Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις χαλασε το Netgear DG843G v4, μετα απο μια πτωση ασφαλειας, το ρεσετ δεν κανει τιποτα , οποτε παμε σε νεο ρουτερ δεν εχω ιδιαιτερες προτημησεις, εχω forthnet. 

Αυτο θα κανει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612426

Edit : Το ψαξα λιγο και λεει οτι και καλα ειχαν προβλημα στο τροφοδοτικο , εγω το μετρησα και μου βγαζει 11,52 V και σε forum λενε οτι πρεπει να βγαζει λιγο πανω απο 12 V. Μηπως τελικα θελω μονο τροφοδοτικο?

Επεξ/σία από user12
Δημοσ.

α.μπορει το τροφοδοτικο να ειναι λιγο ακριβο αλλα παλι και με λιγο ταση λιγοτερο θα πρεπε να παιζει.

β.adsl router θες να παρεις η σκετο ρουτερ?γιατι αν εχεις κανα παλιο adsl router ισως ειναι ωρα να αλλαξεις και το ρουτερ μαζι και να παρεις 2 σε ενα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις μαλλον δεν τα γλυτωνω τα λεφτα. Για modem router ψαχνω απλα δεν προσεξα οτι το link ειναι σκετο router.    

Δημοσ.

αν θες αλλο modem router τοτε εχουμε

draytek 2710n καλο αλλα ακριβο

Netgear κατι σε στυλ 3700 κτλ απλα προσεχε να ειναι το modem router οχι το σκετο ρουτερ.πολυ καλο νορμαλ τιμη.

σε πιο φτηνο netgear dgn2200.

αν δεν εχεις ιδιαιτερες προτιμησεις τοτε το 2200 πιστευω θα σε καλυψει για τα λεφτα που εχει.αν θες κατι πιο φτηνο μετα κανα μεταχειρισμενο thomson v8 κανα d link 2640r κτλ.

αν και αυτο που εγραψες στην αρχη ειναι ρουτερ.εκτος αν εννοουσες αντι για 843 το 834 που πραγματι ειναι adsl router.γιατι εγω οπως το διαβασα γρηγορα νομιζα οτι εγραφες 834 και πηγα και σου εγραψα για adsl router και μετα το εσβησα που ειδα οτι οντως εννοουσες ρουτερ και για αυτο σε ρωταω.

επισης σε καλο και σε φτηνο αρκει να εχεις χρονο 10-20 λεπτα να αλλαξεις το Custom firmware που φοραει ειναι και το vigor 2700vg.απλα θελει αλλαγη firmware για να βαλεις το τελευταιο.η διαδικασια ειναι ευκολη.

www.ebw.gr .κοντα στα 25 ευρω το ρουτερ.

Δημοσ.

Ευχαριστω poulinos  αναλυτικοτατος, μαλλον για το NetGear DGN2200 με βλεπω 

επισης οσο θυμαμαι αλλα μπορει να σου πει πιο σιγουρα ο dave murray η ο universal soldier αλλα στο netgear dgn2200 μπορεις με καποια εντολη να ριξεις και το margin πιο χαμηλα οπως νομιζω παιρνει και custom firmwares.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...