σταματας  την α;ιτηση και κανεις αιτηση στον οτε μπας και εισαι πιο τυχερος και ο οτε ζοριστει περισσοτερο να σου δωσει γραμμη,ζητα πχ μονο isdn τηλεφωνο για να εισαι και σιγουρος οτι δεν θα ειναι pcm.

Δημοσ.

δεν υπάρχουν λεφτά για οτε μιας και ειναι λιγο ακριβούτσικος.

Η κοπέλα μου είπε οτι είμαι σε προτερεότητα, δηλαδή μόλις βρούν (χώρο να το πω) θα εχω γραμμή.

Οπότε θα περιμένω λογικά. Εντάξει ιντερνετ για τα βασικά εχω (απο την γειτόνισσα) αλλα ηθελα να κατεβάσω καμια ταινία και δεν θελω τώρα να φορτώνω τη γραμμή της κοπέλας αλλα και γενικά δεν μου αρέσει που της παίρνω ιντερνετ.

Πρωτη φορά το ακούω αυτό το πρόβλημα πάντως. 

Για να καταλάβω αν μετακομήσει κάποιος διπλα μου και κανει αίτηση σε μια άλλη εταιρεία (οχι απαραίτητα hol) θα του πουν το ιδιο με εμενα?

Αν ναι τότε είμαστε gtp και πολύ πίσω σαν λαός.

Δημοσ.

δεν υπάρχουν λεφτά για οτε μιας και ειναι λιγο ακριβούτσικος.

Η κοπέλα μου είπε οτι είμαι σε προτερεότητα, δηλαδή μόλις βρούν (χώρο να το πω) θα εχω γραμμή.

Οπότε θα περιμένω λογικά. Εντάξει ιντερνετ για τα βασικά εχω (απο την γειτόνισσα) αλλα ηθελα να κατεβάσω καμια ταινία και δεν θελω τώρα να φορτώνω τη γραμμή της κοπέλας αλλα και γενικά δεν μου αρέσει που της παίρνω ιντερνετ.

Πρωτη φορά το ακούω αυτό το πρόβλημα πάντως. 

Για να καταλάβω αν μετακομήσει κάποιος διπλα μου και κανει αίτηση σε μια άλλη εταιρεία (οχι απαραίτητα hol) θα του πουν το ιδιο με εμενα?

Αν ναι τότε είμαστε gtp και πολύ πίσω σαν λαός.

ναι το ιδιο με εσενα αν υποθεσουμε οτι μιλαμε για κεντρικο καλωδιο και αν υποθεσουμε οτι δεν εχει γινει καμια μπινια του οτε για να σε αναγκασει να πας σε αυτον.καλα πισω σαν λαος ειμαστε σε ολα.να ηταν μονο το ιντερνετ χαλαλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...