Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 οχι οτι ειχα ελπιδες δηλαδη τελος παντων οπως και να εχει η δικη μου εμπειρια συμφωνει με το οσο φτυνεις κολλαει....τωρα αυτην αστην πισω τελειωσε παμε για την επομενη Στην υγειά της επόμενης λοιπόν.
batistapao13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τραβάς μια πηχτή πριν και γίνεσαι άνθρωπος που σέβεται τις επιλογές που έκανε νηφάλιος χωρίς να τον σέρνει το πουλί του. δεν με σερνει το πουλι μου πιστεψε το σεξ το εχω με αλλες οποτε το χρειαστω...απλα περναω πολυ καλα μαζι της..δεν με σερνει το πουλι αυτη με σερνει με τον τροπο που συμπεριφερεται-χειριζεται τα πραγματα κατι το οποιο δεν εβλεπα πριν απο πολυ καιρο
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δεν με σερνει το πουλι μου πιστεψε το σεξ το εχω με αλλες οποτε το χρειαστω...απλα περναω πολυ καλα μαζι της..δεν με σερνει το πουλι αυτη με σερνει με τον τροπο που συμπεριφερεται-χειριζεται τα πραγματα κατι το οποιο δεν εβλεπα πριν απο πολυ καιρο Θα σου πω τα εξής: τωρα αυτην αστην πισω τελειωσε παμε για την επομενη Όπως είπε κάποιος γνωστός μου. 1
batistapao13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω τα εξής: τωρα αυτην αστην πισω τελειωσε παμε για την επομενη Όπως είπε κάποιος γνωστός μου. σωστος λιγο δυσκολο να το κυνηγας ιδιος οταν αυτη η ιδια σε βοηθησε να ξεχασεις την πρωην σου και σου εχει εμπιστευτει διαφορα
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 σωστος λιγο δυσκολο να το κυνηγας ιδιος οταν αυτη η ιδια σε βοηθησε να ξεχασεις την πρωην σου και σου εχει εμπιστευτει διαφορα Έλα μωρέ, δεν έπρεπε να δίνουμε δεκάρα και δες πως το υπεραναλύουμε. Η φύση του άντρα.
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 σωστος λιγο δυσκολο να το κυνηγας ιδιος οταν αυτη η ιδια σε βοηθησε να ξεχασεις την πρωην σου και σου εχει εμπιστευτει διαφορα ενας αντρας οταν παρηγορει καποια που "βγαινει" απο μια σχεση συνηθως δεν το κανει απο πονο ψυχης... οταν το κανει μια γυναικα , συνηθως το κανει γιατι σε βλεπει σαν σπουργιτι με σπασμενη φτερουγα...οποτε μην δινεις και μεγαλη σημασια σε αυτο το γεγονος και μην το παρερμηνευεις ....
De@th L0rd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τραβάς μια πηχτή πριν και γίνεσαι άνθρωπος που σέβεται τις επιλογές που έκανε νηφάλιος χωρίς να τον σέρνει το πουλί του. Απλότητα, μάλλον μαζί με αβρότητα... 1
gang Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή, δεν κατάλαβα Χριστό το πως γνωριστήκατε που ποτε και γιατί ξεκαθάρισέ τα λίγο και πες μας, από την γνωριμία μέχρι την ώρα που βγήκε από το αμάξι σου, τι έγινε και με χρονικές λεπτομέρειες. Κυρίως με χρονικές λεπτομέρειες...
bilakos10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε άι στο διάλο! Πριν 5 ώρες το topic είχε 4 σελίδες και τώρα έχει 15... Τελικά αυτό που είναι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote είναι όντως η Ελληνική καψούρα! 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή, δεν κατάλαβα Χριστό το πως γνωριστήκατε που ποτε και γιατί ξεκαθάρισέ τα λίγο και πες μας, από την γνωριμία μέχρι την ώρα που βγήκε από το αμάξι σου, τι έγινε και με χρονικές λεπτομέρειες. Κυρίως με χρονικές λεπτομέρειες... Σε ένα γάμο του ξαδέρφου της γνωριστήκαμε, την κοίταξα με κοίταξε. Μετά από κάνα δίωρο ματιές, πήγα εκεί που χόρευε. Μιλήσαμε καμία ώρα και της ζήτησα το τηλέφωνο της, μου το έδωσε αμέσως. Σάββατο βράδυ αυτό. Ε Κυριακή την πήρα τηλέφωνο και της είπα διάλεξε μία μέρα να βγούμε. Μου είπε μόνη της Δευτέρα, που τελικά δεν μπόρεσε και κανονίσαμε για Τετάρτη, γιατί ήθελα να δω τον ΠΑΟΚ την Τρίτη. Τετάρτη πρωί βγήκαμε, Πέμπτη βράδυ είπα να την πάρω τηλέφωνο να την ρωτήσω τι κάνει πώς πέρασε κτλ (λάθος σύμφωνα με τους ινσομνιακς) δεν το σήκωσε. Μετά από κανένα 3ωρο της έστειλα ένα sms σε φάση, (τί κάνεις; πώς είσαι Απολογηθηκε που δεν το σήκωσε με ρώτησε κάτι, απάντησα και την ρώτησα που δουλεύει αύριο, μου απάντησε και μετά μέχρι χτες το πρωί δεν έστειλα τίποτα. Χτες έστειλα και το κλάσιμο συνεχίζεται. Ρε άι στο διάλο! Πριν 5 ώρες το topic είχε 4 σελίδες και τώρα έχει 15... Τελικά αυτό που είναι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote είναι όντως η Ελληνική καψούρα! Παίζεις μαζί μας και εσύ ρε;
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί το λέτε υποτιμητικά το "Friend Zone"? Ξέρετε πόσοι και πόσες φασώνονται φιλικά?
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί το λέτε υποτιμητικά το "Friend Zone"? Ξέρετε πόσοι και πόσες φασώνονται φιλικά? Αντιθέτως δεν το υποτιμάμε, αναγνωρίζουμε την δυσκολία που υπάρχει όταν είσαι εκεί μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις