b_real Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτή την στιγμή έχω ασφάλιση/βιβλιάριο υγείας ΙΚΑ(οικογενειακό απο τον πατέρα μου λόγο ότι ήμουν φοιτητής) θεώρημένο μέχρι Φεβρουάριο 2014. Θέλω να ανοίξω ΤΕΒΕ και βλέπω οτι θέλει βεβαίωση διαγραφής απο το ΙΚΑ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν το βιβλιάριο θα μπορώ να το χρησιμοποιώ μέχρι το Φεβρουαριο η αν θα είμαι χωρις βιβλιάριο για 4 μήνες που πρεπει να περάσουν για να βγάλεις απο το ΤΕΒΕ. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει παρόμοια διαδικασία;
LOULATRANS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (αν εισαι της κλικας,γιατροι-δικηγοροι κλπ κλπ,μην διαβαζεις το παρακατω) οφειλω να σε ειδοποιησω για το τι εστι τεβε...........ο μεγαλυτερος νταβατζης,ακομη και απο το ιδιο το κρατος................απο τον δευτερο χρονο,θα πληρωνεις ενα 300αρακι τον μηνα αυξανομενο ανα διετια κατα 80-100 ευρω (βγαζεις -δεν βγαζεις μεροκαματο),με σημερινες τιμες,για να παρεις συνταξη μετα απο 45 χρονια 300 ευρω,και αν τα παρεις... για την περιθαλψη δεν γραφω,διοτι δεν υπαρχει,και θα την πληρωνεις στους ιδιωτες ενω θα εχεις πληρωμενο το τεβε............
b_real Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Τα έχω υπόψιν μου τα νταβατζηλίκια αλλά πρέπει απαραίτητα να ανοίξω.
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (αν εισαι της κλικας,γιατροι-δικηγοροι κλπ κλπ,μην διαβαζεις το παρακατω) οφειλω να σε ειδοποιησω για το τι εστι τεβε...........ο μεγαλυτερος νταβατζης,ακομη και απο το ιδιο το κρατος................απο τον δευτερο χρονο,θα πληρωνεις ενα 300αρακι τον μηνα αυξανομενο ανα διετια κατα 80-100 ευρω (βγαζεις -δεν βγαζεις μεροκαματο),με σημερινες τιμες,για να παρεις συνταξη μετα απο 45 χρονια 300 ευρω,και αν τα παρεις... για την περιθαλψη δεν γραφω,διοτι δεν υπαρχει,και θα την πληρωνεις στους ιδιωτες ενω θα εχεις πληρωμενο το τεβε............ και τι να κάνει να μην ανοίξει επιχείρηση; Αφού έχουν κάνει τη μαλακία της υποχρεωτικής ασφάλισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα