Star_Light Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα πρέπει να βγάλω ενα κομματι στην υλη που λεει Προσδιορισμος Εισοδηματος και Απασχολησης επειδη δεν εχω ουτε στανταρ βιβλιο ουτε εχω ασχοληθει πολυ με οικονομικα και απο το ψαξιμο στο γκουγκλ δεν εβγαλα ακρη μπορει καποιος σχετικος να μου πει τι ακριβως διαβαζω εδω? και αν εχει και υλικο. Παρακαλω θερμα οσους δεν εχουν σκοπο να βοηθησουν και θελουν να μπουν να ειρωνευτουν να μην απαντησουν καν. Ευχαριστω εκ των προτερων
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς "να βγάλεις ένα κομμάτι στην ύλη" ? Είσαι μαθητήε σε κάποιο μάθημα που το μόνο που σου έχουν πει για αυτό το κομμάτι είναι αυτοό το "Προσδιορισμος Εισοδηματος και Απασχολησης" ? Για τι επίπεδο μιλάμε και σε τι βαθμό δυσκολίας/ανάλυσης? Έτσι όπως το ακούω δες τα αντιστοιχα κεφάλαια σε βιβλία Μακροοικονομικής πχ με γρήγορο γουγλη http://economics.about.com/od/macroeconomics/a/macro_textbook.htm ή ένα σωρό βιλβία στα γνωστά μέρη (πάντα στα αγγλικά) 1
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβάζεις μακροοικονομία, κεϋνσιανό μοντέλο, και προσπαθείς να προσδιορίσεις την ισορροπία εισοδήματος - απασχόλησης μέσα από παραδοχές σε ότι αφορά τη συνολική δαπάνη και τη ζήτηση για επενδύσεις και αγαθά. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ, απ ότι βλέπω το προσδιορίζει με 2 βασικές μεθόδους 1
Star_Light Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς "να βγάλεις ένα κομμάτι στην ύλη" ? Είσαι μαθητήε σε κάποιο μάθημα που το μόνο που σου έχουν πει για αυτό το κομμάτι είναι αυτοό το "Προσδιορισμος Εισοδηματος και Απασχολησης" ? Για τι επίπεδο μιλάμε και σε τι βαθμό δυσκολίας/ανάλυσης? Έτσι όπως το ακούω δες τα αντιστοιχα κεφάλαια σε βιβλία Μακροοικονομικής πχ με γρήγορο γουγλη http://economics.about.com/od/macroeconomics/a/macro_textbook.htm ή ένα σωρό βιλβία στα γνωστά μέρη (πάντα στα αγγλικά) Εχω να δωσω κατι εξετασεις μωρε και μας εχουν δωσει μια υλη εδω χωρις βιβλια χωρις τιποτα ε και παλευω να βγαλω μια ακρη εστω και με απλο τροπο τα πιο κτυπητα σημεια. Το επιπεδο ειναι απλα να ξερω τι παιζει σε ηπιο βαθμο γιατι δεν νομιζω να βαλουν δυσκολα απο την στιγμη που ο χρονος μελετης δεν ειναι πανω απο 1 μηνα που εχεις. Εχω ηδη τελειωσει πανεπιστημιο αλλα Πληροφορικης δεν ειμαι οικονομολογος. Ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα