Ntontotis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Εχω εδώ και ένα μήνα αγορασμένο το συγκεκριμένο usb ανταπτοράκι http://www.belkin.com/us/F9L1103-Belkin/p/P-F9L1103 για να συνδέομαι ασύρματα στο wifi που έχει το μοντεμ του σπιτιού μου. Το μόντεμ που έχω είναι το ΖΤΕ που δίνει η Wind. Η σύνδεση στο wifi μεσω του usb γίνεται σε απόσταση 3 μέτρων. Το θέμα είναι το εξής: Οταν σερφάρω (facebook,blogs) δεν μου ρίχνει το σήμα. Aμα βάλω να κατεβάσω torrents κατεβάζει για 30 δευτερόλεπτα (+-10 secs) και μου ρίχνει το σήμα. Σαν να σταματάει η λήψη πληροφοριών μέσω το usb,δε μπορώ να ανανεώσω ούτε να ανοίξω σελίδες αν και μου δίχνει οτι είμαι συνδεδεμένος με το μοντεμ. Το modem δίνει μια χαρά στη built-in καρτα του λάπτοπ που έχω ασύρματα αλλά και σε ένα ακόμα σταθερό υπολογιστή που του έχω καλώδιο ethernet, οπου και στα δύο το κατέβασμα μέσω torrent δεν επηρεάζεται καθόλου. Να έχει κάποιο θέμα το ανταπτοράκι?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 θα σου ελεγα για να βεβαιωθεις τη σωστη λειτουργια του ανταπτορα δοκιμασε το σε καποιο αλλο μηχανημα που ξερεις οτι δουλευει 100% (λαπτοπ,desktop)και μετα αν μπορεις συνδεσου σε κανενα αλλο δικτυο(φιλου/συγγενη)και τσεκαρε το. αν συνεχισει τα ιδια πιστευω εχει θεμα ο ανταπτορας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα