dimitra_m3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 έτοιμοι και οι καφέδες της παρηγοριάς.... 3
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο το facebook.καταστρεφει κοσμο.χθες ηταν μια φοραδα κατα τις 2 εξω απο το σπιτι και ουρλιαζε που ο αλλος ελεγε στο φβ οτι θα κατσει σπιτι και τον πετυχαν εξω και και και.μιλαμε show κανονικο και να ηταν για σενα ολα αυτα τι τσιμπας?αυτο που ειπε να κανονισουμε οταν μπορουμε και οι δυο.μου φανηκε καπως.πχ εγω συνηθως λεω απλα να κανονισουμε.απο εγκυκλοπαιδικο ενδιαφερον τωρα στο φβ εχει ανεβασει τιποτα σχετικο με τη κατασταση? Μια διόρθωση: Ο συγκεκριμένος κόσμος είναι ούτως ή άλλως κατεστραμμένος, απλά το μαποβιβλίο γίνεται η αφορμή να το εξωτερικεύσουν. 6
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν φταιει το facebook αν βλεπετε τον κυκλο σας να γραφει ηλιθια πραγματα, ο κυκλος σας αποτελειται απο ηλιθια ατομα. 6
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 έτοιμοι και οι καφέδες της παρηγοριάς.... Στην υγειά μας.
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ειμαι σκληρη γτ εχω βαρεθει να ακουω βλακειες και απο αντρες και απο γυναικες. οταν ο αλλος/η δεν εχει επικοινωνησει 3 μερες μαζι σου σημαινει οτι δεν ενδιαφερεται αρκετα για να το κανει. οτιδηποτε αλλο ειναι δικαιολογιες του κωλου. αμπαλος δεν εισαι γι αυτα που εκανες μετα το ραντεβου αλλα για το συμπερασμα που εβγαλες οτι πηγε καλα. αν παει καλα το ραντεβου το βλεπεις στο ματι του αλλου, βλεπεις τον ενθουσιασμο. Μα ούτε ένα αποχερετηστήριο σεξάκι ρε Eva?? βασικά Eva, εσύ μπορεί να είσαι ώριμη και να μην κάνεις αυτές τις σαχλαμάρες αλλά υπάρχουν τόσες και τόσες που θέλουν παιχνίδια, 3 μέρες αγαπούλα μου δεν είναι τίποτα, υπάρχουν γκομενάκια που σε ψίνουν 1 βδομάδα.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μα ούτε ένα αποχερετηστήριο σεξάκι ρε Eva?? βασικά Eva, εσύ μπορεί να είσαι ώριμη και να μην κάνεις αυτές τις σαχλαμάρες αλλά υπάρχουν τόσες και τόσες που θέλουν παιχνίδια, 3 μέρες αγαπούλα μου δεν είναι τίποτα, υπάρχουν γκομενάκια που σε ψίνουν 1 βδομάδα. Χαχαχαχα, δηλαδή έλεος...
johnieXoX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 χωρίς να χω διαβάσει όλο το νήμα, πιστεύω πως έπρεπε να κινηθείς γρηγορότερα.. σου λέει πως πέρασε πολύ ωραία (κλασσική ατάκα μετά από επιτυχημένο ραντεβού), ανεβάζει καρδούλες και παπαριές στο fb και εσύ το παίζεις βαρύ πεπόνι?
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 2 εβδοαμαδες το χασες το παιχνιδι... Μια εβδομαδα για μια καυτη γκομενα ισουται ενας μήνας! 3-4 μερες ειναι ιδανικη περιοδος. Φίλε, αν σε γουστάρει κάποιος/κάποια, θα επικοινωνήσει και μετά από 1 βδομάδα, 2 βδομάδες βαριά βαριά. Τώρα αν θες να μ..εις, δεν χρειάζονται ραντεβουδάκια, ρομαντισμοί και μλκιες, πας σε ένα μπουρδέλο ή αν είσαι Αθήνα σε γνωστά μέρη, κοιτάς ποια σου αρέσει και την παίρνεις... Ε κάτσε ρε φίλε , βγαίνεις με κάποια και μετά από 1.5 μέρες (πες επόμενη μέρα) την ξαναλές? ε ακόμα δεν έχει χωνέψει το φαγητό-καφέ (τι ήταν), περίμενε καμιά βδομάδα... Για ραντεβού μιλάω, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα επικοινωνείτε ίσως και κάθε μέρα στο Fb. Μακριά από τα καθημερινά ΣΜΣ, Tα SMS έχουν ερωτικό στοιχείο, ενώ το Fb είναι "αθώο", σε είδα μέσα και είπα να ρωτήσω τι κάνεις!
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 χωρίς να χω διαβάσει όλο το νήμα, πιστεύω πως έπρεπε να κινηθείς γρηγορότερα.. σου λέει πως πέρασε πολύ ωραία (κλασσική ατάκα μετά από επιτυχημένο ραντεβού), ανεβάζει καρδούλες και παπαριές στο fb και εσύ το παίζεις βαρύ πεπόνι? Πιο γρήγορα από αυτό που κινήθηκα, πάει μετά θα με έλεγε τέρμα λιγούρη....
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχα. Ορίστε μία νέα εφαρμογή της Θεωρίας της Σχετικότητας. Η αναμονή για επικοινωνία μετά το πρώτο ραντεβού. Ε κοίτα ρε φίλε, τρως πχ σήμερα με κάποια... την καλείς αύριο πάλι για φαγητό (ή και καφέ)??? καλά καλά δεν γυρίσατε από την έξοδό σας, πάλι έξω δηλαδή!
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε, αν σε γουστάρει κάποιος/κάποια, θα επικοινωνήσει και μετά από 1 βδομάδα, 2 βδομάδες βαριά βαριά. Τώρα αν θες να μ..εις, δεν χρειάζονται ραντεβουδάκια, ρομαντισμοί και μλκιες, πας σε ένα μπουρδέλο ή αν είσαι Αθήνα σε γνωστά μέρη, κοιτάς ποια σου αρέσει και την παίρνεις... Ε κάτσε ρε φίλε , βγαίνεις με κάποια και μετά από 1.5 μέρες (πες επόμενη μέρα) την ξαναλές? ε ακόμα δεν έχει χωνέψει το φαγητό-καφέ (τι ήταν), περίμενε καμιά βδομάδα... Για ραντεβού μιλάω, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα επικοινωνείτε ίσως και κάθε μέρα στο Fb. Μακριά από τα καθημερινά ΣΜΣ, Tα SMS έχουν ερωτικό στοιχείο, ενώ το Fb είναι "αθώο", σε είδα μέσα και είπα να ρωτήσω τι κάνεις! Δεν έχω FB, για μένα το sms είναι το απλό και αθώο. Δεν πειράζει, έχω καταλάβει από τα κορίτσια μας εδώ μέσα και τις φίλες μου ότι ήθελε υπομονή. Δεν την είχα, δεν την έχω, δεν θα την έχω.
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 μουρλοζ δεν βγαζεις ακρη σε τετοια θεματα... εχω φιλο που βγηκε πρωτο ραντεβου με μια κοπελα...και μετα απο μερες που της προτεινε νεο ραντεβου τον ψιλοεκλασε...και μετα απο ερευνα στον κυκλο της και μαρτυριες απο φιλη της ..της ειχε πει "ξενερωσα που δεν με ΦΙΛΗΣΕ στο 1ο ραντεβου" γουατ δε φακ δηλ!! απλα πρεπει να κοβεις την γκομενα οσο γινεται απο τις συζητησεις για να κρινεις τα επομενα βηματα..αν πρεπει να ειναι γρηγορα..πιο αργα...αμεσα..εμμεσα...κλπ κλπ ΑΚΡΗ δεν προκειται να βγαλεις..και φορμουλες για ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις δεν υπαρχουν ΥΓ: με την πρωην μου..το επαιζα εγω βαρυ πεπονι στις αρχες..και αυτη νομιζε οτι δεν γουσταρω..και το επαιζε και αυτη βαρυ πεπονι..και προσπαθουσαμε να βγαλουμε συμπερασματα ο ενας για τον αλλον και δεν βγαινανε ...ε στο τελος τα φτιαξαμε 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε κοίτα ρε φίλε, τρως πχ σήμερα με κάποια... την καλείς αύριο πάλι για φαγητό (ή και καφέ)??? καλά καλά δεν γυρίσατε από την έξοδό σας, πάλι έξω δηλαδή! Παραπάει ε; Κρίμα τότε. Το κακό είναι ότι σε αυτά τα λίγα ραντεβού που είχα στην ζωή μου, είναι το πρώτο που διακρίνω τέτοια κρυάδα την μέρα μετά το ραντεβού. Γενικά η δεύτερη μέρα είναι πάντα chatty. Άρα στο μέλλον μετά από 3-4 μέρες η επικοινωνία.... Θα το έχω υπόψη μου.
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω FB, για μένα το sms είναι το απλό και αθώο. Δεν πειράζει, έχω καταλάβει από τα κορίτσια μας εδώ μέσα και τις φίλες μου ότι ήθελε υπομονή. Δεν την είχα, δεν την έχω, δεν θα την έχω. και πως βλέπεις τι ανεβάζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις