santaclaus13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους..θα ηθελα να ρωτησω κατι για τις ιδιωτικες σχολες σχετικα με την πληροφορικη..βασικα θα ηθελα να με ενημωσετε τι υπαρχει απο θεμα ποιοτητας αλλα και ποσοτητας για αυτες τις σχολες,ειτε αυτες ειναι ιεκ,ειτε κολλεγια...απλα ονοματα θελω,αλλα αν καποιος μπορει να αναλυσει κατι παραπανω θα ηταν τελεια..οποιος ξερει ας βοηθησει..ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!!
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ψαχνεις καποια συγκεκριμενη ειδικοτητα στην πληροφορικη? Αν ναι, κανε οτι και οι υπολοιποι. Δηλαδη, παρε ενα βιβλιο, πληρωσε για 5-6 voucher και πηγαινε να δωσεις... μπορεις να το θεωρησεις οτι ειναι offtopic αλλα αυτο κανει ο υπολοιπος πλανητης. my 2c 1
sonyxp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 έχουν γίνει πολλά τέτοια Post, για να μην λέμε πολλά πολλά... Μην πας σε ιδιωτική σχολή γιατί δεν υπάρχει καν ποιότητα, καλύτερα να πας στο ΤΕΙ κωλοπετινίτσας παρά σε κάποια ιδιωτική, εκτός από το ότι θα μάθεις κάτι, έχεις και ένα χαρτί που πιάνει στην αγορά σε σχέση με των ΙΕΚ.
santaclaus13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 @viper βοηθησε με λιγο με την ιδεα σου...κατ' αρχην τι ειναι το voucher... @sonyxp ποια ειναι η αποψη σου ομως για τα κολλεγια ?
sonyxp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 για τα κολέγια δεν ξέρω, κοίτα! υπάρχουν κάτι Αμερικανικα κολέγια που ίσως είναι καλύτερα από τα ΙΕΚ, όσο να ναι είναι "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ" Για τα ΙΕΚ θα σου πω με επιφύλαξη, είναι 2 χρόνια, θα κάνεις λίγα μαθήματα σε σχέση με κάποιο ΑΕΙ, η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο στα ΑΕΙ(μην ανοίξετε θέμα τώρα και πείτε ότι τα ΑΕΙ μας είναι γτπ, έχουν γίνει 1001 τέτοια θέματα). Δεν ξέρω πόσο είναι τα δίδακτρα, θα προτιμούσα προσωπικά κάποιο ΤΕΙ και να δώσω τα λεφτά στο νοίκι αντί σε χαμένο χαρτί. (να σας προλάβω, μην μου πείτε γιατί το χαρτί από το ΤΕΙ τι είναι... καλή η μλκια αλλά αν το πάρουμε σοβαρά δεν μπορείς να το συγκρίνεις με αυτό από κάποιο ΙΕΚ) Μιλάω για την πληροφορική, αν θες να γίνεις κομμωτής ξέρω γω θα πας σε ΙΕΚ.
kage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 θελει ψαξιμο γιατι ειναι καινουργιο θεμα 2013 με το αν θα σου δωσουν ισοτιμο πτυχιο ή οχι για τα κολλεγια που εχουν ιδιο πτυχιο-προγραμμα με αγγλιας. http://hca.gr/δελτία-τύπου/αναγνώριση-πτυχίων/διαδικασία-αναγνώρισης-επαγγελματικ/ http://www.oefe.gr/epikairotita.aspx?i_naid=2177&i_ncsid=1&rft=true http://www.insomnia.gr/topic/446564-συμβουλή-για-σπουδές-πληροφορικής/ http://www.exampanel.com/colcoverage.aspx http://www.britishcouncil.gr/sites/britishcouncil.gr/files/greece-education-undergraduate-and-below-degree-courses-04-2013.pdf το deeree ειναι αλλη κατηγορια.συνηθως ειναι η συνεχεια απο το κολλεγιο αθηνων ή απο τα αντιστοιχα γυμνασια λυκεια του deeree.τι σημαινει αυτο?αρκετοι εκει μεσα εχουν ηδη ετοιμη θεση περα απο χρηματα.τωρα αν δεν εχεις φραγκα αλλα πας(~10χιλ.το χρονο) και μπορεσεις να χωθεις στην κλικα ισως να ειναι καλο εφοδιο τυχον γνωριμιες που θα κανεις εκει μεσα αν το χεις για το μελλον σου.
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) @viper βοηθησε με λιγο με την ιδεα σου...κατ' αρχην τι ειναι το voucher... Δεν ειναι ιδέα μου αλλα ειναι παγκόσμια πραγματικότητα. Στην Αμερική δεν λέγονται voucher αλλα ticket. Οι τιμές παίζουνε απο 70 μέχρι 90 ευρώ για κάθε εξέταση. Αμα αποφασίσεις να δώσεις πολλές εξετάσεις για software platforms, etc, στην Microsoft, τότε υπάρχει περίπτωση να σου κανει καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από viper2005
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το IST θεωρείτε καλό αλλά αν δεν διαβάζεις δεν θα σε βοηθήσει κανένα κολέγιο. Αν υπάρχει η δυνατότητα η ιδανική περίπτωση είναι να βγείς έξω. Πολύ καλή η περίπτωση που αναφέρει ο viper.
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το IST θεωρείτε καλό αλλά αν δεν διαβάζεις δεν θα σε βοηθήσει κανένα κολέγιο. Αν υπάρχει η δυνατότητα η ιδανική περίπτωση είναι να βγείς έξω. Πολύ καλή η περίπτωση που αναφέρει ο viper. well it makes sense. επισης ειναι global certificate(s)
santaclaus13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @viper2005 με ρωτησες σε προηγουμενο ποστ αν ενδιαφερομαι για συγκεκριμενη ειδικοτητα και ξεχασα να σου απαντησω..information technology σκεφτομαι..παιζει να μου αναλυσεις λιγο τι παιζει με αυτα τα voucher που λες γιατι δεν εχω ιδεα ? σε ευχαριστω παρ'ολα αυτα για την μεχρι τωρα βοηθεια.. ευχαριστω ακομα τον kage..εδωσες πολυ καλη βοηθεια με τα λινκ και ολα τα υπολοιπα..να 'σαι καλα φιλε μου..και βεβαια ολους τους υπολοιπους..κομματι-κομματι,τα φτιαχνω λιγο στο μυαλο μου..οποιος ξερει κατι περισσοτερο..ευπροσδεκτος!!!
giorgosilver Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα..παιδια..θα ηθελα να ρωτησω και εγω..κατι!σε σχεση με την πληροφορικη..τωρα θα παω 3.λυκειου..και ψαχνομαι γενικα..Καποιοι μου λενε..τραβα σε ιδιωτικη σχολη..παρε το πτυχιο σου..και μετα κρατικοποιησετο..μεσω του ασεπ..Αυτο μπορει να μου εξηγει καποιος τη επιπτωσεις εχει? και κατι αλλο..σε περιπτωση που το κρατικοποιησω.το χαρτι που θα εχω στα χερια μου..θα ειναι το ιδιο με ενος απο καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ....οποιος ξερει ας βοηθησει..ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!!
sphinxgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον μιλάνε για σπουδές σε ξένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο και ΟΧΙ ΙΕΚ κλπ. Μέχρι τώρα (και τα τελευταία 20 χρόνια) λένε ότι θα γίνει , αλλά τίποτα. Ιδανικό αν μπορείς να περάσεις σε κάποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ, διαφορετικά δεν μετράνε και ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας τα ιδιωτικά όσο τα δημόσια. Έπειτα θα μετρήσουν οι πρακτικές γνώσεις που έχεις πάνω σε κάποιο αντικείμενο. No easy way...
giorgosilver Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον μιλάνε για σπουδές σε ξένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο και ΟΧΙ ΙΕΚ κλπ. Μέχρι τώρα (και τα τελευταία 20 χρόνια) λένε ότι θα γίνει , αλλά τίποτα. Ιδανικό αν μπορείς να περάσεις σε κάποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ, διαφορετικά δεν μετράνε και ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας τα ιδιωτικά όσο τα δημόσια. Έπειτα θα μετρήσουν οι πρακτικές γνώσεις που έχεις πάνω σε κάποιο αντικείμενο. No easy way... ευχαριστω ...φιλος!
GoDRiC- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα..παιδια..θα ηθελα να ρωτησω και εγω..κατι!σε σχεση με την πληροφορικη..τωρα θα παω 3.λυκειου..και ψαχνομαι γενικα..Καποιοι μου λενε..τραβα σε ιδιωτικη σχολη..παρε το πτυχιο σου..και μετα κρατικοποιησετο..μεσω του ασεπ..Αυτο μπορει να μου εξηγει καποιος τη επιπτωσεις εχει? και κατι αλλο..σε περιπτωση που το κρατικοποιησω.το χαρτι που θα εχω στα χερια μου..θα ειναι το ιδιο με ενος απο καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ....οποιος ξερει ας βοηθησει..ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!! Φίλε είμαι και'γω στην ίδια φάση με σένα! Εγώ σκέφτομαι να διαβάσω όσο γίνεται αυτή τη χρονιά να περάσω σε ένα ΑΕΙ/ΤΕΙ να το εξασκήσω το πράγμα.. Και μετά θα δούμε.. Ίσως μεταπτυχιακό με την μια, ή θα μπω σε μια ιδιωτική σχολή την Sae Technology Athens που έχει πιο συγκεκριμένα πράγματα και μετά θα κάνω το μεταπτυχιακό! Ψάξε την σχολή αν θες και πες μου αν σε ενδιαφέρει! Είναι καλό να ανταλλάζεις απόψεις με άτομα που βρίσκονται στην ίδια φάση με σένα!
giorgosilver Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 και γω..καπως ετσι το σκεφτομαι..γιατι..λενε οτι στις ιδιωτικες σχολες..μολις τελιωσεις..δεν εχεις..εξελιξη στην αγορα..εργασιας...και ειναι κριμα.γιατι δινει καποια Α λεφτα..και δεν ποιανουν τοπο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα