mkar1965 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σας!Προχθές ήταν η πρώτη μου μέρα στο γυμναστήριο.Γυμναζόμουν και παλαιότερα (μπάσκετ) αλλά πρώτη φορά γυμναστήριο.Από χθες όμως, μετά την δεύτερη φορά, νιώθω έναν πόνο στον εσωτερικό του αγκώνα.Σίγουρα προέρχεται από την απότομη εξάσκηση και νιώθω πόνο όταν το τεντώνω.Τι μπορώ να κάνω για να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται;
Tenshi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Η λογική του "σιδεράδικου" προστάζει πάγο+ξεκούραση.Αν δείς πρήξιμο/δέν την παλεύεις απο τον πόνο όμως μήν το σκέφτεσαι κάν,καρφί σε ορθοπεδικό.
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 δεν είμαι γιατρός αλλα λες οτι ηταν η 3η σου φορά στο γυμναστήριονα ξέρεις πως δεν έχει σημασία αν γυμναζόσουν παλιά , πάντα την πρώτη εβδομάδα πάνω κάτω θα πιαστείς ,ακόμα και απο off μερικών μηνών να επιστρέφεις .άλλοι κάνουν να μπουν σε ρυθμό εβδομάδα και άλλοι δυο εβδομάδες πχ ειναι ανάλογα στον κάθενα Η λογική του "σιδεράδικου" προστάζει πάγο+ξεκούραση.Αν δείς πρήξιμο/δέν την παλεύεις απο τον πόνο όμως μήν το σκέφτεσαι κάν,καρφί σε ορθοπεδικό. απότι κατάλαβα προτείνεις ξεκούραση τώρα αλλα αυριο να ξαναπάει , σωστά ?γιατι αν σταματήσει επειδή πιάστηκε το μόνο που θα κάνει ειναι να παρατείνει την περίοδο προσαρμογήςτο λέω γιατι μου φαίνεται λιγο απίθανο να τραυματίστηκε σε προσαρμογή , εκτός αν φόρτωσε πράμα
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Το πιασιμο ειναι λογικο... Ειδικα την πρωτη εβδομαδα που κανεις κυκλικο προγραμμα.. Σε μια εβδομαδα θα σαι κομπλε. Απλα μην το αφησεις..
Tenshi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) απότι κατάλαβα προτείνεις ξεκούραση τώρα αλλα αυριο να ξαναπάει , σωστά ? γιατι αν σταματήσει επειδή πιάστηκε το μόνο που θα κάνει ειναι να παρατείνει την περίοδο προσαρμογής το λέω γιατι μου φαίνεται λιγο απίθανο να τραυματίστηκε σε προσαρμογή , εκτός αν φόρτωσε πράμα Εννοώ ξεκούραση,τελείως.Το πόσο θα πάει εχει να κάνει καθαρά με την έκταση του προβλήματος.Μπορεί να ειναι μία μέρα,μπορεί μια βδομάδα. Btw μιλάμε για αρθρώσεις και όχι μύες για να δικαιολογήσω το "πιάσιμο"... Κατα πάσα πιθανότητα καταπόνηση νεύρου λόγο υπερχρήσης. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2013 από Tenshi
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αν είναι μυϊκό το πιάσιμο πήγαινε στο τζιμ αλλά βάλε πιο λίγα κιλά
leonidas_fs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Και επίσης ψάξε και βρες πως γίνονται σωστά οι ασκήσεις! π.χ οταν κάνουμε παγκο (για στηθος) το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι είναι να τεντώνουν τα χερια!!! Οι αγκώνες πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα