yiannis88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) edited Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2013 από yiannis88
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οσο να ναι πρεπει να σε περιποιημενος/πλυμενος.. Στην τσιτα που λεμε.. Τωρα για το μουσι δεν ξερω... Μην ειναι κανενα μεχρι το γονατο...
yiannis88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οσο να ναι πρεπει να σε περιποιημενος/πλυμενος.. Αυτό είναι αυτονόητο. Και για το μούσι μιλάμε πολύ ελαφρύ και κουρεμένο σωστά.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν μπορω να σου πω οτι ισχυει αυτο γιατι θα ναι ψεματα.. Διοτι δεν δραστηροποιουμε σε αυτον τον κλαδο.. Απο τον θειο που δουλευε σε ξενοδοχεια απο τι θυμαμαι ηταν σχεδον παντα ξυρισμενος.. Μονο μουστακι που και που αφηνε...
panos2171 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οι σερβιτόροι πρέπει να ναι ξυρισμένοι και με περιποιημένο μαλλί, το ίδιο και το room service, δεν ξέρω αν επιτρέπεται το ελαφρύ γένι στους ρεσεψιονιστ. Αλλά αυτοί δεν έχουν σχέση με τη διοίκηση νομίζω.
Tenshi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Παιδιά,αυτονόητο οτι ο OP θα περάσει και απο άλλα τμήματα του ξενοδοχείου/τουριστικής επιχείρησης,για τον ίδιο λόγο που ένας καπετάνιος δέν μπορεί να πάρει πλοίο στα χέρια του μετά την σχολή.Θα χτίσει βιογραφικό,εμπειρεία ετών και είναι τυχερός,έχει τις κατάλληλες γνώσεις άλλα και γνωριμίες, ίσως (bold for emphasis) να καταφέρει να εργαστεί στον κλάδο σε διοικητικό επίπεδο. Με την ίδια λογική, όσοι απόφοιτοι ΑΤΕΙ (ΣΔΟ) Τμήματος τουριστικών επιχειρήσεων θα έπρεπε να εργάζονται ώς στελέχη και μόνο.Στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό πτυχιούχων αναλώνεται στο f&b (σερβιτόροι), στο housekeeping (καμαριέρες...ω,ναι) και στην υποδοχή (front desk/main courante). Απο εκεί και πέρα,σχετικά με την ερώτηση του TS,ναι θα πρέπει να είσαι "ατσαλάκωτος" στην υποδοχή,ναι υπάρχουν κανόνες.Ευτυχώς ή δυστηχώς,πέρα απο υπάλληλος,είσαι και η βιτρίνα του ξενοδοχείου με ότι αυτό συνεπάγεται.Προσωπικά,στα 8 χρόνια εργασίας μου,έχω πετύχει μόνο μία φορά υπάλληλο με μούσι (έστω και περιποιημένο) σε σοβαρό ξενοδοχείο. Σε γενικές γραμμές έχεις σίγουρο το clean shave.Στο εξωτερικό παίζει πολύ και το buzzcut κούρεμα.
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εσένα δηλαδή αυτό είναι που σε καίει περισσότερο; Αυτή είναι η απορία που θες να σου λύσουμε/βοηθήσουμε εδώ; Σε τα τμήματα που έχεις να κάνεις με επαφή με τον πελάτη θα πρέπει να είσαι απλά "στην πένα". Εφόσον θες να δουλεύεις σε κάποιο όμιλο της προκοπής δηλαδή. Απο κει και πέρα, επειδή υπάρχουν κάποια στάνταρ όλα τα υπόλοιπα τμήματα θα πρέπει να ακολουθούν κι εκείνα κάποια "πρότυπα ένδυσης και περιποίησης". Πχ, οι μάγειρες ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο να είναι αξύριστοι.. (μην κοιτάς εμένα, εγώ είμαι ότι νάναι!)
Thanos1972 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εξαρταται τα ξενοδοχεια.στα σοβαρα ξενοδοχεια,νια πρεπει να εισαι καθε μερα ξυρισμενος.ενταξει,οχι και κοντρα αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω.στα λιγοτερο σοβαρα...εκει παιζεται.ξεκινα με το να εισαι ξυρισμενος και βλεπεις πως θα παει στο μελλον.
tsifotis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εαν θες σε παρακαλω αλλαξε τον τιτλο και συμβουλους και μυαλα. Το μουσι κρατα το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα