Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος, εκ πείρας, ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για σταθερό τηλέφωνο + Internet στην Κύπρο ?

Επίσης, βλέπω σε διάφορες προσφορές εταιριών ότι συνδυάζονται τα πακέτα με καλωδιακή τηλεόραση. Δεν υπάρχει ελεύθερη ψηφιακή εκπομπή ?

Δημοσ.

η κυπρος είναι η πιο τραγική χώρα όσον αφορά το θέμα τηλέφωνο και internet. Είναι αρκετός λόγος να ακυρώσεις τα πάντα και να μην πας κάν κύπρο. 

That said

Αν θες ping -> primetel (εντάξει ο θεός να το κάνει ping, εννοώ αν θες ping κάτω απο 200)

Αν θες φτηνια -> cablenet αρκεί να υποστηρίζεται εκεί που ζεις. Εχει και πακέτο internet + TV χωρίς σταθερό. (και όταν λέμε φτήνια εννοούμε πανάκριβα σκέψου κάτι σε 40 ευρώ τον μήνα + 300 ευρώ deposit)

μακρυά απο cyta

Δημοσ.

Την cablenet κοιτούσα αλλά βλέπω ότι όταν λένε double play εννοούν τηλεφωνία+τηλεόραση ή διαδίκτυο+τηλεόραση και όχι τηλεφωνία+διαδίκτυο με κάτι 2Mbps !!!

Φαντάζομαι τουλάχιστον ότι όταν εννούν δαιδίκτυο+τηλεόραση συνεπάγεται ότι σου δίνουν και σταθερό νούμερο...

Δημοσ.

Μην πάρεις σταθερό τηλέφωνο είναι άχρηστο. Στην κύπρο το κινητό κοστίζει 1/10 των τιμών της ελλάδας χωρίς υπερβολή. Ανετα την βγάζεις με καρτοκινητή με 5 -10 ευρώ τον μηνα μιλώντας εντελώς φυσιολογικά.

Εγώ έχω σταθερό 3χρόνια τώρα (υποχρεωτικό με primetel) και δεν ξερω κάν το τηλέφωνο του σπιτιού μου. Μακάρι να το κόβανε. 

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό και μάλλον εξηγεί πολλά πακέτα.

Ψάχνω τον καλύτερο τρόπο να επικοινωνούμε από Ελλάδα με φοιτητή στην Κύπρο και να έχει και internet.

Και με το θέμα της τηλεόρασης, γιατί εμφανίζεται παντού η καλωδιακή?

Δημοσ.

Δυστυχως η Cablenet ειναι μονοδρομος μεταξυ αυτων των εταιριων αρκει να εχει καλυψη στην περιοχη σου. Φυσικα δεν ειναι φτηνα απο οποια αποψη και να το κοιταξεις αλλα οτιδηποτε περα απο την cablenet θα σου κοστισει ο κουκος αηδονι. 

Δημοσ.

Οπότε, μόνο για internet (το σταθερό νούμερο στο δίνει έτσι κι αλλιώς για να μπορούμε να τον βρίσκουμε από Ελλάδα), το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε το Internet mobile από εδώ?  - Παιδιά, είναι τραγικό... έως 2Mbps/512Kbps

... 22€/μήνα !

Το link παραπάνω είναι για την Primetel, για την cablenet δεν βλέπω κάτι που να έχει μόνο internet στο τηλέφωνο. Link

Δημοσ.

στο πρώτο ποστ σου είπα οτι είναι τραγικα.

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Α

θα έπρεπε να τους εχουν βγάλει απο την ΕΕ για αυτόν τον λόγο και μόνο. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα για άλλη μια ερώτηση! Η Cablenet έχει διαθεσιμότητα στην περιοχή οπότε θα πάμε σε αυτήν.

Από θέμα κινητού έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα ? Συμφέρει κάρτα ή συμβόλαιο και σε τι τιμή ?

Ευχαριστώ για την βοήθεια !

Δημοσ.

Δεν εχεις και πολλες επιλογες, ειτε MTN ειτε Cyta-Vodafone θα παρεις. Εγω χρησιμοποιω Cyta-Voda απο την ημερα που ηρθα εδω και δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα. Δεν εχω εμπειρια απο την MTN ομως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...