basilis222 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ξερετε? Ιδια Σχολη απλως να αλλαξουμε πολεις.
panos2171 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι γίνεται. Απλά πρέπει να συννενοηθείτε και να κάνετε αίτηση στις γραμματείες.
marmagia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω οι αμοιβαιες μεταγραφες εχουν καταργηθει Sent from my iPhone using Insomnia
basilis222 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γίνεται έτσι? σίγουρο αυτό? Η μόνη λύση τότε είναι να κλείσει το ΤΕΙ των Χανίων.
Meraklis56 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ...πολλά χρόνια τώρα μέχρι το 2010 πάντως υπήρχαν
sonyxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά για μετεγγραφές δεν έχεις ακούσει τίποτα? βλέπεις καθόλου τηλεόραση-ιντερνετ?
apostolisR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Για ανταλλαγές δεν έχω ακούσει τίποτα. Μόνο μεταγραφές γίνονται και μόνο αν πλήρεις κάποια απο τα κριτήρια.
panos2171 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά για μετεγγραφές δεν έχεις ακούσει τίποτα? βλέπεις καθόλου τηλεόραση-ιντερνετ? Aν δεν κάνω λάθος έχουν ορίσει αυστηρότερα κριτήρια και τις έχουν περιορίσει. Πείραξαν όμως και τις ανταλλαγές?? Τι να πω τραγικοί...
sonyxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Aν δεν κάνω λάθος έχουν ορίσει αυστηρότερα κριτήρια και τις έχουν περιορίσει. Πείραξαν όμως και τις ανταλλαγές?? Τι να πω τραγικοί... δεν ξέρω για ανταλλαγές Υπήρχε τέτοιο πράγμα? "Αμοιβαία ανταλλαγή" ? τραγικό!
N3k21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Η μόνη λύση τότε είναι να κλείσει το ΤΕΙ των Χανίων. Λύση σε τι;
sonyxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι υπήρχε! Τραγικό γιατί? Είμαι της άποψης ότι εκεί που πέρασες εκεί να μείνεις...
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι της άποψης ότι εκεί που πέρασες εκεί να μείνεις... μα δεν αδικείται κάποιος. Παίρνουν έναν που πέρασε με 17000 μόρια Θεσσαλονίκη και δεν έχει τα λεφτά ή δεν μπορεί να μείνει στη Θεσσαλονίκη και τον πάνε στην Αλεξανδρούπολη και τούμπαλιν παίρνουν έναν που πέρασε με 15000 μόρια Αλεξανδρούπολη και δεν έχει τα λεφτά ή δεν μπορεί να μείνει εκεί και τον πάνε στη Θεσσαλονίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα