Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε υπηρετήσει, εσύ όχι. Όταν με το καλό απολυθείς, το ξανασυζητάμε. 

οσοι υπηρετουν..δεν απολυονται σιγουρα...πολλοι δεν την παλευουν και χτυπανε αναβολη..ειδικα αν δουν οπισθοδρομικα τουφεκια και λαγκαδια και οχι πολυθρονες και λειζερ :)

πρεπει να απολυθω για να εχω αποψη? μαλιστα

οχι..πρεπει να υπηρετησεις για να χεις αποψη. :)

• Like 1
  • Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριτα...αν επιλεξεις να κανεις θητεια...ξερεις οτι εισαι σε εναν χωρο..που ο αξιωματικος καλως ή κακως εχει μια σχετικη εξουσια πανω σου.Το να το παιξεις μαγκας,αντιδραση και εριστικος μαζι του δεν θα σε ωφελησει σε τιποτα.

Απλα οπως ειπα..κρινεις τις καταστασεις που σου παρουσιαζονται και επιλεγεις το πως θα τις χειριστεις με γνωμονα το παραπανω που εγραψα.

Αν θες να κανεις τον μαλακα..τον κανεις..αν θες να αρχισεις να γλυφεις κωλους..ξεκινας και γλυφεις..αν θες να κανεις τον μαγκα , τον κανεις και κανεις στο τελος διπλη θητεια...αν θες να χωνεις αλλους και εσυ να φιδιασεις..και αυτο επιλογη ειναι...

Ο καθενας αναλογα τι μυαλα,βιωματα και χαρακτηρα κουβαλαει κρινει και πραττει.

caution-αντιδραση...δεν μας ειπες...εσυ υπηρετησες ή ακομα ? :)

@stekont

1.εγω τα στηριζω σε αυτο που ειδα και εμαθα απο τον φιλο μου.Αν εσυ απλα θες να το παιξεις αντιδραση και να πεις κατι διαφορετικο..καντο...

οταν ερθει η ωρα..πηγαινε και πες τους "δεν μπορω τον στρατο..εχω καταθλιψη...εχω αγοραφοβια..." και αλλα γραφικα..να δεις ποσο γρηγορα θα σε στειλουν στην μαμακα σου.

2.αν νομιζεις οτι ενας πολεμος στις μερες μας θαναι απο την πολυθρονα του σπιτιου σου με κανα joystick στο χερι...πρεπει να κοψεις το call of duty αμεσα...

οταν με το καλο πας στον στρατο..αν πας δηλ..θα δεις οτι δεν εχουν ανακαλυφτει laser guns και phasers..αλλα ακομα λειτουργουν με τουφεκια...

δεν με νοιαζει η υποτιθεμενη μαρτυρια φιλου.

και εγω ξερω ατομα που δεν το καταφεραν και αλλους που το καταφεραν με δυσκολια. οτι το πετυχαινεις ευκολα , απο σενα το διαβαζω

δεν με νοιαζει η γνωμη σου, ξεκιναμε απο αλλη βαση και δεν εχουμε σημεια επαφης εμεις οι 2

Δημοσ.

οσοι υπηρετουν..δεν απολυονται σιγουρα...πολλοι δεν την παλευουν και χτυπανε αναβολη..ειδικα αν δουν οπισθοδρομικα τουφεκια και λαγκαδια και οχι πολυθρονες και λειζερ :)

Πλακα πλακα ετσι οπως εχει γινει το πεζικο εγω θα το καταλαβαινα αμα ο αλλος μου ελεγε βαριεμαι. Ενω αμα υπηρχε προγραμμα της προκοπης οκ. Υπηρεσιες κανεις μωρε στο τσαμπα τωρα ωχουυυ σιγα τα αυγα.

Δημοσ.

οτι να ναι, απλα για να πεις κατι. εχει σωστη αποψη για μπαλα οποιος παιζει μπαλα? εχει σωστη αποψη για τη φωνη ενος τραγουδιστη οποιος τραγουδαει? τι λες? σοβαρεψου και ξανασκεψου καποια κλισε σου

Δημοσ.

πρεπει να απολυθω για να εχω αποψη? μαλιστα

Φίλε μου, δε σε ειρωνεύομαι. Διαφωνείς πως πρέπει πρώτα να βιώσεις μια κατάσταση πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα; 

Στα παραδείγματά σου για τη μπάλα ή τους τραγουδιστές, έχεις έστω τη δυνατότητα να κρίνεις εκ παρατηρήσεως. Για το Στρατό που βασίζεις την άποψή σου; Σε μαρτυρίες άλλων.

Μην βασίζεσαι στα όσα γράφονται από τυχαίους σε web fora (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), μπορεί να πέσεις σε σχετικά "μάχιμη" μονάδα ή να σου κάτσει ενδιαφέρουσα ειδικότητα και αξιόλογοι εκπαιδευτές. Ο Στρατός δεν είναι αποκλειστικά ξεσκάτισμα, γόπιν' και ΚΨΜ.

Δημοσ.

δεν με νοιαζει η υποτιθεμενη μαρτυρια φιλου.

και εγω ξερω ατομα που δεν το καταφεραν και αλλους που το καταφεραν με δυσκολια. οτι το πετυχαινεις ευκολα , απο σενα το διαβαζω

δεν με νοιαζει η γνωμη σου, ξεκιναμε απο αλλη βαση και δεν εχουμε σημεια επαφης εμεις οι 2

αμα ειχες κανα τσιρκο που πηγε και το παιζε τρελος με ιδιαιτερο γραφικο τροπο..νταξ ..δεν ειναι μαλακες εκει περα...

οπως ειπα δεν χρειαζονται υπερβολες..πας λες οτι εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα και την παιρνεις...

@star_light

για το πεος ειναι το πεζικο...αυτο εννοειται.. 90% του χρονο τον τρως σε δουλειες..και οχι εκπαιδευση..οκ τι να κανουμε?ας ψηφισουμε αλλους να τον αλλαξουν..ουπς..ξεχασα...παλι τους ιδιους ψηφιζουμε

επισης οπως ειπωθηκε..με τα οικονομικα μας δεν παιζει να γινει τελειως μισθοφορικος ο στρατος..οποτε προς το παρον το ξεχναμε.

Απο την ειχα τυχει σε περιπτωσεις οπου ειχαμε φουλ προγραμμα..ασκησεις στο βουνο..βολες..πορειες..και διαφορα τετοια και καταντουσε και λιγο κουραστικο Η ΤΟΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...

καναμε βολες 2 φορες την βδομαδα...και με σεναρια...δηλ νταξ...γαμηθηκε η υποθεση....

Απο την αλλη αν ειναι τελειως λασκα γινεται βαρετη η θητεια...

οκ....δεν υπαρχει λυση :)

Δημοσ.

Φίλε μου, δε σε ειρωνεύομαι. Διαφωνείς πως πρέπει πρώτα να βιώσεις μια κατάσταση πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα;

N3k21 έχεις κάνει πρέζα; Τι άποψη έχεις για την πρέζα;

• Like 2
Δημοσ.

Μην βασίζεσαι στα όσα γράφονται από τυχαίους σε web fora (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), μπορεί να πέσεις σε σχετικά "μάχιμη" μονάδα ή να σου κάτσει ενδιαφέρουσα ειδικότητα και αξιόλογοι εκπαιδευτές. Ο Στρατός δεν είναι αποκλειστικά ξεσκάτισμα, γόπιν' και ΚΨΜ.

Aν το προγραμμα δεν έχει γυμναστικές , πολεμικές τέχνες και σοβαρες ασκησεις με οπλα οπου και να πέσεις αστο ξέχνα το.

Και το απογευματακι θεωρητικη εκπαιδευση.

Δημοσ.

συγνωμη αλλα διαφωνω. απαντησα σε προηγουμενο 

Δημοσ.

οτι να ναι, απλα για να πεις κατι. εχει σωστη αποψη για μπαλα οποιος παιζει μπαλα? εχει σωστη αποψη για τη φωνη ενος τραγουδιστη οποιος τραγουδαει? τι λες? σοβαρεψου και ξανασκεψου καποια κλισε σου

1.οχι...σωστη αποψη για μπαλα..εχει αυτος που ΞΕΡΕΙ απο μπαλα..που 99% θα χει ΠΑΙΞΕΙ μπαλα.

2.οχι...αν ακουσεις καποιον να τραγουδα...καλα..θα πεις ..αυτος εχει φωνη..τραγουδαει καλα...Αν του ξεφυγει καμμια νοτα , κανα ρεφρεν ...παιζει εσυ και γω να μην το καταλαβουμε...

κοινως ολοι μπορουμε να χουμε γνωμες και αποψεις για τα παντα...αλλα ΣΩΣΤΗ γνωμη για κατι μπορεις να χεις εφοσον το κατεχεις ως ενα βαθμο το αντικειμενο...δηλ κατα πασα πιθανοτητα να χεις ασχοληθει με αυτο

σοβαρεψου και ξανασκεψου την ζωη σου :)

εχεις κανει στρατο? τι αποψη εχεις για τον στρατο?

• Like 1
Δημοσ.

αμα ειχες κανα τσιρκο που πηγε και το παιζε τρελος με ιδιαιτερο γραφικο τροπο..νταξ ..δεν ειναι μαλακες εκει περα...

οπως ειπα δεν χρειαζονται υπερβολες..πας λες οτι εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα και την παιρνεις...

@star_light

για το πεος ειναι το πεζικο...αυτο εννοειται.. 90% του χρονο τον τρως σε δουλειες..και οχι εκπαιδευση..οκ τι να κανουμε?ας ψηφισουμε αλλους να τον αλλαξουν..ουπς..ξεχασα...παλι τους ιδιους ψηφιζουμε

επισης οπως ειπωθηκε..με τα οικονομικα μας δεν παιζει να γινει τελειως μισθοφορικος ο στρατος..οποτε προς το παρον το ξεχναμε.

Απο την ειχα τυχει σε περιπτωσεις οπου ειχαμε φουλ προγραμμα..ασκησεις στο βουνο..βολες..πορειες..και διαφορα τετοια και καταντουσε και λιγο κουραστικο Η ΤΟΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...

καναμε βολες 2 φορες την βδομαδα...και με σεναρια...δηλ νταξ...γαμηθηκε η υποθεση....

Αν υπηρχε περιπτωση να γινει μισθοφορικος λεω για μενα το τελειο προγραμματακι δεν θα ηταν ουτε βουνα ουτε λαγκαδια. Καταρχην σαν στρατιωτης πρεπει να εχεις αντοχη. Γυμναστικη - στιβος. 2 ωρες την ημερα μερα παρα μερα. Μετα ασκησεις με οπλα σε χωρους βολής η ασκησεις γενικα χωρις να ριχνεις. Καθε μερα. Πολεμικες τεχνες , θεωρητικη εκπαιδευση τα απογευματα και ψυχολογικες δοκιμασιες τι απο ολα αυτα κανει τωρα ο στρατος? τιποτα. Αν δεν μπεις σαν αξιωματικος.

Θα ηταν μισθοφορικος θα πηγαιναν μονο οσοι μπορουσαν και ήθελαν ολο αυτο το πραγμα οι υπολοιποι σπιτακι να μην μπλεκονται στα ποδια αυτων που θελουν και χαλανε το κλιμα με την μιζερια και την κλαούρα.

Δημοσ.

@star_light

μπηχτη νοεμβριο παρουσιαζομαι.

εχω μαζεψει 3000, θα παμε μαζι και θα ακολουθησω αυτα που λες. αν βγω ι5 θα σου τα δωσω και θα ειμαι ευγνωμων, αλλιως θα μου δωσεις εσυ 100 ευρω. συμφωνοι?

Δημοσ.

μπηχτη νοεμβριο παρουσιαζομαι.

εχω μαζεψει 3000, θα παμε μαζι και θα ακολουθησω αυτα που λες. αν βγω ι5 θα σου τα δωσω και θα ειμαι ευγνωμων, αλλιως θα μου δωσεις εσυ 100 ευρω. συμφωνοι?

Εχεις καποιο σοβαρο προβλημα και θες να βγεις ι5?

Δημοσ.

συγνωμη αλλα διαφωνω. απαντησα σε προηγουμενο 

Έκανα ένα μικρό edit όμως. Τα γράφω βέβαια και στον caution παρακάτω.

Το τζάνκι όμως μπορώ να το δω στο δρόμο και να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Δε βασίζω ξέρω 'γω την άποψή μου σε κάποια φήμη που άκουσα, ούτε σε στίχους των Alice in Chains.

Το πως "χτυπάει" λοιπόν η πρέζα δεν το ξέρω, γνωρίζω όμως ένα από τα πιθανά αποτελέσματα χρήσης της. Στην περίπτωση του Στρατού δε στέκουν τέτοια παραδείγματα, τι θα πεις, "είδα φαντάρια στα ΚΤΕΛ και ήταν κομμάτια, άρα ο Στρατός είναι μπουρδέλο"; 

Με νιώθεις;

• Like 1
Δημοσ.

1.οχι...σωστη αποψη για μπαλα..εχει αυτος που ΞΕΡΕΙ απο μπαλα..που 99% θα χει ΠΑΙΞΕΙ μπαλα.

2.οχι...αν ακουσεις καποιον να τραγουδα...καλα..θα πεις ..αυτος εχει φωνη..τραγουδαει καλα...Αν του ξεφυγει καμμια νοτα , κανα ρεφρεν ...παιζει εσυ και γω να μην το καταλαβουμε...

κοινως ολοι μπορουμε να χουμε γνωμες και αποψεις για τα παντα...αλλα ΣΩΣΤΗ γνωμη για κατι μπορεις να χεις εφοσον το κατεχεις ως ενα βαθμο το αντικειμενο...δηλ κατα πασα πιθανοτητα να χεις ασχοληθει με αυτο

σοβαρεψου και ξανασκεψου την ζωη σου :)

εχεις κανει στρατο? τι αποψη εχεις για τον στρατο?

απλα να σε ενημερωσω οτι ο μουρινιο δε κανει ουτε 10 τσιλικακια. επισης ο σερ αλεξ επαιξε κυριως στις φολκερκ και νταμφερμλιν.

τελος θα ηθελα να μου πεις τη γνωμη του κατμαν για τον παριο

Εχεις καποιο σοβαρο προβλημα και θες να βγεις ι5?

ναι, θελω να ειμαι ελευθερος να επιλεγω για τη ζωη μου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...