darthinvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Σημαινει με ποια σειρα περασα π.χ. αν λεει 2 περασα 2ος;
darthinvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μου ειπαν οτι ειναι τα κοινωνικά κριτήρια και δεν ξερω...
bilakos10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όχι, δεν έχει να κάνει με τα κοινωνικά κριτήρια. Τα κριτήρια φαίνονται στην περιγραφή της σχολής. P.S Τι πέρασες;
darthinvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όχι, δεν έχει να κάνει με τα κοινωνικά κριτήρια. Τα κριτήρια φαίνονται στην περιγραφή της σχολής. P.S Τι πέρασες; Ηρακλειο κρητης επιστημης υπολογιστων και απο οτι φαινεται 2ος στην σχολη
revolver1990 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ηρακλειο κρητης επιστημης υπολογιστων και απο οτι φαινεται 2ος στην σχολη Πολύ καλή σχολή...από τις καλύτερες στην Ελλάδα για μένα..έχει καθηγητές που έχουν σπουδάσει Harvard,Stanford,Zurich.Είναι δύσκολη βέβαια...έχει μέσο όρο 6,5 χρόνια.Πρέπει να την πάρεις ζεστά από την αρχή.Καλή επιτυχία...
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όλες οι σχολές είναι δύσκολες ... Δεν το λέω ειρωνικά , απλά εχω έρθει σε επαφή ως τώρα με πολλούς φοιτητές και άτομα απο πολλές και διάφορες σχολές . Μαθηματικοί , Φυσικοί , Γεωπόνοι , Ιστορικό-Αρχαιολογικό , Πληροφορική κλπ κλπ Ολοι λένε πόσο δύσκολη είναι η σχολή τους .
paylidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 αν περασες δευτερος λογικά θα παρεις και υποτροφία απο το ικυ. Συγχαρητηρια, καλη αρχη!
kostionalist Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Υποτροφια παιρνουν σε ολες τις σχολες? και αν ναι ποσοι?
revolver1990 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όλες οι σχολές είναι δύσκολες ... Δεν το λέω ειρωνικά , απλά εχω έρθει σε επαφή ως τώρα με πολλούς φοιτητές και άτομα απο πολλές και διάφορες σχολές . Μαθηματικοί , Φυσικοί , Γεωπόνοι , Ιστορικό-Αρχαιολογικό , Πληροφορική κλπ κλπ Ολοι λένε πόσο δύσκολη είναι η σχολή τους . Κοίταξε κατ'εμέ οι πιο δύσκολες είναι οι Φυσικομαθηματικές,επιστήμης υπολογιστών,και κάποιες του ΕΜΠ ...ψάξε βρες ποσοστό αριστούχων σε αυτές και ποσοστό αριστούχων σε μια κοινωνική επιστήμη....το άλλο άκρο.Εμένα στην δικιά μου είναι 3 άτομα που έχουν βγάλει βαθμό πάνω από 7.5 τα τελευταία 10 έτη....Anyway off topic ήταν. On topic...Αν σου αρέσει (κυρίως) το software engineering θα την λατρέψεις.. Παίρνουν οι 3 πρώτοι...ο πρώτος φυσικά τα περισσότερα.
kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 αν ο μ.ο. ειναι 6χρονια για 1ο πτυχιο computer science ας παει εξωτερικο και θα χει παρει και δοκτορα στα 6χρονια...
darthinvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πολύ καλή σχολή...από τις καλύτερες στην Ελλάδα για μένα..έχει καθηγητές που έχουν σπουδάσει Harvard,Stanford,Zurich.Είναι δύσκολη βέβαια...έχει μέσο όρο 6,5 χρόνια.Πρέπει να την πάρεις ζεστά από την αρχή.Καλή επιτυχία... 6,5 χρονια; Δεν υπαρχει το ν+2 δηλαδη αν δεν παρασω σε 6 χρονια κοβομαι;
Bilbo1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 αν σου αρεσει το αντικειμενο και δεν πετας αετο θα εχεις τελειωσει πριν τα εξι χρονια! οσο πιο νωρις ξεκινησεις να διαβαζεις τοσο το καλυτερο για σενα take my word for it! 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κοίταξε πριν 2-3 χρόνια δεν ίσχυε ο συγκεκριμένος νόμος του ν+2...Εγώ ξέρω από γνωστούς και φίλους και καθηγητές ότι η σχολή έχει μέσο όρο φοίτησης τα 6,5 χρόνια μέχρι τώρα...Κάποιος που διαβάζει συστηματικά τελειώνει και σε 4-5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα