Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει να κάνει με τα κοινωνικά κριτήρια. Τα κριτήρια φαίνονται στην περιγραφή της σχολής.

P.S Τι πέρασες;

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει να κάνει με τα κοινωνικά κριτήρια. Τα κριτήρια φαίνονται στην περιγραφή της σχολής.

P.S Τι πέρασες;

Ηρακλειο κρητης επιστημης υπολογιστων και απο οτι φαινεται 2ος στην σχολη

Δημοσ.

Ηρακλειο κρητης επιστημης υπολογιστων και απο οτι φαινεται 2ος στην σχολη

Πολύ καλή σχολή...από τις καλύτερες στην Ελλάδα για μένα..έχει καθηγητές που έχουν σπουδάσει Harvard,Stanford,Zurich.Είναι δύσκολη βέβαια...έχει μέσο όρο 6,5 χρόνια.Πρέπει να την πάρεις ζεστά από την αρχή.Καλή επιτυχία...

Δημοσ.

Όλες οι σχολές είναι δύσκολες ...

Δεν το λέω ειρωνικά , απλά εχω έρθει σε επαφή ως τώρα με πολλούς φοιτητές και άτομα απο πολλές και διάφορες σχολές .

Μαθηματικοί , Φυσικοί , Γεωπόνοι , Ιστορικό-Αρχαιολογικό , Πληροφορική κλπ κλπ

Ολοι λένε πόσο δύσκολη είναι η σχολή τους .

Δημοσ.

Όλες οι σχολές είναι δύσκολες ...

Δεν το λέω ειρωνικά , απλά εχω έρθει σε επαφή ως τώρα με πολλούς φοιτητές και άτομα απο πολλές και διάφορες σχολές .

Μαθηματικοί , Φυσικοί , Γεωπόνοι , Ιστορικό-Αρχαιολογικό , Πληροφορική κλπ κλπ

Ολοι λένε πόσο δύσκολη είναι η σχολή τους .

Κοίταξε κατ'εμέ οι πιο δύσκολες είναι οι Φυσικομαθηματικές,επιστήμης υπολογιστών,και κάποιες του ΕΜΠ ...ψάξε βρες ποσοστό αριστούχων σε αυτές και ποσοστό αριστούχων σε μια κοινωνική επιστήμη....το άλλο άκρο.Εμένα στην δικιά μου είναι 3 άτομα που έχουν βγάλει βαθμό πάνω από 7.5 τα τελευταία 10 έτη....Anyway off topic ήταν.

On topic...Αν σου αρέσει (κυρίως) το software engineering θα την λατρέψεις..

Παίρνουν οι 3 πρώτοι...ο πρώτος φυσικά τα περισσότερα.

Δημοσ.

αν ο μ.ο. ειναι 6χρονια για 1ο πτυχιο computer science ας παει εξωτερικο και θα χει παρει και δοκτορα στα 6χρονια...

Δημοσ.

Πολύ καλή σχολή...από τις καλύτερες στην Ελλάδα για μένα..έχει καθηγητές που έχουν σπουδάσει Harvard,Stanford,Zurich.Είναι δύσκολη βέβαια...έχει μέσο όρο 6,5 χρόνια.Πρέπει να την πάρεις ζεστά από την αρχή.Καλή επιτυχία...

6,5 χρονια;

Δεν υπαρχει το ν+2 δηλαδη αν δεν παρασω σε 6 χρονια κοβομαι;

Δημοσ.

αν σου αρεσει το αντικειμενο και δεν πετας αετο θα εχεις τελειωσει πριν τα εξι χρονια!

οσο πιο νωρις ξεκινησεις να διαβαζεις τοσο το καλυτερο για σενα

take my word for it!

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε πριν 2-3 χρόνια δεν ίσχυε ο συγκεκριμένος νόμος του ν+2...Εγώ ξέρω από γνωστούς και φίλους και καθηγητές ότι η σχολή έχει μέσο όρο φοίτησης τα 6,5 χρόνια μέχρι τώρα...Κάποιος που διαβάζει συστηματικά τελειώνει και σε 4-5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...